-aLoNeDarK-
Üye
Yok google kamera fx 360 retica hepsini denedim ayni hataTemiz yükleme yaptım bende kameradaylen tuş kilidini kapadığımda o hatayı alıyorum kapatıp açınca düzeliyor
peki başka kamera uygulamaları çalışıyormu?
Yok google kamera fx 360 retica hepsini denedim ayni hataTemiz yükleme yaptım bende kameradaylen tuş kilidini kapadığımda o hatayı alıyorum kapatıp açınca düzeliyor
peki başka kamera uygulamaları çalışıyormu?
Telefonu kapatip actim ayni degisen yokYok google kamera fx 360 retica hepsini denedim ayni hata
çaktırmasaydın iyidi ama neyse![]()
Kasım'da Antep'e gelmisti unutamiyorum o geceyi, konseri. Tadi hala damagimda 
bilemiyorum tekrar en temiz şekilde denemenizi öneririm.Telefonu kapatip actim ayni degisen yok
hemde ne eğlenmek fenalaştım konserde yarım saat erken çıktım ama 3 saat boyunca anlatılmaz yaşanır derimNasil eglenmissindir simdi sen…Kasım'da Antep'e gelmisti unutamiyorum o geceyi, konseri. Tadi hala damagimda
![]()
hayatımdaki yaşadığım harika günlerden biriydi 
Tamam tekrar deniyeyim 1 saat sonra dinerimbilemiyorum tekrar en temiz şekilde denemenizi öneririm.
hemde ne eğlenmek fenalaştım konserde yarım saat erken çıktım ama 3 saat boyunca anlatılmaz yaşanır derimhayatımdaki yaşadığım harika günlerden biriydi
![]()
@sir mordred cm11 son cikan surumu kullaniyom video cekmiyor
bilemiyorum tekrar en temiz şekilde denemenizi öneririm.
hemde ne eğlenmek fenalaştım konserde yarım saat erken çıktım ama 3 saat boyunca anlatılmaz yaşanır derimhayatımdaki yaşadığım harika günlerden biriydi
![]()

Gelseydin bursaya ayarladik bi biletAyarlardan kameranın verisini silip tekrar denermisin kardeşim?
Ayrıca romu yüklemeden önce sdkart0'ıda formatladın değil mi?
Isparta'ya da gelicek-ti (geçen sene)
Ama bir aksilik oldu herhalde konser iptal oldu
Bi daha da bi 5 sene sonra gelir muhtemelen
Malum yaşadığım şehir ısparta pek popüler bir şehir değil![]()
saka maka 50 liram gitti bosa gitmedi ama neyse 

Gelseydin bursaya ayarladik bi biletsaka maka 50 liram gitti bosa gitmedi ama neyse
Bizimde ertelendi (malum Somadan sonra) hatta cumartesi baska bi grup 1 konser daha vericekmis bayagi sansliyim![]()

Kardesim cm11 hatalari konusunda paylastim soz ettigim programibirazcık öyle
![]()
Tesekkur ediyorum gordum indirdim saniyorum ki bu kernelde degisiklik yapiyor oguzhan anlar bakıncaKardesim cm11 hatalari konusunda paylastim soz ettigim programi
İnşallah faydasını görürüz. Buyrun link:Bu arada Galaxy W kullanicilari olarak snapdragon kullanıyoruz ve Snapdrogon şirketinin kendi programını tavsiye ederim. İsmi Battery Guru ben daha 2 gun once yukledim ve 48 saatlik telefonumda test yapti test boyunca batarya bilgilerimi vs. Ölçtü ve az oncede gercek anlamda calismaya basladi. Faydasi var midir bilemem ama neden olmasin deneyebiliriz. Ve su anda bana gonderdigi mesaj ekstra pil ömrünün tadini cikarin diyorİnşallah faydasını görürüz. Buyrun link:
Snapdragon™ BatteryGuru v2.2.2 (Şarjınız Uzun Dayansın) - MaxiCep
Cm sürümüyle alakali degilBunu cm9 dada kullanabilir miyiz?
İndirdim öğrenme modunda şuan telefonu nornal kullanın diyor konum hizmetini filan açtırdı bana. İlginç deneyelim bakalım faydasını görürüz belkiBu arada Galaxy W kullanicilari olarak 1.40GHz Qualcomm
Snapdragon MSM8255T kullanıyoruz ve Snapdrogon şirketinin kendi programını tavsiye ederim. İsmi Battery Guru ben daha 2 gun once yukledim ve 48 saatlik telefonumda test yapti test boyunca batarya bilgilerimi vs. Ölçtü ve az oncede gercek anlamda calismaya basladi. Faydasi var midir bilemem ama neden olmasin deneyebiliriz. Ve su anda bana gonderdigi mesaj ekstra pil ömrünün tadini cikarin diyorİnşallah faydasını görürüz. Buyrun link:
Snapdragon™ BatteryGuru v2.2.2 (Şarjınız Uzun Dayansın) - MaxiCep
İlginçtir arco son yaptığı güncellemede kitkat tabanlı adreno sürücülerini geri çekmiş
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Hmm neden ki acaba?
Bir sonraki cm11 sürümü eski adreno sürücüleriyle gelicek muhtemelen o yüzden kitkat tabanlı adreno sürücülerinin linkini tekrar indirmeye açıcam
aynen bendede ayrica statusbar bi aşada bi yukaridanedeni şu olabilir tutarsız çalışıyor chome den video açtığımda açılmayıp kitleniyor normal tarayıcıdan da açtığımda geç geliyor görüntü dün gece farkettim film açtım internetten 3 kere kilitledi telefonu bence kk sürücülerinden kaynaklı oluyor
nedeni şu olabilir tutarsız çalışıyor chome den video açtığımda açılmayıp kitleniyor normal tarayıcıdan da açtığımda geç geliyor görüntü dün gece farkettim film açtım internetten 3 kere kilitledi telefonu bence kk sürücülerinden kaynaklı oluyor