Ubuntuyu nerden buldun internetten mi indirdin ?Sonunda laptopum elime geçti
Hemen ubuntuyu kurdum
İ7 işlemcili bilgisayar üzerinde ubuntu yağ gibi akıyor diyebilirim
Hayırlı akşamlar
Ubuntuyu nerden buldun internetten mi indirdin ?
Virtualboxtan sanal makine yeterli olmuyormu?Evet ana sitesinden .iso uzantılı disk kalıbı var onu indirip cd'ye yazdıktan sonra bilgisayarı cd'den başlatıyosun daha sonra c'yi 2 parçaya bölüyorsun biri windows diğeri ubuntu için daha sonrada böldüğün parçaya ubuntuyu kuruyorsun
Virtualboxtan sanal makine yeterli olmuyormu?

Bana çok uzak o işler gerçek bir gönül istiyorSanal makina gerçek olarak bilgisayara kurulmadığı için tam verimle çalışmıyor ayrıca derleme işleri için ubuntu kurmak ve 80 gb'a yakın alan vermek lazım o yüzden yani![]()

cok sevindim.usta iyi haberleri bekliyoruz.Sonunda laptopum elime geçti
Hemen ubuntuyu kurdum
İ7 işlemcili bilgisayar üzerinde ubuntu yağ gibi akıyor diyebilirim
Hayırlı akşamlar
Kurulumu biliyorum bi arq bedava kargoyla dvd yolluyorlardı ben pcye direk ubuntu kurucam sevdiğim bi işletim sistemi.Evet ana sitesinden .iso uzantılı disk kalıbı var onu indirip cd'ye yazdıktan sonra bilgisayarı cd'den başlatıyosun daha sonra c'yi 2 parçaya bölüyorsun biri windows diğeri ubuntu için daha sonrada böldüğün parçaya ubuntuyu kuruyorsun
bugun de %15 lerde sarja takın uyarısı aldıktan sonra işim vardı uçak moduna aldım. 2 saat sonra modu kapadım sarj %23 gösterdi 4 saat daha gitti.bataryada şişme vs var mı ?avrupa basebandi kurduktan sonra sarj ile ilgili tutarsızlık olmaya başladı bir anda %50 lerden %20 lere düşüyor açıp kapıyorum %15 sonra çat diye kapanıyor. batarya kalibrasyonu mahvoldu şuanda. belki alakası da yoktur cm11 ilk sürümlerini yüklediğimde de batarya ile ilgili sorunlar yaşamıştım. ama bu da çok ilginç. bir benim başıma mı geliyor anlamadımbugun de %15 lerde sarja takın uyarısı aldıktan sonra işim vardı uçak moduna aldım. 2 saat sonra modu kapadım sarj %23 gösterdi 4 saat daha gitti.
Allah Allah. Bende anlattigin gibi bir olay olmuyor, sadece bazen telefonu gece ucak moduna alip biraktigimda %5 felan sarji artiyor. Ama bi anda bitip kapanma vs yok. Bataryam da 1.5 yillik...hayır yokrom da sıkıntı var bence farklı aralıklarla denedım romu temız kurulumlar arada başka romlarda kullandım batarya kalibrasyonu da yaptım. ama cm11 de bu şekilde bir sorun oluşuyor ikinci haftaya girdiğimde. ilk günlerde sorun olmuyor.
Wonder i öyle birakip gidemessinArkadaslar bende bazi sorunlardan dolayi bu telefonu bırakıcam bi süre bilmem geri dönermiyim ama burda cok guzel dostlar edindim Haklarınızı helal edin telefonumla son 2 haftamı geçiriyorum. Bize çok şey öğretti kerata![]()
![]()
ahı tutar bak :P Hayirdir insallah ??