kardeşlm bu commiti nedir eklemiş olduğun...
cümlemi düzeltiyim voltajı yarı yarıya düşürdüğümüzde kernel boot olurmu?ekran açılır mı? )
)commit=kod değişikliği
herhangi çalışılan bir proje üzerinde bir değişiklik yapıldığında(güncelleme) yapılan değişiklik github'da(veya diğer servislerde mesela bitbucket,gerrit falan) commit adıyla yayınlanır
open source üzerinde çalıştığımız için her yaptığım değişikliği paylaşmak mecburiyetindeyimdaha az şarjı tüketmesi için panelin voltajını düşürdümLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
şuanlık kullanıyorum ve hiçbir sorunla karşılaşmadım şuana kadar(parlaklık ve diğer parametreler bazında)
merak ettiğim şey ise acaba voltajı yarı yarıya düşürebilirmiyiz(tabikide düşürürüzcümlemi düzeltiyim voltajı yarı yarıya düşürdüğümüzde kernel boot olurmu?ekran açılır mı? )
eğer açılırsa o zaman işte artık şarj problemimiz olmayabilir(mesela ekran açıkken 4 saat gidiyorsa voltajı yarı yarıya düşürdüğümüzde 8 saat gidecek)
diğer değişiklikler:
-boot hızı geliştirildi(ramdisk üzerindenLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız)
-Tam fonksiyonel bir kamera ve video işlemleri için 340 mb ram'i tercih ettim
-kgsl sürücüleri(kernel içindeki gpu sürücüleri) CodeAuroraForum kk2.7 branş kernele güncelledim
bu kadar
hayırlı akşamlar
4.4.3 ile kullanabilir miyiz? trim destekli mi? (:commit=kod değişikliği
herhangi çalışılan bir proje üzerinde bir değişiklik yapıldığında(güncelleme) yapılan değişiklik github'da(veya diğer servislerde mesela bitbucket,gerrit falan) commit adıyla yayınlanır
open source üzerinde çalıştığımız için her yaptığım değişikliği paylaşmak mecburiyetindeyimdaha az şarjı tüketmesi için panelin voltajını düşürdümLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
şuanlık kullanıyorum ve hiçbir sorunla karşılaşmadım şuana kadar(parlaklık ve diğer parametreler bazında)
merak ettiğim şey ise acaba voltajı yarı yarıya düşürebilirmiyiz(tabikide düşürürüzcümlemi düzeltiyim voltajı yarı yarıya düşürdüğümüzde kernel boot olurmu?ekran açılır mı? )
eğer açılırsa o zaman işte artık şarj problemimiz olmayabilir(mesela ekran açıkken 4 saat gidiyorsa voltajı yarı yarıya düşürdüğümüzde 8 saat gidecek)
diğer değişiklikler:
-boot hızı geliştirildi(ramdisk üzerindenLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız)
-Tam fonksiyonel bir kamera ve video işlemleri için 340 mb ram'i tercih ettim
-kgsl sürücüleri(kernel içindeki gpu sürücüleri) CodeAuroraForum kk2.7 branş kernele güncelledim
bu kadar
hayırlı akşamlar
4.4.3 ile kullanabilir miyiz? trim destekli mi? (:
Ayrıca hocam bence kernel için ayrı bir konu açmalisiniz; takip etmesi kolay olur hem sizin hem de bizim acimizdan. (bu benim nacizane kanaatim.)
Ve de hepinize hayirli kandiller.Allah en iyi sekilde degerlendirmeyi nasip etsin.

bunun içinde yapmak istediğim şey CAF tabanlı kk2.7 branş kernel. Gerekli kernel kaynak kodlarını indirdim
tamamdir hocam insaAllah (:evet 4.4.3 ile kullanılabilir kardeşim ve TRİM'i tabikide ekledim
kernel konusuna gelirsek konuyu açarım ama bir sürü custom kernel konusu var eğer konu açacaksam yaptığım kernelin diğer custom kernellerden farkı olması lazımbunun içinde yapmak istediğim şey CAF tabanlı kk2.7 branş kernel. Gerekli kernel kaynak kodlarını indirdim
üstüne Wonder'a özgü spesific kernel yamalarını ekledim(sensör driver'ları falan) şuan kernel hazır ama derlenmiyor maalesef derleme hataları ile karşılaşıyorum birkaçını çözdüm birkaç tane daha kaldı onlarıda yakın zamanda inşallah çözerim ondan sonra yayınlarım inşallah
herkese hayırlı kandiller arkadaşlar
Durum ne kardeşim ? Boot gerçekleşti mi ?Ram'ı 340a düşürünce video kaydetme/oynatma sorunu çözüldü mü ?Sonunda derleme hatalarını çözdüm ve kerneli derledim
Deneyelim bakalım inşAllah sistem boot olur
CAF tabanlı kk2.7 branş kernel![]()
usta durum nedir? gozumuz kulagimiz sendeSonunda derleme hatalarını çözdüm ve kerneli derledim
Durum ne kardeşim ? Boot gerçekleşti mi ?Ram'ı 340a düşürünce video kaydetme/oynatma sorunu çözüldü mü ?
usta durum nedir? gozumuz kulagimiz sende
Henüz deneyemedim arkadaşlar ama birkaç işim var onları halletdikten sonra deneyip haber vericem
Hayırlı akşamlar
Sonunda derleme hatalarını çözdüm ve kerneli derledim
sagolasin usta.Henüz deneyemedim arkadaşlar ama birkaç işim var onları halletdikten sonra deneyip haber vericem
Hayırlı akşamlar

kusura bamayinda muzik.apk sini atacak olan varmi lutfen
Galiba stocku kastettiapollo ?
dün yayınladı kernel kaynak kodlarını hemen derliyorum
)
)cok guzel! hocam siz yine en iyisini bilirsiniz ama 2-3 tane versiyonunu bekliyoruz.(ram miktari olarak)yapacağım şeyin aynısını chris yapmışdün yayınladı kernel kaynak kodlarını hemen derliyorum
özellikler:
-kk2.7 stable branş temel alındı(benim tamda yapmak istediğim ve yaptığım işi yapmış)
-406 mb ram(sadece 720p video oynatma çalışmıyor. 340'a kıyasla 66 mb ram artışı mükemmel)
cok guzel! hocam siz yine en iyisini bilirsiniz ama 2-3 tane versiyonunu bekliyoruz.(ram miktari olarak)
kolay gelsin. hayirli olsun insaAllah. (:

)