lafactorial
Üye
Ben 4.4.3 de deniyorum video da sıkıntı var onu da çözeriz yakında...peki bu 4.4.3 dede olurmu
Ben 4.4.3 de deniyorum video da sıkıntı var onu da çözeriz yakında...peki bu 4.4.3 dede olurmu

tahminim 404 mb kernel gelince oyunlareda kasmaz galiba...

En sinir olduğum kısım da bu. Dene babam dene5.deneme .....
inşAllah bu sefer olacak
ram hiçbir zaman 404 mb olmayacak muhtemelen çünkü bu derece yüksek ram tüm herşeyi kırıyor maalesef(kamera,video işlemleri falan)5. deneme ...
inşAllah bu sefer olacak![]()
Sabahtan beri işi gücü bıraktım bununla uğraşıyorum.Hocam denemeye devam. Dualarimiz sizinle Allah kolaylik versinEn sinir olduğum kısım da bu. Dene babam deneSabahtan beri işi gücü bıraktım bununla uğraşıyorum.
En sinir olduğum kısım da bu. Dene babam deneSabahtan beri işi gücü bıraktım bununla uğraşıyorum.
dene babam dene sıtkım sıyrıldı gerçekten de
bakalım şuan kerneli yükledim telefonun açılmasını bekliyorum sonra bakıcam hatalar çözülmüş mü diye
alın 404 mb ram içeren versiyon(herşey çalışıyor sadece 720p video kaydetme çalışmıyor)
linki şimdilik kaldırdım çünkü ek olarak 2 sorun daha çıktı(wifi açılamıyor,kamerada video moduna geçiş yapılamıyor)
çözmeye çalışıyorum çözdükten sonra paylaşırım
hayırlı sabahlar
EDİT:400 mb ram olacak miktarı yanlış söylemişim
diğer özellikler:
-kk2.7 tabanlı kernel(en güncel kernel)
-3.4.93 linux versiyonlu
Sanırım arco nun bi el atması gerekecek.5.deneme'de maalesef olmadı arkadaşlar üzgünüm(ram miktarı:394 mb kırık fonksiyonlar:1-720p,480p video kayıt 2- hw+ video oynatma)
son bir kez daha deniyecem inşAllah olur
5.deneme'de maalesef olmadı arkadaşlar üzgünüm(ram miktarı:394 mb kırık fonksiyonlar:1-720p,480p video kayıt 2- hw+ video oynatma)
son bir kez daha deniyecem inşAllah olur
dün yayınladı kernel kaynak kodlarını hemen derliyorum
)
)yapacağım şeyin aynısını chris yapmışSon bir kere daha denedim sonuç yine olumsuz maalesef(ram=391 mb kırık fonksiyonlar:kamera ve video işlemleri)
Yoruldum denemelere akşam devam ederim
dün yayınladı kernel kaynak kodlarını hemen derliyorum
)
) bu nasıl kardeşim...HADI KARDEŞİM HAYIRLISI LINK NE ZAMN VRİYON :-)yapacağım şeyin aynısını chris yapmışdün yayınladı kernel kaynak kodlarını hemen derliyorum
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
özellikler:
-kk2.7 stable branş temel alındı(benim tamda yapmak istediğim ve yaptığım işi yapmış)
-406 mb ram(sadece 720p video oynatma çalışmıyor. 340'a kıyasla 66 mb ram artışı mükemmel) bu nasıl kardeşim...
Son bir kere daha denedim sonuç yine olumsuz maalesef(ram=391 mb kırık fonksiyonlar:kamera ve video işlemleri)
Yoruldum denemelere akşam devam ederim
yapacağım şeyin aynısını chris yapmışdün yayınladı kernel kaynak kodlarını hemen derliyorum
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
özellikler:
-kk2.7 stable branş temel alındı(benim tamda yapmak istediğim ve yaptığım işi yapmış)
-406 mb ram(sadece 720p video oynatma çalışmıyor. 340'a kıyasla 66 mb ram artışı mükemmel) bu nasıl kardeşim...
Usta christoper dan yardım almanız mümkün degil mi yada Arco'dan
Benim denemelerden cikardigim sonuc su; mesele bizim yaptigimz degisikliklerde degil gibi cunku stock degerlerle de video cekimi calismiyor.Kamera işlemleri kırık
Video işlemleri kırık
Wifi kırık
...
Hakan'ında dediği gibi arcoyu bekleyeceğiz artık
Büyük üstat(arco) bir yolunu bulur çözer
Benim denemelerden cikardigim sonuc su; mesele bizim yaptigimz degisikliklerde degil gibi cunku stock degerlerle de video cekimi calismiyor.
onu da denedim sonuç değişmedievet haklısın Hakan arcoyu bekleyecez artık yada chris'den yardım isteyeceğiz
Birde Hakan ion_mm boyutunu artırmayı denedin mi? (stock değerden daha fazla olursa belki sorun çözülür)
şuan evde olmadığım için deneyemedim