[Yeni Adreno Grafik Kartı Sürücüleri][NEW GPU DRİVER]Daha fazla grafik performansı,Daha akıcı arayüz

Sponsorlu Bağlantılar

reflex

reflex

Üye
gerçi s4 mini'nde cm rom kullanıyorsan büyük usta arco sizin için en iyisini yapmıştır zaten.
cm romumu kullanıyorsun
Dün stock döndüm ama driver versiyonu 53 tü öyle hatırlıyorum en iyisde 66 galibaAma cm geçerim sorun olmaz

sir mordred

sir mordred

Üye
    Konu Sahibi
Dün stock döndüm ama driver versiyonu 53 tü öyle hatırlıyorum en iyisde 66 galibaAma cm geçerim sorun olmaz

cm her türlü iyidir(zaten üstat arco yaptığı için güzelliği tartışılamaz :))
tavsiye ederim

reflex

reflex

Üye
Katılıyorum cm güzel ama işte ego tatmin etmeye çalışıyosun ya tatminde olmuyo nabıcan işteDriverları indirdim ben nasıl yapıcaz ?

sir mordred

sir mordred

Üye
    Konu Sahibi
Katılıyorum cm güzel ama işte ego tatmin etmeye çalışıyosun ya tatminde olmuyo nabıcan işteDriverları indirdim ben nasıl yapıcaz ?

o dosya sadece adreno sürücülerini içeriyor o yüzden flaşlanamaz
flaşlanabilir bir zip dosyası halinde paketlenmesi lazım :)

• Beğen
Tepkiler: gwonder_13
drag10

drag10

Üye
Bu driverlar dark cm 11 icin uygun mu

gwonder_13

gwonder_13

Üye
oğuzhan hocam ya şu driverler stok roma göre düzenlenmez demi demi bn darko hocamın stok romunu kullanıyorum çok akıcı ama gpu güncellense fps falan artar dye düşünyorum

lavasoft95

Üye
oğuzhan hocam ya şu driverler stok roma göre düzenlenmez demi demi bn darko hocamın stok romunu kullanıyorum çok akıcı ama gpu güncellense fps falan artar dye düşünyorum
Olmuyor kardeşim imkansız gibi bişey bildiğim kadarıylaION desteği lazım çalışması için o da sadece cm11de var

• Beğen
Tepkiler: sir mordred ve gwonder_13
gwonder_13

gwonder_13

Üye
hımm anladım kardeşm :/ peki hocamın bu yeni bulduğu s3 driverleri çalışmazmı :cnfsd:

gwonder_13

gwonder_13

Üye
hım anladım hocam peki fps falan nasıl artrrz stok romda :)

sir mordred

sir mordred

Üye
    Konu Sahibi
reflex

reflex

Üye
S4 mini için güncel driver leri yapa bilirmisin hocam. Cm geçtim ben bi deneyelim yapabilirmisiniz ?

drag10

drag10

Üye
Dark cm uzerine bu driverlari yukledigimde oyunlardaki kasmalar azalir mi yani ne ose yarar bu driverlar

lavasoft95

Üye
Dark cm uzerine bu driverlari yukledigimde oyunlardaki kasmalar azalir mi yani ne ose yarar bu driverlar
Grafik performansını bir miktar arttırır bi miktar daha düzgün görüntü sağlar fps artışı olur evet çok aşırı olmasada oyundaki lagları azaltabilir

• Beğen
Tepkiler: sir mordred
sir mordred

sir mordred

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: lavasoft95
aJHier

aJHier

Üye
usta test aşamasındaki Driverlerda durum ne? bende test edebilirim eger tester lazımsa

sir mordred

sir mordred

Üye
    Konu Sahibi
usta test aşamasındaki Driverlerda durum ne? bende test edebilirim eger tester lazımsa

Kardeşim şuana kadar 4 tane testbuild yaptım 4'üde maalesef çalışmadı :(
Sorun neyden kaynaklanıyor araştırıyorum şuan

• Beğen
Tepkiler: kosovali41, T.serdar, Bysalih41 ve 1 kişi daha

Üst Alt