(Yeni) Android'te Windows 95 Sesli ve 256 Renk Destekli+Android'te Linux+Windows'a Program Yükleme

Sponsorlu Bağlantılar

KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
    Konu Sahibi

Zippyshareye upload etmeye başladım upload bitsin konuyu düzenleyip koyacağım. Ayrıca silmediysem Windows 95'in 256 bit renk destekli olanını da koyucam. Çok hızlı çalışıyor.

• Beğen
Tepkiler: Mr. SaLÇa

Pringles

Pringles

Üye
Deneyip izlenimlerimi yazarım bende.

KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
    Konu Sahibi
Deneyip izlenimlerimi yazarım bende.
Mediafire ye yüklüyorum boyutu biraz büyük olduğu için zippyshare kabul etmedi. Valla ben sana şu kadarını söyleyeyim; 16-17 senelik bilgisayar kullanıcısıyım bu kadar yavaş açılan bir windows görmedim. Nerden baksan masaüstünün gelmesi 30-40 dakikayı buluyor.

Pringles

Pringles

Üye
Mediafire ye yüklüyorum boyutu biraz büyük olduğu için zippyshare kabul etmedi. Valla ben sana şu kadarını söyleyeyim; 16-17 senelik bilgisayar kullanıcısıyım bu kadar yavaş açılan bir windows görmedim. Nerden baksan masaüstünün gelmesi 30-40 dakikayı buluyor.
Ooovv :o Bu sırf emuoatorle ilgili birşey mi? Donanıma göre değisir mi?

KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
    Konu Sahibi
Ooovv :o Bu sırf emuoatorle ilgili birşey mi? Donanıma göre değisir mi?

Tabii ki emülatörle ilgili olan bir şey. Yoksa bilgisayardaki programlarda da sorun olurdu. Windows Xp'nin düzgün çalışabilmesi için düzgün bir emülatör lazım ama kimse de telefonda Windows kullanıcam diye kafa yormaz.

• Beğen
Pringles

Pringles

Üye
Link ne zaman hazır olur?

KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
    Konu Sahibi
Yemek yedim de şimdi hazır link resimlerle birlikte koyuyorum hemen.
Windows XP konuya eklenmiştir denemek isteyenler deneyebilirler. :)

• Beğen
Pringles

Pringles

Üye
İndiriyorum şimdi.

KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
    Konu Sahibi
İndiriyorum şimdi.

Dediğim gibi çok fazla bir şey bekleme. Çalışan bir iki tane linux buldum başka bir emülatörde ancak onlarda da ekran çok büyük olduğu için benim telefonun ekranına sığmadı ekranı sığdır yaptığımda da hiçbir şey okunmaz oldu. En iyi çalışan Windows 95 :)

Pringles

Pringles

Üye
Ram miktarını 1000 yaparak calıstırınca masaüstü 3 dakika civarında açıldı. Henüz inceliyorum

Pringles

Pringles

Üye

KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
    Konu Sahibi

1 gb rami olan telefonlar için rami 1 gb yapmak pek mantıklı değil. Gerekte yok telefonu kitler zaten o kadar verirsen rami. Telefonda uğraşmaktansa bilgisayara kurup kullanmak daha sağlıklı. Zaten telefonda 2-3 gb üstü harddisk kullanamazsın emülatör çalıştırmıyor.

Pringles

Pringles

Üye
1 gb rami olan telefonlar için rami 1 gb yapmak pek mantıklı değil. Gerekte yok telefonu kitler zaten o kadar verirsen rami. Telefonda uğraşmaktansa bilgisayara kurup kullanmak daha sağlıklı. Zaten telefonda 2-3 gb üstü harddisk kullanamazsın emülatör çalıştırmıyor.
3 gb ram var bende

TRSweet

TRSweet

Üye
Win 8 de bekliyoruz :D :D :D

KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
    Konu Sahibi
Win 8 de bekliyoruz :D :D :D

Yakında 8 9 ne varsa yüklicem artık Windows 8 de bir saatte açılır. Daha Xp doğru düzgün çalışmıyor da 8'i nasıl çalıştırıcan? Çalıştırsan bile kullanamazsın ki. Anca Windows 8 rt sürümünü belki kullanabilirsin.

