Yeni sistem hac k! (yeni versiyonlarda denedim çalışıyor)

Sponsorlu Bağlantılar

serkantantoglu

Üye
bende e66 var .. daha önceden kurulumu eksiksiz yaptım hiç sorunsuz nokia maps vb. proları kurdum ve kullandım.. dün yeni yasılım olduğunu öğrenince bi yazılım attım.. hellocarbid ve explore yine kurdum fakat hellokarbid açılmıyor yani menu1 e girmiyor tekrar format attım yine olmadı yardım lütfen eski sürüme geçme falan gibi bir şans varmı acaba..

--------------- Ekleme ---------------

acil bi yardımcı olacak arkadaş varmı acaba..

felamur

Üye
V 31.0.014 versiyonunu yükledim ve bu yüklemeden sonra söylenenleri yapmaya çalıştım ama olmuyor. Hellocarbide dosyası menü1 i tıkladığınızda otomatik olaak kapanıyor. Çözümü bilen varsa , lütfen yardım.

exalted55

exalted55

Üye
Yeni sistem derken? 31.0.014 versiyonundan bahsetmiyor sanırım arkadaş.

bob_marley_232

bob_marley_232

Üye
    Konu Sahibi
31.0.014 versiyonundada çalıştığını bazı forumlardaki yorumlardan biliyorum.
N95 te bizzat denedim çalışıyor.
Felamur : senin söylediğin şeyin cevabı zaten anlatımda zaten var kapanaması gerekiyor zaten kapandıktan sonra dosya yöneticiyi önceden arka planda açık bırakmıştık.
Girip ona installserver.exe yi gerekli yere atıcaksın sonra reset ve rompatcher hepsi bukadar çok basit ve yalın anlattım ilk mesajımda

manifesto2

Üye
Hocam çok teşekkür ediyorum. Oldu valla.. Eline sağlık..

nakliyat

Üye
benim tel n95 v31.0.14 bu son versiyonda denedim ama nafile 18 soruyu evet diyorum ama sys klosoru açılmıyo daha önceden yapmıştım nalet bu yeni versiyonda ne yaptıysam teli hacketleyemedim ne yapacaz kanka yardım et başka yolu varmı

sayokantürk

sayokantürk

Üye
bob marley 232 şimdi günlerdir uğraştığım ama bir türlü anlatımlarından ve açıklamalarınadan bir şey analamadığım şu heck işini dostum senin anlatımınla yaptım doğrusu ne kadar sevindim anlatamam çünki şu signed dosyalarını görmek istemiyordum on numarasın dostum harika bir iş yaptım bu senin sayende ve tabi Allah nasip etti sağol :yuru:):):oke:

ziya68

ziya68

Üye
n96 yi hack eden oldumu acaba ben reset atacam ama güvenlik kodunu satin aldigim kisi degistirmis ne yapmam lazim yardimci olursaniz sevinirim AVUSTURYADAN ZIYA68

cyni3

cyni3

Üye
arkadaslar 6220 kullaniyorum.3.23 versiyon,malesef c/ icinde sys dosyasi yok.galiba bu versiyon icin hacks yok henuz

ugurcan83

ugurcan83

Üye
kardeşim benim tel 6120c ne yaptıysam olmuyo bütün yöntemleri denetim bu yöntemide denedim olmadı ama sistem klasörünü açıyo privateyide açıyo bişey yüklüyorum yine güncelleştirme hatası diyo biz nasıl kurtulacaz bu dertten bi yardımcı olsan teşekkürler

blackyildiz

blackyildiz

Üye
arkadslar bende 6120c var hepsini yapıyorum ama yine sertifika sorunu diyo bunalıma girdim valla ya bu sorunu çözecem ya çözecem başka yolu yok installer dosyasını atıyorum sys bin dosyasına ama yine sertifika hatası veriyor çıldıracam yaa

hizlitek

Üye
sonunda oldu galiba

turkaboy

Üye
dosya bozuk diyor yüklenmiyor

furkanbaskaya

furkanbaskaya

Üye
kardeş n73 te dediklerinin hepsini yaptım ama rom patcher açılmıyo bozuk diyo bi çözüm bul lütfen yaaa

yusufokur

yusufokur

Üye
ya arkadaşlar bende 6120c kullanıyorum ilk aldığımda versiyon 4.21 yüklüydü sonra yükselttim 5.11'e türkçe yoktu tekrar yükselttim 6.01'e artık sistem hack olmuyor. ne yaptıysam olmadı hiç bi hack uygulanmıyor telefonda hellocarbide ye banamısın demiyor. telefon böyle 3310 gibi gelmeye başladı bana bi çare bulun artık şuna 6.01 piyasaya çıkalı nerdeyse 3 a oldu ama hala bunu kırabilecek bi hack pogramı eklenmedi yardım lütfen

nurettin_123

Üye
ne türdn dosya kurarsam kurayım bozuk dosya diyor!!!... Bu eklentideki Explorer i bilee

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
ee rompatcher e dosya bozuk dio!

mustimed

Üye
arkadaşlar yeni N95 VERSİYONU ÇIKTI N95 V 31.0.017 Herkese hayırlı olsun ama daha yüklemedim şimdi yüklüyorum ayrıntıları sizlerle paylaşıcam

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Anlatım ve Paylaşım için sağolasın :good:
:maxicep:

ince_memed

Üye
ellerine saflık güzel bi program

Üst Alt