[Yeni Adreno Grafik Kartı Sürücüleri][NEW GPU DRİVER]Daha fazla grafik performansı,Daha akıcı arayüz

Sponsorlu Bağlantılar

T.serdar

Üye
kurulumda fix permissions demis ama bu eski clockworkmod da vardı bizde yok nasıl yapalım ?
İlk once dosyayi flashla ardindan wipe cace yap advance den wipe dalvik cace yap o kadar :) yeniden baslat

• Beğen
Tepkiler: sirprice

Bysalih41

Bysalih41

Üye
Yeni cwm sisteminde fix yapmaya gerek yokYeni cwm sisteminde fix yapmaya gerek yok

• Beğen
Tepkiler: sirprice
sir mordred

sir mordred

Üye
    Konu Sahibi
muhtemelen 20 gün sonra android 5.0 açıklanacak (Google I/O konferansı Hazıran'ın 25'inde)
iple çekiyorum diyebilirim :)
dalvik kaldırılıp yerine geliştirilmiş ART getirilecek (bu gerçekten çok önemli bir gelişme hem şarj hemde performans açısından)

ve inşallah arco cm12'yide wonder için geliştirir

• Beğen
Tepkiler: Bysalih41, reflex, fecral ve 2 diğerleri
ONUR5544

ONUR5544

Üye
İnsallah insallah :) Bakalim CM bu sefer art i desteklicek mi ?

• Beğen
Tepkiler: sir mordred
sir mordred

sir mordred

Üye
    Konu Sahibi
ONUR5544

ONUR5544

Üye
şuandada destek var zaten kardeşim

ayrıca saf android içinde olan bir işlevi(mesela ART) cyanogenmod asla kaldırmaz
Durun durun yanlis oldu :) Art a gecmek istedigimizde ART cyanogenmod tarafindan desteklenmemektedir diyor ya onu demek istedim :)

• Beğen
Tepkiler: sir mordred ve fecral
Mücteba

Mücteba

Üye
Arconun daha wonderi geliştireceğini sanmıyorum nede olsa adamın s4 minisi var

• Beğen
Tepkiler: reflex
genco15

genco15

Üye
ki android 5 tanıtılsa cm nın kodları portlaması arconun derlemesı 1 2 ayı bulur bence o zamana kadar bı cogumuz telden ayrılırız dıye dusunuyorum cunku ben cok sıkıldım :D

• Beğen
Tepkiler: Mücteba
aJHier

aJHier

Üye
Arconun daha wonderi geliştireceğini sanmıyorum nede olsa adamın s4 minisi var

öyle diosun ama hem cm10.1 hemde cm11 e destek veriyor aynı anda.
eger bırakmak gibi bir düşüncesi olsa cm10.1 e final verirdi beta 4 yerine.

• Beğen
Tepkiler: sir mordred ve Mücteba
Mücteba

Mücteba

Üye
öyle diosun ama hem cm10.1 hemde cm11 e destek veriyor aynı anda.
eger bırakmak gibi bir düşüncesi olsa cm10.1 e final verirdi beta 4 yerine.
Yanlış anlamışsın adam suan 3 cihazı geliştiriyo hadi cm11 nerdeyse finale geldi ama 10.1 var daha galaxy express icinde rom yapıyo ayrıca simdi s4 mini için cm12 yapıcak iyice yoğun olucak ve wonderı bırakması gerekicek ha cm12 gelse bile bu. Cihazın kaldıracağını sanmıyorum
ki android 5 tanıtılsa cm nın kodları portlaması arconun derlemesı 1 2 ayı bulur bence o zamana kadar bı cogumuz telden ayrılırız dıye dusunuyorum cunku ben cok sıkıldım :D
29 gün sonra ihtiyara yanı wondere veda ediyorum inşallah. Nexus serisinde görüşürüz

• Beğen
Tepkiler: bayfeat
sir mordred

sir mordred

Üye
    Konu Sahibi
Yanlış anlamışsın adam suan 3 cihazı geliştiriyo hadi cm11 nerdeyse finale geldi ama 10.1 var daha galaxy express icinde rom yapıyo ayrıca simdi s4 mini için cm12 yapıcak iyice yoğun olucak ve wonderı bırakması gerekicek ha cm12 gelse bile bu. Cihazın kaldıracağını sanmıyorum
29 gün sonra ihtiyara yanı wondere veda ediyorum inşallah. Nexus serisinde görüşürüz

