[Yeni Adreno Grafik Kartı Sürücüleri][NEW GPU DRİVER]Daha fazla grafik performansı,Daha akıcı arayüz

Sponsorlu Bağlantılar

Mücteba

Mücteba

Üye
  • Beğen
Tepkiler: lavasoft95 ve gwonder_13

gwonder_13

gwonder_13

Üye
hocam ekran driverleri derken burdaki cpu driverlerden mi bahsediyorsunuz ayrıca ram ne olur ve s5 launc.her falan da olmaz mı hocam

sir mordred

sir mordred

Üye
    Konu Sahibi
iyi haberlerim var
sonunda sprint s3 kitkat güncellemesinden adreno sürücülerini çıkarmayı başardım
adreno sürücü dosyaları şuan elimde yani :)
flaşlanabilir zip halinde yapıp yeni sürücüleri denerim eğer herşey yolunda giderse daha sonrada burda paylaşırım
bir sonraki adreno sürücüleri 4.4 tabanlı olacak inşallah
beklemede kalın arkadaşlar :)

hayırlı öğlenler herkese :)

• Beğen
Tepkiler: -aLoNeDarK-, drag10, gwonder_13 ve 6 diğerleri
Bysalih41

Bysalih41

Üye
Tskler usta

• Beğen
Tepkiler: sir mordred
aJHier

aJHier

Üye
inşallah Olur.
heycanla bekliyoruz.

• Beğen
Tepkiler: sir mordred
Mücteba

Mücteba

Üye
iyi haberlerim var
sonunda sprint s3 kitkat güncellemesinden adreno sürücülerini çıkarmayı başardım
adreno sürücü dosyaları şuan elimde yani :)
flaşlanabilir zip halinde yapıp yeni sürücüleri denerim eğer herşey yolunda giderse daha sonrada burda paylaşırım
bir sonraki adreno sürücüleri 4.4 tabanlı olacak inşallah
beklemede kalın arkadaşlar :)

hayırlı öğlenler herkese :)
suruculer geldıgı gıbı kıtkata gecıs yaparım :D

aJHier

aJHier

Üye
usta sürücüler ne durumda

sir mordred

sir mordred

Üye
    Konu Sahibi
usta sürücüler ne durumda

Kardeşim sürücüleri denedik fakat sistem boot ekranında kaldı sürücüler üzerinde birkaç değişiklik daha yapıcam bakalım inşallah çalışırlar
Yardımları için @kosovali41 kardeşimize teşekkür ederim

• Beğen
Tepkiler: Bysalih41, gwonder_13 ve kosovali41
gwonder_13

gwonder_13

Üye
hadi bakalı kardeş hayırlısı işallah olur ya bekluoz :)

kosovali41

kosovali41

Üye
Ben teşekkür ederim kardeşim çalışmaların ve emeğin için. (O değil görende bir şey yaptım sanacak :D)

• Beğen
Tepkiler: gwonder_13
sir mordred

sir mordred

Üye
    Konu Sahibi
2 tane daha testbuild hazırladım bakalım inşallah bu sefer çalışırlar :)
yardımları için @kosovali41 kardeşimize teşekkürler
hayırlı akşamalr

• Beğen
Tepkiler: hasaneness ve kosovali41
reflex

reflex

Üye
Vay be peki bu 2xx driver demişsiniz benim tel s4 mini adreno 3xx ben note3 driverlarını cm 11 e aktara bilirmiyim çok merak ettim şimdi

sir mordred

sir mordred

Üye
    Konu Sahibi
Vay be peki bu 2xx driver demişsiniz benim tel s4 mini adreno 3xx ben note3 driverlarını cm 11 e aktara bilirmiyim çok merak ettim şimdi

evet diğer adreno3xx grafik kartı kullanan telefonlardan bu sürücüleri alıp kendi telefonunda kullanabilirsin
adreno grafik kartlarının yapımcısı qualcomm şirketi android 4.4 kitkat için bu sürücüleri çıkardı(şirketin kendisi çıkardığı için %100 uyumlu ve en iyisi olacaktır)

yukardaki sayfanın en altına bak sürücü dosyaları geliştiriciler için indirilebilir durumda :9
boş zamanım olursa senin ve diğer s4 mini kullanıcıları içinde flaşlanabilir bir dosya hazırlayabilirim çok fazla zor değil

reflex

reflex

Üye
evet diğer adreno3xx grafik kartı kullanan telefonlardan bu sürücüleri alıp kendi telefonunda kullanabilirsin
adreno grafik kartlarının yapımcısı qualcomm şirketi android 4.4 kitkat için bu sürücüleri çıkardı(şirketin kendisi çıkardığı için %100 uyumlu ve en iyisi olacaktır)

yukardaki sayfanın en altına bak sürücü dosyaları geliştiriciler için indirilebilir durumda :9
boş zamanım olursa senin ve diğer s4 mini kullanıcıları içinde flaşlanabilir bir dosya hazırlayabilirim çok fazla zor değil
Eğer yaparsan Allah senden rağzı olsun güncel sürücüleri bizde deneyelim

sir mordred

sir mordred

Üye
    Konu Sahibi
Eğer yaparsan Allah senden rağzı olsun güncel sürücüleri bizde deneyelim

gerçi s4 mini'nde cm rom kullanıyorsan büyük usta arco sizin için en iyisini yapmıştır zaten.
cm romumu kullanıyorsun

Üst Alt