Yeni sistem hac k! (yeni versiyonlarda denedim çalışıyor)

Sponsorlu Bağlantılar

yılcılar

yılcılar

Üye
hellocarbidey açıp seçenek menu1 yapıorum program kapanıyo acaba sorun nedir?? lütfen yadımcı olun

oksijensi

Üye
hellocarbidey açıp seçenek menu1 yapıorum program kapanıyo acaba sorun nedir?? lütfen yadımcı olun

aynı sorun bende de var kimsede bişi yazmıyor. N81 21.0.010 versiyonuna güncelledim ama menu 1 yapınca hiç tepki vermiyor

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Arkadaşlar adımları dikkatlice atlamadan uygulayın , hellonun kapanması gerekiyor zaten yani bu bir sorun değil helloya girmeden önce expolre yi açık bırakın , helloda menü1 dediğiniz zaman hiçbir programı çalıştıramazsınız o yüzden tekrar söylüyorum , siz öncesinden expolre ye girmiş ve arka planda çıkmadan açık olarak bırakmışsanız bu sayede programa girmiş olacaksınız , ve sys yi görüp de bin dosyasına ulaşamayanlar böylelikle bin dosyasının da erişimine ulaşacaklar , sys-bin e kopyalayın kapatın açın :oke:

celilcemre

celilcemre

Üye
teşekkür

zezu_5

zezu_5

Üye
n95 8gb 31.0.015 versiyoununda hack gerçekleşiyormu artık??

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Sanırım henüz hacklenmiyor , emin değilim .. :bilmm

Ali279

Ali279

Üye
arkadaşlar bende 6120 c var bende denedim olmamıştı fakat şu an oldu rompatcher kuruldu .Yalnız sys bin inin içine install server atmanız gerekiyo atmazsanız program erişimine izin verilmedi diyor.arkadaşlar yalnız bende 6.01 versiyonunu atmadan önce modo yüklüydü(leftup)ordan sys bin klasörüne ulaşabildim.herkese kolay gelsin.herkesin emeğine saygılar

chass

chass

Üye
Arkadaşlar adımları dikkatlice atlamadan uygulayın , hellonun kapanması gerekiyor zaten yani bu bir sorun değil helloya girmeden önce expolre yi açık bırakın , helloda menü1 dediğiniz zaman hiçbir programı çalıştıramazsınız o yüzden tekrar söylüyorum , siz öncesinden expolre ye girmiş ve arka planda çıkmadan açık olarak bırakmışsanız bu sayede programa girmiş olacaksınız , ve sys yi görüp de bin dosyasına ulaşamayanlar böylelikle bin dosyasının da erişimine ulaşacaklar , sys-bin e kopyalayın kapatın açın :oke:

kardeşim güzel diyorsunda denildiği gibi X-plore'yi açıyorum ve menü tuşuna basarak helloCarbide geçiyorum.onu açıyorum menü1 yapıyorum ama bana soru sormadan kapanıyor program. sonra açık olan X-plore geçiyorum bakıyorum c:/sys açılmıyor. :@ kafayı yiyecem yaa.ne yaptıysam olmuyor.

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
@ Chass ;

O halde son bir hamle .. Arkadaşım explore programının gizli dosyalara izin ver kısmı açık mı ?

Bunu explore programı (o) a bas gizli dosyaları göster i aktif et , tekrar dene ok dostum :oke:

catalfleg

catalfleg

Üye
kardeşim paylaşım gusel de !.. ben bu c:/sys/bin bu klasoru bulamıorm :/ 5320 xM kullanıorm ole bı dosya yok herseyı yapıyorum :(

sakarya:zekit

Üye
ROMPatcher Dahil Hiçbir Programı Yükleyemiyorum, Dosya Bozuk Uyarısı Alıyorum.

Telde Ayrıca C:SYS"nin İçine de Giremiyorum Artık Bu Nedenle İnstalserveri Silemiyorum Telin İçinden.