Wonder'ın yeni cm sürümünü kaldırmamasının teknik olarak hiçbir sebebi yok

Arco galaxy express'e rom yapmıyor sadece geliştiricisi szezso adlı elemana yardım için birkaç geliştirmede bulundu o kadar
Zaten hiçbir geliştirici sahibi olmadığı telefon için çalışmaz
Arco şuan s4 miniye ve wonder'a sahip(wonder'ı hala satmadı :))

Cm10.1'i final yada rc yerine hala betada devam ettirmesi wonder için hala uğraşacağının bir kanıtı diyebiliriz

• Beğen
Tepkiler: ONUR5544 ve aJHier
Mücteba

Mücteba

Üye
Wonder'ın yeni cm sürümünü kaldırmamasının teknik olarak hiçbir sebebi yok

Arco galaxy express'e rom yapmıyor sadece geliştiricisi szezso adlı elemana yardım için birkaç geliştirmede bulundu o kadar
Zaten hiçbir geliştirici sahibi olmadığı telefon için çalışmaz
Arco şuan s4 miniye ve wonder'a sahip(wonder'ı hala satmadı :))

Cm10.1'i final yada rc yerine hala betada devam ettirmesi wonder için hala uğraşacağının bir kanıtı diyebiliriz
Belki tabi ilerde görüceğiz arconun. Destek verip vermiyeğini versede bu cihaz bitik ben zaten arco wonderi birakcak demiyorum cm12yi geliştirmeye bilir diyorum

sir mordred

sir mordred

Üye
    Konu Sahibi
Şuan imkanım var wonder'ı bırakıp s4 mini,nexus 4 yada istediğim başka telefonu alabilirim ama benim en çok hoşuma giden en son android sürümünü(cm11 veya cm12) düşük donanımlı cihaz(mesela wonder) üzerinde kullanmak o yüzden bir süre daha wonder'da kalacağım

Hem böylece yeni android sürümünün tam olarak ne faydalar getirdiğini anlayabiliyoruz

Örnek vermek gerekirse ART ile uygulamaların açılış süreleri kısalıcak ama bu kısalmayı 4 çekirdekli bilmem kaç ghz işlemci hızına sahip telefonlarda bu kısalmayı hissedemezsiniz ama işlemcisi düşük telefonlarda bu açılış süresindeki kısalma gözle görülür olacaktır

• Beğen
Tepkiler: MeeksTR, hasaneness, bayfeat ve 3 diğerleri
Mücteba

Mücteba

Üye
Şuan imkanım var wonder'ı bırakıp s4 mini,nexus 4 yada istediğim başka telefonu alabilirim ama benim en çok hoşuma giden en son android sürümünü(cm11 veya cm12) düşük donanımlı cihaz(mesela wonder) üzerinde kullanmak o yüzden bir süre daha wonder'da kalacağım

Hem böylece yeni android sürümünün tam olarak ne faydalar getirdiğini anlayabiliyoruz

Örnek vermek gerekirse ART ile uygulamaların açılış süreleri kısalıcak ama bu kısalmayı 4 çekirdekli bilmem kaç ghz işlemci hızına sahip telefonlarda bu kısalmayı hissedemezsiniz ama işlemcisi düşük telefonlarda bu açılış süresindeki kısalma gözle görülür olacaktır
Wonder güzel cihaz tek sorun rami bence tam olarak 512mb ram olsa tadından yenmez

• Beğen
Tepkiler: ONUR5544 ve fecral
-aLoNeDarK-

-aLoNeDarK-

Üye
@sir mondred ustam 400+ kernel isini ne yaptiniz:-) varmi bi gelisme?

ONUR5544

ONUR5544

Üye
  • Beğen
Tepkiler: -aLoNeDarK-
ONUR5544

ONUR5544

Üye
Herkes merak ediyo :D
Merak edilmicek gibi değil ki :) su an 340 la rahat calisan ortalama ramda 90-115 mb bosluk bulunan sisteme 400 mb ram koyarsan, 150-175 mb bosluk olur. Tek darboğaz sanırım islemcinin multitasking yeteneğinin kısıtlı olması, o da tek cekirdekden olsa gerek...

• Beğen
Tepkiler: Mücteba

Üst Alt