Hocam arkadaşın da dediği gibi wifi açılmıyor ama gerçekten güzelilk kernelim
değişiklikler:
-arconun son kernel değişiklikleri
-video oynatma/kaydetme kullanılmadığı zaman ek 27 mb ram artışı (not:ram artışı toplam ram'da gözükmüyor maalesef fakat uygulamalar bu ek alanı kullanabiliyorlar)
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
flaşlamadan önce ve flaşladıktan sonra wipe cache,wipe dalvik cache yapmayı unutmayın

Hocam arkadaşın da dediği gibi wifi açılmıyor ama gerçekten güzel![]()

Kaynak kodlarını paylasırmısın oğuzhan :-)Wifiyi çözdüm
Diğer değişiklikler:
-kernelden tüm debugging kodlarını kaldırdım(debugging açık olduğu zaman sistem sürekli log üretir bu da ek iş demek ek işte hem şarjı hemde performansı olumsuz etkiler kapalı olması sistemi rahatlatır)
-trim desteğini ekledim
-kernelin ismini cyanogenmod'dan --> Mordred_kernel'e değiştirdim
Kaynak kodlarını paylasırmısın oğuzhan :-)
Tebrikler. Yeni kernelcimiz hayırlı olsun.
Kod meselesi de şaka anladın sen onu :-)

niye anlamadım ama yakın zamanda çözecem inşallah
Bu kerneli sadece cm 11 de kullanabiliriz degil mi
Hocam Allah utandirmasin. Kernel pil tüketimi nasil ? Tatilde bile forumdayimWifiyi çözdüm
Diğer değişiklikler:
-kernelden tüm debugging kodlarını kaldırdım(debugging açık olduğu zaman sistem sürekli log üretir bu da ek iş demek ek işte hem şarjı hemde performansı olumsuz etkiler kapalı olması sistemi rahatlatır)
-trim desteğini ekledim
-yeni boot logo ekledim(eskisinde cyanogenmod yazısı yoktu bunda var)
-şarj animasyonu hatasının çözümünü ramdiske ekledim
Edit:2 değişiklik daha yapmıştım onları eklemeyi unutmuşum(son 2 değişiklik)
Eğer herhangi bir sorun yoksa hemen flaslamak istiyorum
Bu arada boot ekranindaki cyanogenmod logosu niye yok ?Hocam Allah utandirmasin. Kernel pil tüketimi nasil ? Tatilde bile forumdayimEğer herhangi bir sorun yoksa hemen flaslamak istiyorum
Bu arada boot ekranindaki cyanogenmod logosu niye yok ?
Usta kurdum . sorunsuz calisiyor. 371 de ram cok iyi.Şarj konusunda kapsamlı bir test yapmadım o yüzden birşey söyleyemeyeceğim kardeşim diğer soruna gelirsek arco son güncelleme ile kaldırdı bende neden kaldırdı anlamış değilim ama kernelimde tekrar cyanogenmod'lu boot logoyu ekledim
Tesekkür ederim bilgi verdiginiz icin. Hocam @sir mordred siz yaptiysaniz sorun cikmaz zaten de... Tatilde güvenemedim su an. Stok kernelde kamera fonksiyonelliği oldukca iyiUsta kurdum . sorunsuz calisiyor. 371 de ram cok iyi.
Overlock versoyonu bekliyrum heycanla
1.4 yavas geliyor biraz.d
Ayrica belki daha fazla ram icin gereksiz bisilerden daha kirpabilirsiniz

arkadaşlar bende cm 11 4.4.3 yüklü bu kernelide yüklüyim mi sıkıntı olur mu acaba bilen varmı....Wifiyi çözdüm
Diğer değişiklikler:
-trim desteğini ekledim
-yeni boot logo ekledim(eskisinde cyanogenmod yazısı yoktu bunda var)
-şarj animasyonu hatasının çözümünü ramdiske ekledim
Edit:2 değişiklik daha yapmıştım onları eklemeyi unutmuşum(son 2 değişiklik)
Maalesef ek 30 mb ram artışının bir bedeli var arkadaşlar
Video kaydetme/oynatma işlemleri kırık maalesef![]()
Bunu yüklemeden önce bilmelisiniz diye düşündüm
Bilmiyorum bu sebepten kullanmayabilirsiniz(sonuçta kamera ve video oynatma önemli)
Ama daha fazla ram isteyenler,gamerlar kullanabilirler
Bir sonraki versiyonda daha öncedende bahsettiğim hiçbir fonksiyonu kırmadan rami yükseltmeye çalışıcam inşallah
İyi akşamlar
Usta bence ram okadarda önemli deil yani suan darkcm son sürümdeyim fifa14-dead tirigger2-gta3-most wanted-real racing2-subway surf-temple run2-bunlar kasmadı ram stock ram yani 30mb ram artisinin etkisi olur ama bence kendini fazla yorma derim zamanla halledersin tabi bu bi tavsiye gerisi sana kalmişMaalesef ek 30 mb ram artışının bir bedeli var video kaydetme/oynatma işlemleri kırık maalesef![]()
Bunu yüklemeden önce bilmelisiniz diye düşündüm
Bilmiyorum bu sebepten kullanmayabilirsiniz(sonuçta kamera ve video oynatma önemli)
Ama daha fazla ram isteyenler,gamerlar kullanabilirler
Bir sonraki versiyonda daha öncedende bahsettiğim hiçbir fonksiyonu kırmadan rami yükseltmeye çalışıcam inşallah
İyi akşamlar
ilk commiti ekledim