Yeni NDRIVE 3.5.27 s60v3/v5

Sponsorlu Bağlantılar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
US1 CA OR NV WA
US1 CA OR NV WA
US2 MT WY ND SD NE KS CO ID UT AZ NM
US3 TX OK AR LA MS
US3 TX OK AR LA MS
US4 MN IA MO WI IL MI IN KY OH
US4 MN IA MO WI IL MI IN KY OH
US5 TN AL GA FL NC SC PR
US5 TN AL GA FL NC SC PR
US6 VA WV DC MD DE NJ CT RI MA ME NH VT NY PA
US6 VA WV DC MD DE NJ CT RI MA ME NH VT NY PA
US7 AK
USA Honolulu

metin154

Üye
güzel paylşım için teşekkürler fakat e 72 telefonda kullanırken YÖNLENDİRME TALİMATLARI oluşturuluyor yazısı çıkınca öylece kalıyor ne yapmamız gerekir şimdiden teşekkürler

AlpReis

AlpReis

Üye
Eyvallah

yalnizadam24

Üye
sayin yetkililer bütün dosyalari eksizsiz indirdim .... ama..... 3 ve 5 maddeleri yüklerken telefonunuzla uyum degil buna ragmen yüklemek istermisiniz dedi tabiki mecburen evet dedim ... daha sonra restart yap dedi onuda yaptik ama tekrar acildiginda invalid date base version diye bir uyari aldim devamli bu cikiyor daha generate islemlerini yapadim bu uyaridan dolayi ekrana bir sey gelmiyor ne yapmaliyim
saygilar

denizhan26

Üye
çok makbule geçti kullanıyorum fakat içimde bir korku acaba faturama giren bişiy warmı:hmmm:ağlarım::aha:

--------------- Ekleme ---------------

amma çok şikayet edeniniz var ben çalıştırdım ve çatır çatır kullanıyorum nokia 5800 Xpress de, türkçe SESLİ NAVİGASYON işinizi görürmü bilmem ama arabada bi harika oluyor bir kaç zamanlama hatası yapsada (sağa sola dönüşlerde) yinede kaybetmez. yanı işin kısacası program süper eline sağlık kardeşim

fizy09

Üye
ndrive v10 arıyorum. yardımcı olabilecek arkadşalr varmı?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ndrive 10 ücretli ve kırılmamış.

fizy09

Üye
eyvallah... en kısa zamdan çıks abari. binalaın üç boyutlu olarak göüntülediğini duymuştum.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
çıkmayacak galiba.

fizy09

Üye

arkdaşalr bu sayfada NDrive v10 sürüm olduğunu söylüyor bakaiblcek biri varmı?

memo_-

Üye
arkadaşlar merhaba.başta acemi olduğumu söyliyeyim.sony eric xperia x10 mini için sis dosyasını ayrıca yüklemem gerekirmi.nokia ve samsung için ayrı ayrı vermişsiniz de.bide içinde wise pilot nav var acaba bu ndrive engellermi onu nasıl kaldırırım tşk ler

turkey78

Üye
abi bir sorunum var bu ndrive te.mesela hollanda dan turkiye ye ayarlarsam olmuyor,ama once hollandayi bitirip sonra almanya ya girsem ulkeyi degistirmek sorundayim,yani her ulkeden gecmis olsam,surekli navigasyondan ulkeleri degistirmek sorundayim,ne yapmam lazim ?
git'te bassam ve oradan turkiye nin bir memleketini ayarlasam,ve navigasyondan hesaplasa ne kadar surecegini yapsa iyi olur,onuda yapmiyor.yani demek istedigim,hollanda dan direk konya yi ayarlamak istiyorum.her ulkeden ulkeyi istemiyorum.hollanda dan direk konyayi ayarlasam ve obur ulkeleri otomatik goruntulemek istiyorum

benözgürümben

Üye
Nadir çok sağol proğram şimdilik hoşuma gitti. En azından garmine göre hızlı kullanılıyor...

JohanGielen

JohanGielen

Üye
arkadaşlar bu şu an piyasadaki son sürüm mü?

glrsmskerem

Üye
Sanırım Danimarka Haritası Linkinde problem var tıklayınca almanya haritası cıkıyor farkettimde almanya haritası linkiyle aynı denmark linki.. emeğine sağlık kardeşim deneyeceğim birde bu hata düzeltilirse sevinirim tamda ihtiyacım olan harita şansa bak =))

alpkara_76

Üye
son tarihli harita hangisi acaba bendeki Tur Bs v2.14-2009-09 daha yenisi varmı acaba

By Y@VUZ

By Y@VUZ

Üye
Teşekkürler Nadir Abi

alperdemirci

Üye
Eyvallah dostum çok güzel bir paylaşım emeğine sağlık

can1933

can1933

Üye
ucretlımı bu ?

Nadir