[Yeni Adreno Grafik Kartı Sürücüleri][NEW GPU DRİVER]Daha fazla grafik performansı,Daha akıcı arayüz

Sponsorlu Bağlantılar

fecral

fecral

Üye
parayı yollıyım kendine bir bira ısmarla, enjoy yourself! :D ama mümkünse benim paramla alma :P @sir mordred

ayrıca bu işe @lafactorial hocam da dahil.

• Beğen
Tepkiler: sir mordred

linkinparkmm

linkinparkmm

Üye
@sir mordred xda da türkler 1 aydır kullanılıyor demişssin çok da güzel olmuş :D

• Beğen
Tepkiler: lavasoft95, reckless86, hasaneness ve 2 diğerleri
-Oruc

-Oruc

Üye
usta simdi bu grafik surucusunu yuklersekk sarja ne gibi etkisi olur

sir mordred

sir mordred

Üye
    Konu Sahibi
Sonunda laptopum elime geçti :)
Hemen ubuntuyu kurdum
İ7 işlemcili bilgisayar üzerinde ubuntu yağ gibi akıyor diyebilirim :)

Hayırlı akşamlar

• Beğen
Tepkiler: bayfeat, Bysalih41, alieroglu04 ve 3 diğerleri

lavasoft95

Üye
sir mordred

sir mordred

Üye
    Konu Sahibi
Ubuntuyu nerden buldun internetten mi indirdin ?

Evet ana sitesinden .iso uzantılı disk kalıbı var onu indirip cd'ye yazdıktan sonra bilgisayarı cd'den başlatıyosun daha sonra c'yi 2 parçaya bölüyorsun biri windows diğeri ubuntu için daha sonrada böldüğün parçaya ubuntuyu kuruyorsun

hasaneness

hasaneness

Üye
Evet ana sitesinden .iso uzantılı disk kalıbı var onu indirip cd'ye yazdıktan sonra bilgisayarı cd'den başlatıyosun daha sonra c'yi 2 parçaya bölüyorsun biri windows diğeri ubuntu için daha sonrada böldüğün parçaya ubuntuyu kuruyorsun
Virtualboxtan sanal makine yeterli olmuyormu?

sir mordred

sir mordred

Üye
    Konu Sahibi
Virtualboxtan sanal makine yeterli olmuyormu?

Sanal makina gerçek olarak bilgisayara kurulmadığı için tam verimle çalışmıyor ayrıca derleme işleri için ubuntu kurmak ve 80 gb'a yakın alan vermek lazım o yüzden yani :)

• Beğen
Tepkiler: hasaneness
hasaneness

hasaneness

Üye
Sanal makina gerçek olarak bilgisayara kurulmadığı için tam verimle çalışmıyor ayrıca derleme işleri için ubuntu kurmak ve 80 gb'a yakın alan vermek lazım o yüzden yani :)
Bana çok uzak o işler gerçek bir gönül istiyor :)

• Beğen
aJHier

aJHier

Üye
  • Beğen

lavasoft95

Üye
Kurulumu biliyorum bi arq bedava kargoyla dvd yolluyorlardı ben pcye direk ubuntu kurucam sevdiğim bi işletim sistemi.

genco15

genco15

Üye
ben linux platforumunda bı backtrackı kullandım windowstan cok daha stabıldı bana gore

yokartk

Üye
avrupa basebandi kurduktan sonra sarj ile ilgili tutarsızlık olmaya başladı bir anda %50 lerden %20 lere düşüyor açıp kapıyorum %15 sonra çat diye kapanıyor. batarya kalibrasyonu mahvoldu şuanda. belki alakası da yoktur cm11 ilk sürümlerini yüklediğimde de batarya ile ilgili sorunlar yaşamıştım. ama bu da çok ilginç. bir benim başıma mı geliyor anlamadım :) bugun de %15 lerde sarja takın uyarısı aldıktan sonra işim vardı uçak moduna aldım. 2 saat sonra modu kapadım sarj %23 gösterdi 4 saat daha gitti.

genco15

genco15

Üye
avrupa basebandi kurduktan sonra sarj ile ilgili tutarsızlık olmaya başladı bir anda %50 lerden %20 lere düşüyor açıp kapıyorum %15 sonra çat diye kapanıyor. batarya kalibrasyonu mahvoldu şuanda. belki alakası da yoktur cm11 ilk sürümlerini yüklediğimde de batarya ile ilgili sorunlar yaşamıştım. ama bu da çok ilginç. bir benim başıma mı geliyor anlamadım :) bugun de %15 lerde sarja takın uyarısı aldıktan sonra işim vardı uçak moduna aldım. 2 saat sonra modu kapadım sarj %23 gösterdi 4 saat daha gitti.
bataryada şişme vs var mı ?

yokartk

Üye
hayır yok :) rom da sıkıntı var bence farklı aralıklarla denedım romu temız kurulumlar arada başka romlarda kullandım batarya kalibrasyonu da yaptım. ama cm11 de bu şekilde bir sorun oluşuyor ikinci haftaya girdiğimde. ilk günlerde sorun olmuyor.

ONUR5544

ONUR5544

Üye
hayır yok :) rom da sıkıntı var bence farklı aralıklarla denedım romu temız kurulumlar arada başka romlarda kullandım batarya kalibrasyonu da yaptım. ama cm11 de bu şekilde bir sorun oluşuyor ikinci haftaya girdiğimde. ilk günlerde sorun olmuyor.
Allah Allah. Bende anlattigin gibi bir olay olmuyor, sadece bazen telefonu gece ucak moduna alip biraktigimda %5 felan sarji artiyor. Ama bi anda bitip kapanma vs yok. Bataryam da 1.5 yillik...

yokartk

Üye
%7 lere geldi mi ne zaman kapanacak diye korkar oldum iki gündür. normalde ünlem falan çıkardı cm9 da bunda o aranın nasıl indiği belli değil. neyse bir süre cm10.1 beta4 denicem bakalım o nasılmış

ONUR5544

ONUR5544

Üye
Bataryan sismemis olabilir ama belki batarya arizalanmistir ? Bilemiyorum. Cm10.1 i dene bakalim ayni sorun varsa bataryayi orjinaliyle servisinde degistirmek gerekecektir... Saygilar.

hasaneness

hasaneness

Üye
Arkadaslar bende bazi sorunlardan dolayi bu telefonu bırakıcam bi süre bilmem geri dönermiyim ama burda cok guzel dostlar edindim Haklarınızı helal edin telefonumla son 2 haftamı geçiriyorum. Bize çok şey öğretti kerata :ehe :)

• Beğen
Tepkiler: lavasoft95 ve sir mordred
ONUR5544

ONUR5544

Üye
Arkadaslar bende bazi sorunlardan dolayi bu telefonu bırakıcam bi süre bilmem geri dönermiyim ama burda cok guzel dostlar edindim Haklarınızı helal edin telefonumla son 2 haftamı geçiriyorum. Bize çok şey öğretti kerata :ehe :)
Wonder i öyle birakip gidemessin :) ahı tutar bak :P Hayirdir insallah ??

• Beğen
Tepkiler: hasaneness

Üst Alt