YENi! Free-iSMS v1.11 FiNaL 3G Express Turkish S60v3/S60v5 Uns. By YusufEMRE (TekKelimeyleMükemmel)

Sponsorlu Bağlantılar

haydarabi

haydarabi

Üye
teşekkürler.işime yaradı

taylan933

Üye
bu imzalama ve hackleme dediğiniz ne anlatabilirmisinz ?

setbyhuso

Üye
Kardesim E71 kullanıyorum sertifika hatası veriyor bir türlü beceremedim yardımcı olur musun. Ve bisey söylemem gerek 4shared Telekomdan kapalı linklerin cogu da orada..

pRime.

pRime.

Üye
Mehmet ustam, eline sağlık harika paylaşım. :) Bu da tam sürüm değil mi?

Yusuf_EMRE

Üye
    Konu Sahibi
Mehmet ustam, eline sağlık harika paylaşım. :) Bu da tam sürüm değil mi?

Saol
Tam surum olmali test etme sansim olmadi
1.11 final surumu cikti 1-2 gune onuda eklerim buraya:)

--------------- Ekleme ---------------

İlk mesaja ''YENi! Free-iSMS v1.11 FiNaL 3G Express Turkish S60v3/S60v5'' sürümü eklenmiştir.

MusTy57

MusTy57

Üye
Saol
Tam surum olmali test etme sansim olmadi
1.11 final surumu cikti 1-2 gune onuda eklerim buraya:)

İlk mesaja ''YENi! Free-iSMS v1.11 FiNaL 3G Express Turkish S60v3/S60v5'' sürümü eklenmiştir.

baktım fakat yok yeni sürüm linki alabilirmiyim acaba zahmet olmazsa ?

Yusuf_EMRE

Üye
    Konu Sahibi

ow3rk1ll

Üye
Ellerine sağLıkk cok güzel olmuş ustad buna temaların hepsini eklememiz mümkünmü güzel temalar wardı eski versiyonlarda bu son 1.11 wersionunda hepsi yok :((

porschemurat

Üye
Merhaba arkadaşlar ben iphone kullanıyorum fakat nişanlımda 6700 slide var ve mesajlarımda gönderdiğim smileyler onda görünmüyor dolayısıyla bende bu sms programını nişanlımın telefonuna yükleyebilirmiyim...
Yüklerken sertifika almam gerekecekmi eğer gerekirse hangi şekilde sertifika yapmalıyım link verirseniz memnun olurum...
Ve hangi versiyon sms programını yüklememi tavsiye edersiniz türkçe olanlardan.....
Şimdiden cok teşekkür ederim...

olivetti

olivetti

Üye
manita olsa da programı kullansak.

visivo

visivo

Üye
10 numara yapmışlar teşekkürler

ametlim

ametlim

Üye
arkadaşım öncelikle eline sağlık
ama sizden bir ricam olacak en bu programın hatasız bir şekilde yükledim ama program beni dışarıya atıyor yardıcı olursanız çok sevinirim
şimdiden allah razı olsun

dJ_Akman_77

Üye
Teşekkürler ama login kısmını nasıl halledicez her girişte soruyor giriş yapılmadığındanda mesaj kaydı tutmuyor sürekli ilk kurulduğu hale dönüyor.

Eğer ingilizce sürümünü imzalayabilirsen, Programdan çıkış yap,
resource/apps klasörüne git ve oradaki
FreeiSMS_0x200218EF.r01 isimli dosyayı sil, onun yerine aşağıya eklediğim FreeiSMS_0x200218EF.r14 isimli dosyayı at program türkçeye dönecektir.

Free-iSMS diL doSyaSı :

Bu dil dosyası v1.10 için mi v1.11 için mi ?

Yusuf_EMRE

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler ama login kısmını nasıl halledicez her girişte soruyor giriş yapılmadığındanda mesaj kaydı tutmuyor sürekli ilk kurulduğu hale dönüyor.

--------------- [sıze=1]ekleme[/sıze] ---------------

bu dil dosyası v1.10 için mi v1.11 için mi ?

1.10

bob_marley01

Üye
bi numarayı özel numara yap dedim kafasına göre bi şifre koydu şifre ne bilmiyorum giremiyorum napacağım

senpatikrealist

Üye
yusuf kardesım bana bı yardımcı olursan sevınırım....dıl dosyasını ındırdım winzip olarak,ıcındekılerı nereye kaydedecegım onu anlayamadım ....

Yusuf_EMRE

Üye
    Konu Sahibi
yusuf kardesım bana bı yardımcı olursan sevınırım....dıl dosyasını ındırdım winzip olarak,ıcındekılerı nereye kaydedecegım onu anlayamadım ....

o pcde winzip dosyası görünüyor içinde birşey yok olduğu gibi resource/apps klasörüne atmalısın dostum

enes3161

Üye
bnm tel hackli ama yüklerken sertifika hatası veriyr nasıl yükleyecem...

berckay

Üye
Türkçe Dil linki kırık .Bi el atsanız .Teşekkürler

Yaw arkadaslar bu programı imzalıyabilecek kimse yok mu ? :(

Üst Alt