Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yeni sistem hac k! (yeni versiyonlarda denedim çalışıyor)
Sponsorlu Bağlantılar
sneijder_23
Üye
iyide ben de menu1 yapiyorum soru sormadan cikiyor ve bir hallt oldugu yok
sokarus
Üye
yeni versiyonsa oyle iste yokmu su yeni versiyonu kıracak adam gibi bir formul
ohhhtay
Üye
dostum n95 8gb 30 0 18 versiyona oluyomu
LimePie
Üye
saol işe yaradı
Doğan
Üye
paylasım için teskkürler
kraldost
Üye
uygula erişime izin verilmedi diye hata veriyor arkadasım
e-71
Üye
arkadaslar nokia E71 kullanicisiyim bu yontemi denedim ve bircok yontemi olmuyo dosya bozuk hatasi veriyo ve telefona format atmak zorunda kaldim kac kez yardimci olucak bir arkadassimiz varmi telfonumun versiyonu 100...ne yapmam geriyo yardim eden olur ise cok sevinirim.
--------------- Ekleme ---------------
arkadaslar cok rica ediyorum lutfen yardim elinizi bana da uzatin ayni olayi nokia E71 uyguluyorum dosya bozuk hatasi veriyor ne olur yalnismi yapiyorum yardim eden olur ise cok sevinirim?mail adresim:[email protected]
--------------- Ekleme ---------------
arkadaslar ne olursunuz yardim elinizi banada uzatin e71 kullanicisiyim ne yapmam gerekiyor?
clax22
Üye
bu yöntem e71 e olmuyo boşuna zorlama bendede e71 var bizler için tel hacklemek unsigned pro yuklemek falan hayal şu an için
Martechh
Üye
emeğine sağlık arkadaşım ama N96 v12.043 ile N95 8GB v31.0.015 te olmuyor. artık bekleyecez sadece garmin çalışıyor