TRSweet

TRSweet

Üye
Yakında 8 9 ne varsa yüklicem artık Windows 8 de bir saatte açılır. Daha Xp doğru düzgün çalışmıyor da 8'i nasıl çalıştırıcan? Çalıştırsan bile kullanamazsın ki. Anca Windows 8 rt sürümünü belki kullanabilirsin.
Niye bu kadar atar yaptin anlayamadim ? Kotu birseymi dedim ? Sana birsey diyeyimmi qemu managerla yapiyorsan zaten win 8 de hizli olmasi lazim microsoft win 8 de aciliss urelerini kisaltti

KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
    Konu Sahibi
Niye bu kadar atar yaptin anlayamadim ? Kotu birseymi dedim ? Sana birsey diyeyimmi qemu managerla yapiyorsan zaten win 8 de hizli olmasi lazim microsoft win 8 de aciliss urelerini kisaltti

Birincisi ben atar yapmıyorum yazdıklarım sana atar yapıyormuş gibi geliyorsa da o senin bileceğin iş. Ayrıca kötü bir şey söylemiş olsan sana cevap bile yazma zahmetine girmem. ;) İkincisi Qemu Manager ile işletim sistemlerini kurmakta o kadar kolay bir iş değil çok zaman istiyor. Windows 8'i telefonda çalıştırabilmen için en az Wmvare türünde program olması lazım. Windows 8'in hdd de kapladığı alan 16 gb ve üstü. Qemu Manager ile Windows 8 kursam bile telefonda çalışmayacaktır. Bilgisayardaki emülatörlerle telefondakileri bir görmeyin lütfen. Windows 8'i telefonda çalıştarabilmen için telefon hafızasında en az 30 gb kadar yer olması lazım ki kimsede açılmayacak bir işletim sistemi için telefonunda 30 gb yer açmaz. Ben bile kurmak için uğraşmam telefonda Windows 8'i ne yapacaksın ki Windows 8'i çalıştırabilecek bir emülatör şu anda yok ama ileride belki olur. ;)

• Beğen
TRSweet

TRSweet

Üye
Birincisi ben atar yapmıyorum yazdıklarım sana atar yapıyormuş gibi geliyorsa da o senin bileceğin iş. Ayrıca kötü bir şey söylemiş olsan sana cevap bile yazma zahmetine girmem. ;) İkincisi Qemu Manager ile işletim sistemlerini kurmakta o kadar kolay bir iş değil çok zaman istiyor. Windows 8'i telefonda çalıştırabilmen için en az Wmvare türünde program olması lazım. Windows 8'in hdd de kapladığı alan 16 gb ve üstü. Qemu Manager ile Windows 8 kursam bile telefonda çalışmayacaktır. Bilgisayardaki emülatörlerle telefondakileri bir görmeyin lütfen. Windows 8'i telefonda çalıştarabilmen için telefon hafızasında en az 30 gb kadar yer olması lazım ki kimsede açılmayacak bir işletim sistemi için telefonunda 30 gb yer açmaz. Ben bile kurmak için uğraşmam telefonda Windows 8'i ne yapacaksın ki Windows 8'i çalıştırabilecek bir emülatör şu anda yok ama ileride belki olur. ;)
Bunlari biliyorum ztn okadar ugrasmissin yazmak icin saol diger arkadaslarimiz yararlanir... Bende yaptim merak etme windows kurma uzun suruyor biliyorum win 8 de kurdum oda 2,5 saat civari suruyor ama telde calistirmadim qemuyla denedim. Uzun oldugunu biliyorum... Pc ye win kuran herkes uzun surecegini bikir en az 1 saat.

KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
    Konu Sahibi
Bunlari biliyorum ztn okadar ugrasmissin yazmak icin saol diger arkadaslarimiz yararlanir... Bende yaptim merak etme windows kurma uzun suruyor biliyorum win 8 de kurdum oda 2,5 saat civari suruyor ama telde calistirmadim qemuyla denedim. Uzun oldugunu biliyorum... Pc ye win kuran herkes uzun surecegini bikir en az 1 saat.

Ben cevaplamayacaksam zaten konuyu neden açayım ki. Neyse bu işletim sistemlerini kullanında Windows 8 eksik kalsın.

• Beğen
Tepkiler: ßy-K@@N
Takipçi Satın Al

Üst Alt