KomiserMemoli_12
Üye
Bekliyoruz![]()
Zippyshareye upload etmeye başladım upload bitsin konuyu düzenleyip koyacağım. Ayrıca silmediysem Windows 95'in 256 bit renk destekli olanını da koyucam. Çok hızlı çalışıyor.
Bekliyoruz![]()
Mediafire ye yüklüyorum boyutu biraz büyük olduğu için zippyshare kabul etmedi. Valla ben sana şu kadarını söyleyeyim; 16-17 senelik bilgisayar kullanıcısıyım bu kadar yavaş açılan bir windows görmedim. Nerden baksan masaüstünün gelmesi 30-40 dakikayı buluyor.Deneyip izlenimlerimi yazarım bende.
OoovvMediafire ye yüklüyorum boyutu biraz büyük olduğu için zippyshare kabul etmedi. Valla ben sana şu kadarını söyleyeyim; 16-17 senelik bilgisayar kullanıcısıyım bu kadar yavaş açılan bir windows görmedim. Nerden baksan masaüstünün gelmesi 30-40 dakikayı buluyor.
Bu sırf emuoatorle ilgili birşey mi? Donanıma göre değisir mi?OoovvBu sırf emuoatorle ilgili birşey mi? Donanıma göre değisir mi?
İndiriyorum şimdi.

Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
3 gb ram var bende1 gb rami olan telefonlar için rami 1 gb yapmak pek mantıklı değil. Gerekte yok telefonu kitler zaten o kadar verirsen rami. Telefonda uğraşmaktansa bilgisayara kurup kullanmak daha sağlıklı. Zaten telefonda 2-3 gb üstü harddisk kullanamazsın emülatör çalıştırmıyor.
Rami yüksek olan telefonalrda belki daha iyi verim alırsın. Nasıl masaüstünü filan kullanabiliyor musun rahat?3 gb ram var bende
Win 8 de bekliyoruz![]()
![]()
![]()
Niye bu kadar atar yaptin anlayamadim ? Kotu birseymi dedim ? Sana birsey diyeyimmi qemu managerla yapiyorsan zaten win 8 de hizli olmasi lazim microsoft win 8 de aciliss urelerini kisalttiYakında 8 9 ne varsa yüklicem artık Windows 8 de bir saatte açılır. Daha Xp doğru düzgün çalışmıyor da 8'i nasıl çalıştırıcan? Çalıştırsan bile kullanamazsın ki. Anca Windows 8 rt sürümünü belki kullanabilirsin.
Niye bu kadar atar yaptin anlayamadim ? Kotu birseymi dedim ? Sana birsey diyeyimmi qemu managerla yapiyorsan zaten win 8 de hizli olmasi lazim microsoft win 8 de aciliss urelerini kisaltti
Bunlari biliyorum ztn okadar ugrasmissin yazmak icin saol diger arkadaslarimiz yararlanir... Bende yaptim merak etme windows kurma uzun suruyor biliyorum win 8 de kurdum oda 2,5 saat civari suruyor ama telde calistirmadim qemuyla denedim. Uzun oldugunu biliyorum... Pc ye win kuran herkes uzun surecegini bikir en az 1 saat.Birincisi ben atar yapmıyorum yazdıklarım sana atar yapıyormuş gibi geliyorsa da o senin bileceğin iş. Ayrıca kötü bir şey söylemiş olsan sana cevap bile yazma zahmetine girmem.İkincisi Qemu Manager ile işletim sistemlerini kurmakta o kadar kolay bir iş değil çok zaman istiyor. Windows 8'i telefonda çalıştırabilmen için en az Wmvare türünde program olması lazım. Windows 8'in hdd de kapladığı alan 16 gb ve üstü. Qemu Manager ile Windows 8 kursam bile telefonda çalışmayacaktır. Bilgisayardaki emülatörlerle telefondakileri bir görmeyin lütfen. Windows 8'i telefonda çalıştarabilmen için telefon hafızasında en az 30 gb kadar yer olması lazım ki kimsede açılmayacak bir işletim sistemi için telefonunda 30 gb yer açmaz. Ben bile kurmak için uğraşmam telefonda Windows 8'i ne yapacaksın ki Windows 8'i çalıştırabilecek bir emülatör şu anda yok ama ileride belki olur.
![]()
Bunlari biliyorum ztn okadar ugrasmissin yazmak icin saol diger arkadaslarimiz yararlanir... Bende yaptim merak etme windows kurma uzun suruyor biliyorum win 8 de kurdum oda 2,5 saat civari suruyor ama telde calistirmadim qemuyla denedim. Uzun oldugunu biliyorum... Pc ye win kuran herkes uzun surecegini bikir en az 1 saat.