sh0ck
Üye
-
Konu Sahibi
-
Gececek bu gidislehaha güzel ios'cular oyun oynamaya ve 2bin tl para verdim diye hava atsınlar adamlar haklı sen o cihazı ne kadar hızlandırsanda oyun performansı olarak asla iphone 4 ü bulamıyacaksın
haha güzel ios'cular oyun oynamaya ve 2bin tl para verdim diye hava atsınlar adamlar haklı sen o cihazı ne kadar hızlandırsanda oyun performansı olarak asla iphone 4 ü bulamıyacaksın
Gececek bu gidisle
----------Eklendi @ 12:23:00 ---------- Yazıldı @ 12:15:02 ----------
Hocam bu arada sen N8'den sonra Desire HD'ye gecmistin yanlis hatirlamiyorsam, N8'den sonra Desire HD uzay cagi gibi geliyor dimi?
yine haha biz deyince istedeğim bölümde yazabiliriz olur biz yazınca kendi bölümüne uff sıkıldım gidin youtube dan videoları izleyin nasıl geçiliyor o övdüğünüz cihazlar görün
yine haha biz deyince istedeğim bölümde yazabiliriz olur biz yazınca kendi bölümüne uff sıkıldım gidin youtube dan videoları izleyin nasıl geçiliyor o övdüğünüz cihazlar görün
Kullanmadığın değilde, kullandığın cihaz nasıl geçiliyor sen onları izle bence
iOs'culer oyun oynamaya ve ayfonum var 2 bin tele saydım diyip hava atmaya devam etsinler
burda S^3 yazsı görmedim ve ya N8 ios yazıyor ki unix bir sistemi her türlü linux bir sistem geçer(android'i linuz dan saymayalım bence hırsızlık sonra farklı kodlama dilleri var acayip bir sistem neyse)
Kardeş sen Türkçe'yi Almanya'damı öğrendin ? Cümlenden pek bişey anlamadım.
1-Android Linux Çekirdeğine sahiptir. Tıpkı diğer Linux dağıtımları gibi. (RedHat, SuSe, Debian vs...)
2-Linux'da bir Unix Türevidir. Araştır-gör.
3-iOs da Mac'in mobilize edilmiş halidir. Tıpkı Android gibi. (Android de Linux'un Mobilize edilmiş halidir.)
Kardeş sen Türkçe'yi Almanya'damı öğrendin ? Cümlenden pek bişey anlamadım.
1-Android Linux Çekirdeğine sahiptir. Tıpkı diğer Linux dağıtımları gibi. (RedHat, SuSe, Debian vs...)
2-Linux'da bir Unix Türevidir. Araştır-gör.
3-iOs da Mac'in mobilize edilmiş halidir. Tıpkı Android gibi. (Android de Linux'un Mobilize edilmiş halidir.)
ios 600mhz'de hızlı çalışan bi işletim sistemi yani o kadar bişey gerektirmiyor oyunlarda bi zahmet hızlı çalışsın . oyunların herkes stabil çalışmasından bashediyoda hiçmi bu konunun otoritelerini takip etmiyosunuz ?? iphone vs high end anroid başlığı adı altında bir sürü iphone ile android telefonların her türlü karşılaştırması var ve o adamların yorumlarına bi göz atın isterseniz . hem teknik olarak hemde fiziksel özellikler açısından iphone defalarca android telefonlara yenildi . iphone'da multi tasking olayı bile yok . iphone'nun popülerliğide tartışılmaz popüler kültür telefonu olduğu için bu kadar çok rövaşta . performans için yaratılmış bi telefonu değil yani kusura bakmayın . hele symbian fanatiği arkadaş hiç gelipte bize symbianı savunmasın nokia akıllı telefon pazarında %12lerde falan . nokia eskiden güzeldi kabul ama artık geri kaldı . adamlar 2000 tane symbian developerını işten çıkardılar . meego desen umutsuz vaka tek atakları oldu oda wm7li nokialar oda 2012'de şuanda kıyaslama yaptığımız zaman android os'in lider olduğu ortada fazla söze gerek yok .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?