(Yeni) Android'te Windows 95 Sesli ve 256 Renk Destekli+Android'te Linux+Windows'a Program Yükleme

Sponsorlu Bağlantılar

KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
    Konu Sahibi
Hiç bahsedilmemiş galiba root gerekmiyor. Peki windowsu kurup ne yapacağız? Bunu kurduğumuzda telefonla neler yapabiliriz?

Bu bir emülatör ve emülatör kurmak içinde root yapman gerekmez. Windowsu telefonunda çalıştırdığın zaman gerçek bir windows gibi kullanabilirsin. İstediğin programları yüklersin, bazı eski oyunları oynarsın ama tabii hepsi bazı sınırlamalar dahilinde. Örneğin harddisk kapasitesini çok büyük tutamazsın. Çünkü telefon hafızasında ve sd kartta o kadar büyük yer yoktur tabii herkesin sd kartına göre değişir bu. Benim gibi bu işlerin meraklılarına da hem nostalji oluyor hem de eğlence. Düşünsene cep telefonunda Windows Xp kullanıyorsun. Telefonla bir şey yapmayacaksın bu bir emülatör emülatör içerisinde Windows işletim sistemlerini çalıştırıp kullanabilirsin o kadar. Telefona herhangi bir şekilde zarar filan vermez. Sadece bir uygulamadır ve çıkmak istediğin zamanda normal windowsu kapatır gibi windowsu kapatıp uygulamadan çıkabilirsin.

denizci535

denizci535

Üye
Maxxx kardes ubuntuyu indirip kursam mi diye dusunuyorum... ya da sailfish samsung s4 i9505 icinde cikmis xda da var sence bi karim olurmu. Ubuntu telefon ozelligi calisiyormudur sence... bir de ubuntuyu kurdugumuzda bilgisayardaki programlari kurabilecekmiyiz stabil olarak????

KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
    Konu Sahibi
Maxxx kardes ubuntuyu indirip kursam mi diye dusunuyorum... ya da sailfish samsung s4 i9505 icinde cikmis xda da var sence bi karim olurmu. Ubuntu telefon ozelligi calisiyormudur sence... bir de ubuntuyu kurdugumuzda bilgisayardaki programlari kurabilecekmiyiz stabil olarak????

Linux işletim sistemlerini hiç kullanmadım ve o konularla ilgili bilgim yok sadece ubuntunun mobil sürümünü gördüm onu da telefondaki işletim sistemini silip yerine kuruyorsun ki bana sorarsan boş ver android daha iyi. Telefona bir şey olursa sonra çok başın ağrır. Bilgisayar programlarını telefonlarda kurup kullanman imkansız sadece ubuntunun kendine yazılmış programları kullanabilirsin.

denizci535

denizci535

Üye
Linux işletim sistemlerini hiç kullanmadım ve o konularla ilgili bilgim yok sadece ubuntunun mobil sürümünü gördüm onu da telefondaki işletim sistemini silip yerine kuruyorsun ki bana sorarsan boş ver android daha iyi. Telefona bir şey olursa sonra çok başın ağrır. Bilgisayar programlarını telefonlarda kurup kullanman imkansız sadece ubuntunun kendine yazılmış programları kullanabilirsin.

Sagolasin.. win deki internet sorunu nuda halledersen bi kurariz deneriz sagol.

KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim sabahtan beri uğraşıyorum ama Windows 98'e sürücüleri kuramadım bir türlü. Windows 95'te sürücüler çalışıyor sorunsuz.

Metin137

Metin137

Üye
@max_18 diğer bulduğun emulatorun adı ne

KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
    Konu Sahibi
@max_18 diğer bulduğun emulatorun adı ne

Bochs haricinde Linux kurulması için çıkartılmış olan ancak geliştirilmesi iptal edilen bir emülatör. Limbo Pc Emülatör diye aratırsan çıkar hemen.

Metin137

Metin137

Üye
Ha evet ama onda biraz yavaş çalışıyo

KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
    Konu Sahibi
Ben Windows 95 i gayet hızlı ve sorunsuz bir şekilde çalıştırıyorum zaten konumu da düzenleyip yeni Windows 95'i paylaşıcam.

TRSweet

TRSweet

Üye
Win xp bekleniyorsun :)

ahmet0306

Üye
Kardes dosyalarima nasil erisecegim yani tel hafizasina

TRSweet

TRSweet

Üye
Windows Xp çalışmamaktadır boşuna bekleme kardeşim. Onun yerine linux paylaşıcam.

Telefon hafızasına windows üzerinden ulaşılamılıyor maalesef.
Krdes cm uzerinde calisan ubuntuyu paylasabiliisin ?

MaxWheel

MaxWheel

Üye
DosBox yok mu androidde ?Onunla bayağı bişeyler yapılıyordu.

KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
    Konu Sahibi
Krdes cm uzerinde calisan ubuntuyu paylasabiliisin ?
Ubuntuyu kurman için telefona sıfırdan kurman gerekiyor. Onu biliyorum ben. Yani android yerine ubuntuyu kuruyorsun telefonuna. Ayrıca root gerekiyor.
DosBox yok mu androidde ?Onunla bayağı bişeyler yapılıyordu.

Dosboxla windows çalıştırmak çok zahmetli ve zor. Ayrıca çok yavaş. En stabili benim paylaştıklarım.

TRSweet

TRSweet

Üye
Ubuntuyu kurman için telefona sıfırdan kurman gerekiyor. Onu biliyorum ben. Yani android yerine ubuntuyu kuruyorsun telefonuna. Ayrıca root gerekiyor.

Dosboxla windows çalıştırmak çok zahmetli ve zor. Ayrıca çok yavaş. En stabili benim paylaştıklarım.
Bilyorum rootum var demek istedigim windows gibi ubuntu calistircaksin vnc ile, terminal emulatorde #823a4 gibi seyler cikiyor. Oyle ubuntunun mobile linuxundan bahstmiyorum umarim anlatabilmisimdir.

KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
    Konu Sahibi
Bilyorum rootum var demek istedigim windows gibi ubuntu calistircaksin vnc ile, terminal emulatorde #823a4 gibi seyler cikiyor. Oyle ubuntunun mobile linuxundan bahstmiyorum umarim anlatabilmisimdir.

Şu anda düzgün çalışacak bir linux arıyorum zaten bulunca konuyu düzenleyip eklicem.

KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
    Konu Sahibi
T

Takipteyim fu ll linux u cwm den flashlayarak kurmanin yolu varmi.

O konularda bilgim olmadığı için sana pek sağlıklı bir cevap veremeyeceğim ama ubuntunun mobile versiyonu var istersen ona bakabilirsin. Onun dışında flashlayarak android yerine başka bir linux sürümü kurulur mu bilmiyorum bir iki yerde görmüştüm linux kurulduğunu arch linux var mesela.
Windows Xp'yi çok merak ettiğiniz için yarın paylaşıcam. İnanılmaz yavaş bir Xp görmeye hazırlanın.

• Beğen
Tepkiler: Mr. SaLÇa
Pringles

Pringles

Üye
O konularda bilgim olmadığı için sana pek sağlıklı bir cevap veremeyeceğim ama ubuntunun mobile versiyonu var istersen ona bakabilirsin. Onun dışında flashlayarak android yerine başka bir linux sürümü kurulur mu bilmiyorum bir iki yerde görmüştüm linux kurulduğunu arch linux var mesela.
Windows Xp'yi çok merak ettiğiniz için yarın paylaşıcam. İnanılmaz yavaş bir Xp görmeye hazırlanın.
Bekliyoruz :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt