(Yeni) Android'te Windows 95 Sesli ve 256 Renk Destekli+Android'te Linux+Windows'a Program Yükleme

Sponsorlu Bağlantılar

ilhamikd

ilhamikd

Üye
keske internnrtte kullanilabilseydi

Pringles

Pringles

Üye
Rami yüksek olan telefonalrda belki daha iyi verim alırsın. Nasıl masaüstünü filan kullanabiliyor musun rahat?
Masaüstünü sadece bi kere ulaşabildim. İlk açılıştan sonra acaba dahada hızlı yapabilir miyim diye ayarları kurcaladım. Bi daha açılmadı :D Ram'i 1gbdan daha fazla ayarlamanın bir yolu var mı?

KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
    Konu Sahibi
Masaüstünü sadece bi kere ulaşabildim. İlk açılıştan sonra acaba dahada hızlı yapabilir miyim diye ayarları kurcaladım. Bi daha açılmadı :D Ram'i 1gbdan daha fazla ayarlamanın bir yolu var mı?

Olay sadece ramle ilgili değil işte ram tabii ki ayarlanabiliyor ama istersen 4 gb yap emülatör düzgün olmadıktan sonra yapabilecek bir şey yok. Sonuçta elindeki telefon bilgisayar değil.
keske internnrtte kullanilabilseydi

Bu emülatörlerle ilgili çok detaylı anlatılmış olan konular yok maalesef. Hepsinde anlatılanlar birbirinin kopyası. Benim kullandığım iki tane emülatör var adı Limbo Pc Emülatör geliştirilmesi durdurulmuş durumda onda da linux çalıştırabiliyorsun. İnternet olayını araştırdım ama herhangi bir bilgi yok.

Maxis_

Maxis_

Üye
emeğin için sağolasın bi arkadaş sayesinde bu konuyu buldum xp açmaya çalıştım aynn baya yavaş :D bnde senn 95 i kurdum çok guzel oldu.maksat zmn geçsin işte.teşekkurler eline emeğine sağlık

KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim eğer istersen Windows 95'in daha iyi çalışan versiyonu var onu yükleyebilirim.

• Beğen
Tepkiler: Maxis_

hydrozdmr

Üye
Teşekkürler konu için bende 95 i indirdim kullanimi baya guzel ancak daha güzel calisan versiyonu varsa verebilir misiniz?

KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
    Konu Sahibi
valla daha iyisinden kastın ses olması sanırım bir tane vardı 256 renk destekli güzel ve hızlı çalışan versiyonu. Onu başka bir emülatör ile çalıştırıp sesle birlikte kullanabiliyorsun ama sesten çok bir şeyde bekleme sadece açılış müziğini duyabiliyorsun o kadar. Ben müzik dinlemeye çalıştım ama kesik kesik ve bozuk olarak çalışıyordu. Sürekli ne profilime bakıp duruyorsun anlamış değilim derdin nedir kardeşim?

hydrozdmr

Üye
verebilir misin onlari bide onlari deniyeyim.profile bakmamin sebebi son giris zamanina bakmamdi sen bunu neden sorun ettin asil ben anlamis degilim.

KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
    Konu Sahibi
Bir insan profiline 4-5 kere girerse merak eder tabii.

hydrozdmr

Üye
4-5 defa girmedim cepten opera mini kullanıyorum sayfayı birkaç kez yeniledim o yüzden olmuş olabilir bu yuzden rahatsız olduysan k.bakma

KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
    Konu Sahibi
Yok canım ne rahatsız olucam sorun yok. Windows 95'i de eklicem en kısa zamanda.

Faruk.24

Üye
Ben denedim windows 95 sorunsuz çalışıyor gerisi kaplumbağa gibi. Fare bile zor kıpırdıyor diğerlerinde. Ama windows 95 sorunsuz jet gibi kullanıyorum.
Ayrıca simulator olarak senin konuda verdiğini değil Limbo PC Emulator'u kullanıyorum çünkü denediğim bir çok yazılım arasında en sorunsuz, en stabil, en düzgün çalışan tek sürüm Limbo PC Emulator.

KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
    Konu Sahibi
Ben denedim windows 95 sorunsuz çalışıyor gerisi kaplumbağa gibi. Fare bile zor kıpırdıyor diğerlerinde. Ama windows 95 sorunsuz jet gibi kullanıyorum.
Ayrıca simulator olarak senin konuda verdiğini değil Limbo PC Emulator'u kullanıyorum çünkü denediğim bir çok yazılım arasında en sorunsuz, en stabil, en düzgün çalışan tek sürüm Limbo PC Emulator.