Hepsinin Yanında da HelloCarbide"yi Ne Menüden Ne De Uygulama Yöneticisinden Kaldıramıyorum.

Bu Sorunları Nasıl Halledebileceğimi Söylerseniz Çok Mutlu Olacam Kafayı Yemek Üzereyim...

sezbatu

Üye
ROMPatcher Dahil Hiçbir Programı Yükleyemiyorum, Dosya Bozuk Uyarısı Alıyorum.

Telde Ayrıca C:SYS"nin İçine de Giremiyorum Artık Bu Nedenle İnstalserveri Silemiyorum Telin İçinden.

Hepsinin Yanında da HelloCarbide"yi Ne Menüden Ne De Uygulama Yöneticisinden Kaldıramıyorum.

Bu Sorunları Nasıl Halledebileceğimi Söylerseniz Çok Mutlu Olacam Kafayı Yemek Üzereyim...

arkadaşım bende günlerdir samsung i550 min sertifika problemini çözmeye çalışıyorum ama hello olsun rom patcher olsun aynı sorunlarla boğuşuyorum 12 sayfa dolusu mesaj belki yarsından fazla yapamayanlar sormuş nedendir diye kimsenin adam gibi bir cevap verdiği yok anlıyacağın boş bi forum bu

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
:@ Çok boş değil mi ...

Günde binlerce insanımızın ziyaret ettiği , binlerce insanın paylaşımlarda bulunup güzel dostluklar kurduğu bomboş bir site..

oksijensi

Üye

hepsini denedim. açık zaten.menu 1 diince yes mes sormuyo arkadaşım.gizli dosyaları gösterde aktif. hiç tepki vermiyor.direk programdan çıkıyor. kafayı yicem:bilmem:

Üye
Sorunlarıma Cevap Verecek Kimse Yok Mu?
Keşke Hiç Yüklemeseydim... :vur

oksijensi

Üye
arkadaşlar başka bi hellocarbite indirdim. herşeyi adım adım yapıyorum.youtubeden videosunu da izledim. menu 1 yapınca bu sefer sadece öyle kalıyor yinede yes yada no diye birşey çıkmıyor. eskisinde programdan direk çıkıyordu hiç yes diye birşey sormuyordu. telefonum N81 versiyonu : V21.0.0.10, 07.01.09, Rm223 günlerdir uğraşıyorum. lütfen birileri çözüm bulsun!

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici

mukeskin

Üye
Kardeş anlatımın içn çok teşekkür ederim bütün söylediklerini yaptım ama benim telefonumda(N95)ne c'de nede e' de ;sys,yada bin klösörü yok o yüzden ınstall server exe yi'koyacak yer bulamadım bu klosör nerdedir bunun başka yolu varmı teşekkür ederim şimdiden

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Kardeş anlatımın içn çok teşekkür ederim bütün söylediklerini yaptım ama benim telefonumda(N95)ne c'de nede e' de ;sys,yada bin klösörü yok o yüzden ınstall server exe yi'koyacak yer bulamadım bu klosör nerdedir bunun başka yolu varmı teşekkür ederim şimdiden

Telefonunda explore programı var değil mi , eminsin değil mi ?

Eğer varsa programa gir (O) sıfır tuşuna bas , gizli dosyaları göster de görüceksib bin dosyasını,, sys nin alt klasörü :oke:

Bir de yukarıya verdiğim linkten dene istersen ..

oksijensi

Üye
Arkadaşlar bir de bu linkteki uygulamayı ve anlatımı deneyin lütfen...

takıldığınız ya da sorun yaşadığınız yerde bırakın yardımcı olmaya çalışıcam yine ...

LİNK : http://www.maxicep.com/symbian-destek/nokia-n95-v30-surumunu-sertifikalandirma-anl-162636.html

Çünkü burada fazladan 1 adım daha var,sys/bin i bu şekilde göreceğinizi umuyorum .. Başlığa bakıp da bu n95 için diye düşünmeyin , uygulayın lütfen

N81 de de olurmu?

Üst Alt