Yeni NDRIVE 3.5.27 s60v3/v5

Sponsorlu Bağlantılar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
o konuda yapacak birşey yok.

foreveryoungto

foreveryoungto

Üye
hocam emeğine sağlık n96 ya kurdum sorunsuz çalışıyor fakat nedense başlangıçta şebekeden nete bağlanıp başlıyor sonra bağlanmıyor cihaz gps ayarları dahili gps işaretli şebeke kapalı ayarları yapılı fakat anlamadım nasıl bağlanıyor nete

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
programın içinden internet bağlantısı ayarları var mı bir bak.

efetey

Üye
ya bu unsigned nedir arkadaşlar bulamadım bu dosyaaları ben

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
unsigned değil arkadaşım.Ndrive.sis i çalıştırıp kuracaksın.

vampgil

Üye
Son Android güncellemeden sonra artık çalışmıyor Ndrive. Bir nexus kulalnıcısıyım.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bu symbian için.

ulaş2010

Üye
merhaba amerika linkini bende alabilirmiyim

atorex

Üye
güncel haritası olan yükleyebilir mi?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
güncel zaten.

elronds

Üye
herşyi hazırlayandan Allah razı olsun. hocam ndirve in diğer sürümleri yanlış yola girdiğinde susup kalıyordu tekrar yönlendirme yapmıyordu şuan bu sorun bunda da varmı? teşekkürler.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hayır bunda yok.

elronds

Üye
sağol nadir hocam yükledim ellerine sağlık hiçbir hatasını göremedim çatır çatır tekrar hesaplıyor yanlış yola girince. Birde ndrive_pois dosyasını rar olarak indirdim ndrive klasörünün içine ana dizinine attım ama poilerim neden değişmedi acep? rardan açmam mı gerekirdi?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iyi günlerde kullanın.

Roving

Üye
Generate dosyasını indirdim fakat , zip doyasını açarken tanımlanmamış bilgi sonu diyip genarate dosyasını açmıyor. Zip dosyasından hata var , düzeltebilirmisiniz

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
zip dosyasında hata yok senin pc de hata var.

mm_emin

Üye
Merhabalar,
Emekleriniz icin cok tesekkurler. Daha onceki cevap sayfalarında belki cevplamıssınızdır , fakat ben goremedim. Bagıslayınız.

Bu haritaların uzantısına tıkladığımızda acılan sayfa mahkeme kararı ile durdurulmuştur diye mesaj veriyor. Ne yapmamız gerek, yada baska alternatif yol var mı.?

Yardımlarınız için tekrar tesekkurler.

Mehmet

tyuksel72

Üye
eline sağlık teşekkürler

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Merhabalar,
Emekleriniz icin cok tesekkurler. Daha onceki cevap sayfalarında belki cevplamıssınızdır , fakat ben goremedim. Bagıslayınız.

Bu haritaların uzantısına tıkladığımızda acılan sayfa mahkeme kararı ile durdurulmuştur diye mesaj veriyor. Ne yapmamız gerek, yada baska alternatif yol var mı.?

Yardımlarınız için tekrar tesekkurler.

Mehmet
bilgisayarınızda ağ bağlantılarımı sağ tıklayın özelliklere girip dns ayarlarını 208.67.222.222 yapın linkler açılacaktır.

bsayinnokia

Üye
krdeş Allah razı olsun,çook detaylı bi çalışma olmuş.zaten bu kadar teşekkürden de belli, bu altta verdiğin ndrivepois.rar dosyasınıun indirdim fakat ndrive dosyasının içine rar olarak mı yoksa içeriğini çıkarıp mı atalım.teşekkürler

Üst Alt