hasaneness
Üye
Ailevi mi desem atar mı desem anladın artık senWonder i öyle birakip gidemessinahı tutar bak :P Hayirdir insallah ??

Ailevi mi desem atar mı desem anladın artık senWonder i öyle birakip gidemessinahı tutar bak :P Hayirdir insallah ??

Arkadaslar bende bazi sorunlardan dolayi bu telefonu bırakıcam bi süre bilmem geri dönermiyim ama burda cok guzel dostlar edindim Haklarınızı helal edin telefonumla son 2 haftamı geçiriyorum. Bize çok şey öğretti kerata![]()
![]()
Yeni telefon degil bazı sebeplerden bu telefonu babama vericem ki c3 olucak. Geri donusumde muhtemelen S4 miniyle olucak ama belli olmaz hayırlısı olsunVarsa bir hakkım helal olsun da hayırdır böyle Hasanenes nereye gidiyorsun? Yeni telefon mu?
Yeni telefon degil bazı sebeplerden bu telefonu babama vericem ki c3 olucak. Geri donusumde muhtemelen S4 miniyle olucak ama belli olmaz hayırlısı olsun

UğramazmıyımHmm anladım kardeşim hayırlı olsun dediğin gibi
Yeni telefonunu aldığında yine de arada uğramayı unutma![]()

Görüşürüz kardeşim. Wonderı bırakan eller kırılsın !Uğramazmıyım![]()
şaka bi yana hakkım varsa helal olsun kardeşim.Eyvallah son 2 haftamı da overclocklu falan geciriyorum nasıl akıyo nasıl akıyoGörüşürüz kardeşim. Wonderı bırakan eller kırılsın !şaka bi yana hakkım varsa helal olsun kardeşim.

Arkadaslar bende bazi sorunlardan dolayi bu telefonu bırakıcam bi süre bilmem geri dönermiyim ama burda cok guzel dostlar edindim Haklarınızı helal edin telefonumla son 2 haftamı geçiriyorum. Bize çok şey öğretti kerata![]()
![]()

Ne haddime abiHasan nereye kardesim hakkimuz helal olsun da muhabbeti tamamen kesme
hasan kardeşim gidemessinArkadaslar bende bazi sorunlardan dolayi bu telefonu bırakıcam bi süre bilmem geri dönermiyim ama burda cok guzel dostlar edindim Haklarınızı helal edin telefonumla son 2 haftamı geçiriyorum. Bize çok şey öğretti kerata![]()
![]()
bak lg g2 kırıldı kullanmıyorum nede yaptırıyorum wonderle devam ediyorum
Hocam ellerine sağlık başarılar dilerimEvet Adreno sürücüleri son sürüm cm11 ile kullanılabilir
Kernel konusuna gelirsek henüz son kernel güncellemelerini içeren bir custom kernel(khan yada hurtsky) yok
Evet yapmayı planlıyorum böylelikle diğer basebandları kullanıp memnun olmayanlar geri eski türkiye baseband'ına dönebileceklerram azlığı konusunda öyle bir çözüm var ki gerçekten mükemmel bir çözüm
biraz derinlemesine anlatırsak ram şuan parçalıdır ramin 30 mb'lık kısmı kamera için, bir diğer 30 mb'lık kısmı ise video kaydetme/oynatma(decoder and encoder) işlemleri için ayrılmıştır geriye kalan kısım ise(340 mb) android sistemi ve kullanıcı uygulamaları(oyunlar vs.) için ayrılmıştır
bugün araştırma yaparken karşılaştığım bir çözüm ile kernelde yüksek ram olmasına rağmen hiçbir fonksiyonun(kamera,video işlemleri) kırılmaması sağlanmış
şöyleki method basit: kamera kullanılmadığı zaman kamera için ayrılmış 30 mb'lık kısım kullanılabilir ram'a yani 340 mb'lık kısma aktarılıyor
aynı şekilde herhangi bir video kaydetme/oynatma işlemi yapılmadığı zaman 30 mb'lık diğer alan kullanılabilir ram'a aktarılıyor gerçekten mükemmel bir çözüm
bu çözüm ile kernel yüksek ram'li(400+ mb ramli kerneller) olmasına rağmen hiçbir fonksiyon kırılmayacak![]()

Hakan abi elimden olan bisey değil yoksa sizler çok degerlisinizhasan kardeşim gidemessinbak lg g2 kırıldı kullanmıyorum nede yaptırıyorum wonderle devam ediyorum
Hocam ellerine sağlık başarılar dilerim![]()
Sende öylesin kardeşim hayırlısı neyse o olsun. aramızda kal ama genedeHakan abi elimden olan bisey değil yoksa sizler çok degerlisiniz

Wayy be sende heHakan abi elimden olan bisey değil yoksa sizler çok degerlisiniz

Hurtsky rv9 oneririm one of a kind+hursky rv9 377mb ram kullaniyorum en ufak kasma takilma yasamadim 15 gun oldu@sir mordred hocam bu turboboost olayı ne işe yarar cm 11 den cm 9 a geçicem oneofakind + kernel düşünüyorum oneri kerneliniz varmıdır
kurulumda fix permissions demis ama bu eski clockworkmod da vardı bizde yok nasıl yapalım ?Hurtsky rv9 oneririm one of a kind+hursky rv9 377mb ram kullaniyorum en ufak kasma takilma yasamadim 15 gun oldu
İyi bak orada biyerde olmasi lazin click .. here fln yaziyor onun orda biyerlerdekardesim xda dan baktımLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızrev 9 yok 5 e kadar

kurulumda fix permissions demis ama bu eski clockworkmod da vardı bizde yok nasıl yapalım ?İyi bak orada biyerde olmasi lazin click .. here fln yaziyor onun orda biyerlerde![]()