hellocarbidey açıp seçenek menu1 yapıorum program kapanıyo acaba sorun nedir?? lütfen yadımcı olun

Arkadaşlar adımları dikkatlice atlamadan uygulayın , hellonun kapanması gerekiyor zaten yani bu bir sorun değil helloya girmeden önce expolre yi açık bırakın , helloda menü1 dediğiniz zaman hiçbir programı çalıştıramazsınız o yüzden tekrar söylüyorum , siz öncesinden expolre ye girmiş ve arka planda çıkmadan açık olarak bırakmışsanız bu sayede programa girmiş olacaksınız , ve sys yi görüp de bin dosyasına ulaşamayanlar böylelikle bin dosyasının da erişimine ulaşacaklar , sys-bin e kopyalayın kapatın açın![]()
kafayı yiyecem yaa.ne yaptıysam olmuyor.ROMPatcher Dahil Hiçbir Programı Yükleyemiyorum, Dosya Bozuk Uyarısı Alıyorum.
Telde Ayrıca C:SYS"nin İçine de Giremiyorum Artık Bu Nedenle İnstalserveri Silemiyorum Telin İçinden.
Hepsinin Yanında da HelloCarbide"yi Ne Menüden Ne De Uygulama Yöneticisinden Kaldıramıyorum.
Bu Sorunları Nasıl Halledebileceğimi Söylerseniz Çok Mutlu Olacam Kafayı Yemek Üzereyim...
Arkadaşlar adımları dikkatlice atlamadan uygulayın , hellonun kapanması gerekiyor zaten yani bu bir sorun değil helloya girmeden önce expolre yi açık bırakın , helloda menü1 dediğiniz zaman hiçbir programı çalıştıramazsınız o yüzden tekrar söylüyorum , siz öncesinden expolre ye girmiş ve arka planda çıkmadan açık olarak bırakmışsanız bu sayede programa girmiş olacaksınız , ve sys yi görüp de bin dosyasına ulaşamayanlar böylelikle bin dosyasının da erişimine ulaşacaklar , sys-bin e kopyalayın kapatın açın![]()

Kardeş anlatımın içn çok teşekkür ederim bütün söylediklerini yaptım ama benim telefonumda(N95)ne c'de nede e' de ;sys,yada bin klösörü yok o yüzden ınstall server exe yi'koyacak yer bulamadım bu klosör nerdedir bunun başka yolu varmı teşekkür ederim şimdiden

Arkadaşlar bir de bu linkteki uygulamayı ve anlatımı deneyin lütfen...
takıldığınız ya da sorun yaşadığınız yerde bırakın yardımcı olmaya çalışıcam yine ...
LİNK : http://www.maxicep.com/symbian-destek/nokia-n95-v30-surumunu-sertifikalandirma-anl-162636.html
Çünkü burada fazladan 1 adım daha var,sys/bin i bu şekilde göreceğinizi umuyorum .. Başlığa bakıp da bu n95 için diye düşünmeyin , uygulayın lütfen