Hayır limbo Pc Emulatör SDL'ye göre daha yavaş çalışıyor, verdiğim emülatör de son derece sorunsuz hatta limbo'nun açtığından daha hızlı açıyor. İki emülatörle windowsun açılma sürelerini test edebilirsin. Denediğin bir çok yazılım derkende androidtte windows çalıştırabilecek 3 tane program var zaten. Dosbox, SDL ve limbo Pc emülatör. Limbo PC Emülatör Windows çalıştırmak için değil linux çalıştırmak için çıkartılmış bir yazılımdır. Kendi sitelerinde bunu belirtiyorlar zaten. Ayrıca Limbo'nun geliştirilmesi durdurulmuştur. SDL Limbo'dan daha hızlı çalıştırıyor Windows'u. Öyle olmasaydı SDL'yi vermezdim zaten. SDL'de Windows 98 gayet hızlı bir biçimde çalışmaktadır. Kendim bizzat denedim. Sen benim dediğimi yap windows'u önce limbo'da aç sonra da sdl'de. Limbo'da ekran sdl ye göre daha küçüktür ama ekran büyütülebiliyor ayrıca limbo'da yazıları okumak biraz daha zordur sdl'de yazılar nettir. SDL'de ses çalıştıramadım ama limbo'da sesli windows 95 kullandım ancak ses dediğimde açılış müziğinden ibaret.

Faruk.24

Üye
Hayır limbo Pc Emulatör SDL'ye göre daha yavaş çalışıyor, verdiğim emülatör de son derece sorunsuz hatta limbo'nun açtığından daha hızlı açıyor. İki emülatörle windowsun açılma sürelerini test edebilirsin. Denediğin bir çok yazılım derkende androidtte windows çalıştırabilecek 3 tane program var zaten. Dosbox, SDL ve limbo Pc emülatör. Limbo PC Emülatör Windows çalıştırmak için değil linux çalıştırmak için çıkartılmış bir yazılımdır. Kendi sitelerinde bunu belirtiyorlar zaten. Ayrıca Limbo'nun geliştirilmesi durdurulmuştur. SDL Limbo'dan daha hızlı çalıştırıyor Windows'u. Öyle olmasaydı SDL'yi vermezdim zaten. SDL'de Windows 98 gayet hızlı bir biçimde çalışmaktadır. Kendim bizzat denedim. Sen benim dediğimi yap windows'u önce limbo'da aç sonra da sdl'de. Limbo'da ekran sdl ye göre daha küçüktür ama ekran büyütülebiliyor ayrıca limbo'da yazıları okumak biraz daha zordur sdl'de yazılar nettir. SDL'de ses çalıştıramadım ama limbo'da sesli windows 95 kullandım ancak ses dediğimde açılış müziğinden ibaret.

Test ettim evet sdl'nin hızı biraz daha fazla ancak Limbo'nun en son sürümünde yazılar SDL'ye göre daha net ve SDL'de çift tıklama ve tıklama işlemleri sorunlu maalesefki. Ayrıca limbo'nun son sürümü emulator olarak qemu arayüz olarak sdl kullanıyor. Bir de dosboxlardan birçok sürüm var aDosBox değil sadece paralıları da test ettim.

KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
    Konu Sahibi
Test ettim evet sdl'nin hızı biraz daha fazla ancak Limbo'nun en son sürümünde yazılar SDL'ye göre daha net ve SDL'de çift tıklama ve tıklama işlemleri sorunlu maalesefki. Ayrıca limbo'nun son sürümü emulator olarak qemu arayüz olarak sdl kullanıyor. Bir de dosboxlardan birçok sürüm var aDosBox değil sadece paralıları da test ettim.

Limbo zaten qemu emülatörü olarak çalışıyor. SDL'de çift tıklatma ve tıklatma kesinlikle sorunlu değil bir sorun olsaydı şu ana kadar söylerlerdi zaten. Limbo'da iki parmağını kullanarak sağ menü açabiliyorsun sdl'de ses açma kapama tuşları ile bu işi daha kolay yapabiliyorsun. Limbo'nun üretilme amacı minik linux sürümlerini çalıştırmak, dosboxun bende bir çok sürümünü kullandım ancak en stabil olanı şu anda SDL'dir. Limbo Pc Emülatör SDL'ye göre daha kapasiteli bir emülatör keşke daha da iyi olabilseydi ancak geliştirilmesi durduruldu. Neyse başka bir sorun olduğu zaman buraya yazabilirsin. Windows 95'in 256 renk çalıştıran versiyonunu da ekleyeceğim en yakın zamanda.

soner5741g

Üye
kore note 3 calistirir mi ?
yukledigim oyunlarin hicbirinde takilma yok 7 8 uygulama yuklu 2 gb dahili hafiza agzina kadar dolu kasma yok. windows icin format atacagim komple.

KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
    Konu Sahibi
Oyun oynamakla emülatör çalıştırmak aynı şey değil. Bilmiyorum denemeden bir şey söylemem zor. Ama büyük ihtimalle sorunsuz çalıştıracaktır.

EneSinan

EneSinan

Üye
mouse tıklatmayı nasıl yapıyorsnuz. mouse geziyor ama tıklamıyor

KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
    Konu Sahibi
mouse tıklatmayı nasıl yapıyorsnuz. mouse geziyor ama tıklamıyor

Tıklanılıyor ses açma ve kapama tuşlarını kullanarak fareyi kullanabilirsin. ayrıca simgelerin üzerine gidip çift tıklatma da yapabilirsin.

EneSinan

EneSinan

Üye
internet baglanma olayını da cozebilsek . birde botchs, limbodan daha hızlı ama goruntu kalitesi dusuk. birde ses ve internete girmeyi çözebilsen süper olcak. bu arada eline sağlık

Takipçi Satın Al

Üst Alt