Mücteba
Üye
khan kernelNeler olacak spoiler verir misin![]()
cm11 son surum
s5 tema
full touchwiz diyelim en iyisi
(uygulama vs)ekran driverleri
multiwindows
ve daha bircok sey
khan kernelNeler olacak spoiler verir misin![]()
(uygulama vs)samsungla ilgili cogu seyhocam ekran driverleri derken burdaki cpu driverlerden mi bahsediyorsunuz ayrıca ram ne olur ve s5 launc.her falan da olmaz mı hocam
anladım hocam ozlemle bekliyoruz hadi bakalım kolay gelsinsamsungla ilgili cogu sey
khan kernel
cm11 son surum
s5 tema
fu ll touchwiz diyelim en iyisi(uygulama vs)
ekran driverleri
multiwindows
ve daha bircok sey

suruculer geldıgı gıbı kıtkata gecıs yaparımiyi haberlerim var
sonunda sprint s3 kitkat güncellemesinden adreno sürücülerini çıkarmayı başardım
adreno sürücü dosyaları şuan elimde yani
flaşlanabilir zip halinde yapıp yeni sürücüleri denerim eğer herşey yolunda giderse daha sonrada burda paylaşırım
bir sonraki adreno sürücüleri 4.4 tabanlı olacak inşallah
beklemede kalın arkadaşlar
hayırlı öğlenler herkese![]()

usta sürücüler ne durumda
Sen cm9 latda kal darkosuruculer geldıgı gıbı kıtkata gecıs yaparım![]()
İsmi mücteba tanıştırayımSen cm9 latda kal darko![]()

Vay be peki bu 2xx driver demişsiniz benim tel s4 mini adreno 3xx ben note3 driverlarını cm 11 e aktara bilirmiyim çok merak ettim şimdi
Eğer yaparsan Allah senden rağzı olsun güncel sürücüleri bizde deneyelimevet diğer adreno3xx grafik kartı kullanan telefonlardan bu sürücüleri alıp kendi telefonunda kullanabilirsin
adreno grafik kartlarının yapımcısı qualcomm şirketi android 4.4 kitkat için bu sürücüleri çıkardı(şirketin kendisi çıkardığı için %100 uyumlu ve en iyisi olacaktır)
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
yukardaki sayfanın en altına bak sürücü dosyaları geliştiriciler için indirilebilir durumda :9
boş zamanım olursa senin ve diğer s4 mini kullanıcıları içinde flaşlanabilir bir dosya hazırlayabilirim çok fazla zor değil
Eğer yaparsan Allah senden rağzı olsun güncel sürücüleri bizde deneyelim