sir mordred
Üye
İlk mesajda versiyon3'ün linki çalışmıyor.
v3 link çalışmıyor.
Linki tekrar konuya ekledim arkadaşlar indirebilirsiniz
Hayırlı akşamlar
İlk mesajda versiyon3'ün linki çalışmıyor.
v3 link çalışmıyor.
Hocam cok teşekkürler cok işe yardı v2 bile antutu 8194 alıyorum harika çok teşekkkür ederim şimdi v3 ü deneyeceğimLinki tekrar konuya ekledim arkadaşlar indirebilirsiniz
Hayırlı akşamlar
Ben yükledim herhangi bir hata ile karşılaşmadım henüz@sir mordred hocam 05/28 sürümüne yükleyebilir miyiz?
Sağol kardeşimBen yükledim herhangi bir hata ile karşılaşmadım henüz

adreno tamam onu kurup denedim bi problem yok şimdillik ama kerneli kurup deneyen var mı?28/05 sürümü ile khan kernel ve adreno v3 kullanılabilir
kernelde kurabilirsinadreno tamam onu kurup denedim bi problem yok şimdillik ama kerneli kurup deneyen var mı?
Ben o yüklemeleri telefon açılmadan yapıyorum restart atmadan 0 kurulumdan sonra yapıyorum daha stabil oluyor bi problem olmaz kernel ve sürücüleri kurarsanadreno tamam onu kurup denedim bi problem yok şimdillik ama kerneli kurup deneyen var mı?
bende aynı şekilde yapıyorumBen o yüklemeleri telefon açılmadan yapıyorum restart atmadan 0 kurulumdan sonra yapıyorum daha stabil oluyor bi problem olmaz kernel ve sürücüleri kurarsan
bro bunu kurmaya calısırken bu sürüm cıhazınızla uyumlu değil hatasını alıyorumBu arada Galaxy W kullanicilari olarak 1.40GHz Qualcomm
Snapdragon MSM8255T kullanıyoruz ve Snapdrogon şirketinin kendi programını tavsiye ederim. İsmi Battery Guru ben daha 2 gun once yukledim ve 48 saatlik telefonumda test yapti test boyunca batarya bilgilerimi vs. Ölçtü ve az oncede gercek anlamda calismaya basladi. Faydasi var midir bilemem ama neden olmasin deneyebiliriz. Ve su anda bana gonderdigi mesaj ekstra pil ömrünün tadini cikarin diyorİnşallah faydasını görürüz. Buyrun link:
Snapdragon™ BatteryGuru v2.2.2 (Şarjınız Uzun Dayansın) - MaxiCep
Direk apk olarak ekten indirebilirsinizbro bunu kurmaya calısırken bu sürüm cıhazınızla uyumlu değil hatasını alıyorum
Bu harika haber peki cwm yuklu kaliyormu?Müjde:
Flaşlanabilir baseband(XXLMJ) sorunsuz çalışıyor
Yardımları için @kosovali41 kardeşime gerçekten çok teşekkür ederim şuana kadar her konuda bana yardım etti kendisi
Flaşlanabilir XXLMJ baseband'ını birazdan paylaşırım konusunu da daha sonra açarım
Hayırlı akşamlar herkese![]()
Bu harika haber peki cwm yuklu kaliyormu?
Sen varya neyse hatırlatmıyayımEvet kardeşim baseband değişikliği cwm,uygulamalar,ayarlarınız falan hiçbir şeye dokunmuyor
Sadece baseband değişiyor
Şuanki baseband'ınızı telefon hakkında bölümünden öğrenebilirsiniz