Masaüstünü sadece bi kere ulaşabildim. İlk açılıştan sonra acaba dahada hızlı yapabilir miyim diye ayarları kurcaladım. Bi daha açılmadıRami yüksek olan telefonalrda belki daha iyi verim alırsın. Nasıl masaüstünü filan kullanabiliyor musun rahat?
Ram'i 1gbdan daha fazla ayarlamanın bir yolu var mı?Masaüstünü sadece bi kere ulaşabildim. İlk açılıştan sonra acaba dahada hızlı yapabilir miyim diye ayarları kurcaladım. Bi daha açılmadıRam'i 1gbdan daha fazla ayarlamanın bir yolu var mı?
keske internnrtte kullanilabilseydi
Ben denedim windows 95 sorunsuz çalışıyor gerisi kaplumbağa gibi. Fare bile zor kıpırdıyor diğerlerinde. Ama windows 95 sorunsuz jet gibi kullanıyorum.
Ayrıca simulator olarak senin konuda verdiğini değil Limbo PC Emulator'u kullanıyorum çünkü denediğim bir çok yazılım arasında en sorunsuz, en stabil, en düzgün çalışan tek sürüm Limbo PC Emulator.
Hayır limbo Pc Emulatör SDL'ye göre daha yavaş çalışıyor, verdiğim emülatör de son derece sorunsuz hatta limbo'nun açtığından daha hızlı açıyor. İki emülatörle windowsun açılma sürelerini test edebilirsin. Denediğin bir çok yazılım derkende androidtte windows çalıştırabilecek 3 tane program var zaten. Dosbox, SDL ve limbo Pc emülatör. Limbo PC Emülatör Windows çalıştırmak için değil linux çalıştırmak için çıkartılmış bir yazılımdır. Kendi sitelerinde bunu belirtiyorlar zaten. Ayrıca Limbo'nun geliştirilmesi durdurulmuştur. SDL Limbo'dan daha hızlı çalıştırıyor Windows'u. Öyle olmasaydı SDL'yi vermezdim zaten. SDL'de Windows 98 gayet hızlı bir biçimde çalışmaktadır. Kendim bizzat denedim. Sen benim dediğimi yap windows'u önce limbo'da aç sonra da sdl'de. Limbo'da ekran sdl ye göre daha küçüktür ama ekran büyütülebiliyor ayrıca limbo'da yazıları okumak biraz daha zordur sdl'de yazılar nettir. SDL'de ses çalıştıramadım ama limbo'da sesli windows 95 kullandım ancak ses dediğimde açılış müziğinden ibaret.
Test ettim evet sdl'nin hızı biraz daha fazla ancak Limbo'nun en son sürümünde yazılar SDL'ye göre daha net ve SDL'de çift tıklama ve tıklama işlemleri sorunlu maalesefki. Ayrıca limbo'nun son sürümü emulator olarak qemu arayüz olarak sdl kullanıyor. Bir de dosboxlardan birçok sürüm var aDosBox değil sadece paralıları da test ettim.
mouse tıklatmayı nasıl yapıyorsnuz. mouse geziyor ama tıklamıyor