[Yeni Adreno Grafik Kartı Sürücüleri][NEW GPU DRİVER]Daha fazla grafik performansı,Daha akıcı arayüz

Sponsorlu Bağlantılar

Mücteba

Mücteba

Üye
Kardeşim şuana kadar 4 tane testbuild yaptım 4'üde maalesef çalışmadı :(
Sorun neyden kaynaklanıyor araştırıyorum şuan
suan cm11 + khan kernel+ drıverler kuurlu denediğim oyunlar : most wanted fıfa 14 gta vıce dead space ve subway surfers bu oyunlarda hıc kasma yasanmamıstır emınım bır dahakı surumde cok daha ıyı olur teşşekkurler @sir mordred ve arco68

brkvegrk

brkvegrk

Üye
suan cm11 + khan kernel+ drıverler kuurlu denediğim oyunlar : most wanted fıfa 14 gta vıce dead space ve subway surfers bu oyunlarda hıc kasma yasanmamıstır emınım bır dahakı surumde cok daha ıyı olur teşşekkurler @sir mordred ve arco68
Cidden kasma yok mu hemen indiricem de :)

emrah166

Üye
Bende cm11 + trim destekli kernel + driverler yuklu iken mostwanted denedim hic bir kasilma veya bug karsilasmadim thanks sir arco&mordred

• Beğen
Tepkiler: sir mordred

emrah166

Üye
Dead trigger 1 denemedim ama 2yi denedim hafif kasilmalar var

drag10

drag10

Üye
Beyler asphalt 8 gibi oyunlari hic takilmadan cok akici nasil oynarim

-aLoNeDarK-

-aLoNeDarK-

Üye
Grafik karti ve trim destekli kerneli yukledim cm11 bastan kurdum ve perfonmas bekledigimdrn cok iyi cikti

• Beğen
-aLoNeDarK-

-aLoNeDarK-

Üye

gwonder_13

gwonder_13

Üye
reklam olmasn ama gerçekten bn darko hocamın romundan çok memnunum atomik wonder finaldan bahsedyorum yorumları okudum ve bnde br deneyeym dedm dead triggeri kasmadan takılmadan oynuyorum bunun haricinde asphalt 7 fifa 2012 subway surf tample run gibi oyunları ramı temizledkten sonra kasmadan takılmadan rahatlıkla oynuyorum sağol darko hocam ama final 2yi bekliyoruz :)
Hangi romu kullaniyon kardesim :-) adini yazsana
atomik wonder kardeşim :)

-aLoNeDarK-

-aLoNeDarK-

Üye
reklam olmasn ama gerçekten bn darko hocamın romundan çok memnunum atomik wonder finaldan bahsedyorum yorumları okudum ve bnde br deneyeym dedm dead triggeri kasmadan takılmadan oynuyorum bunun haricinde asphalt 7 fifa 2012 subway surf tample run gibi oyunları ramı temizledkten sonra kasmadan takılmadan rahatlıkla oynuyorum sağol darko hocam ama final 2yi bekliyoruz :)
Eywaalh sarj nasil kardesim bende denicem heyecanlandim dogrusu cok iyi anlattin romu:-)

sir mordred

sir mordred

Üye
    Konu Sahibi
Eywaalh sarj nasil kardesim bende denicem heyecanlandim dogrusu cok iyi anlattin romu:-)

Arkadaşlar bu konuşmalarınızı belirttiğiniz yedeğin konusundan devam ettirirseniz sevinirim :)
Konu dışı oluyor çünkü

Herkese hayırlı akşamlar bu arada

• Beğen
Tepkiler: Mücteba ve Bysalih41
gwonder_13

gwonder_13

Üye
Arkadaşlar bu konuşmalarınızı belirttiğiniz yedeğin konusundan devam ettirirseniz sevinirim :)
Konu dışı oluyor çünkü

k.bakma hocam haklsn hayrlı akşmlar :)

• Beğen
-aLoNeDarK-

-aLoNeDarK-

Üye
Konu dışı oluyor çünkü

Tamam hocam k bakma yin lutfen ozur dilerim hepinizden

• Beğen
Tepkiler: sir mordred ve gwonder_13
gwonder_13

gwonder_13

Üye
ya hocam HOCAM rica etsem sadece burdaki kerneli bana upload edeblrmsn br yere bn br saattir üye olamıyorumda :/ çokkk lazımm şimdden teşekkürler

sir mordred

sir mordred

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: kosovali41 ve alieroglu04

Üst Alt