Yeni NDRIVE 3.5.27 s60v3/v5

Sponsorlu Bağlantılar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iyi günlerde kullanın.valla o pois dosyasının napılacağını bende bulamadım.nereye atılacak bilmiyorum.bazı arkadaşlar poi istemişti onun için ekledim.bilen arkadaşlar yardım edecektir.

yamyam2576

yamyam2576

Üye
teşekkürler Ndrive_pois.rar bu dosya ne işe yarıyor nereye atılcak?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yukarda bilmdiğimi belirttim.

ibilgic

Üye
iyi günlerde kullanın.valla o pois dosyasının napılacağını bende bulamadım.nereye atılacak bilmiyorum.bazı arkadaşlar poi istemişti onun için ekledim.bilen arkadaşlar yardım edecektir.
Poi noktalarını NDrive içerisindeki favori klasörüne atıyorsun. Daha sonra program ayarlarından içe alımdan bunları yükletebilrsin.Favirele baktığında 2500 civarında noktanın kişisel klasöre yüklendiğini görürsün. Ancak ispanya'da yaşıyorsan işine yarar:) Bizim ülkemize uygun değil .

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
açıklama için teşekkürler.Türkiye için olanını bulursanız ekleriz konuya.böylece yardımınız dokunur.:oke:

gryclnk

gryclnk

Üye
Benm merak ettiğim hangi yazılım daha başarılı? Garmin mi NDrive mı?

hohor

Üye
code generator dosyası virüslü dosyayı antivirüs engelliyor bir zahmet temiz halini yükleyebilirmisiniz?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
code generator dosyası virüslü dosyayı antivirüs engelliyor bir zahmet temiz halini yükleyebilirmisiniz?
virüs falan yok kardeşim senin antivirüsten kaynaklanıyordur.ben bu ******i bir seneye yakındır kullanırım,birçok antivirüs programıyla test ettim hiçbiri bir uyarı ermedi.

saerox1

saerox1

Üye
teşekkürler.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iyi günlerde kullanın.

s3rt4c35

Üye
emeğine sağlık tşk ederim şimdi söylediklerini yaptım ama süreyi kapatamadım. "Harita TUR_BS.MAP'ın süresi 2010-09-19 tarihinde dolacak" böyle yazıyor açılırken ne yapabilriim yardımcı olursan sevinirim tşk ederim şimdiden.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ilk sayfada süresiz yapılma anlatıldı dikkatli yaparsan süresiz yaparsın.

jakkal_58

Üye
arkadaşlar bana yardım cı olun ben bi türlü beceremedim n drive programı telefonuma kuramıyorum ha bi bu program yüklendikten sonra kontur yiyor mu

charno_bil

Üye
pips_nokia_1_3_SS dosyasını yüklemek istediğimde "yüklenemiyor" hatası alıyorum. sertifikalayıp denedim hata hala devam devam ediyor malesef. yardımcı olursanız sevinirim

blackadmin

Üye
ses dosyası inmiyor ingilizce olan
başka siteye yükleyin yaa resim doğrulama kodu gözkmüyor

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ingilizce olan programın içinde gelir zaten.sen Türkçe olanı indireceksin.

erkanx77

Üye
Süper ellerıne saglık

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
rica ederim.

ulaş2010

Üye
amerika haritası varsa sevinirim

Nadir