Hosgeldin @sir mordred usta gecmis olsun
hoşgeldin kardeşimTekrar aranıza dönmüş olmaktan mutluyum arkadaşlar
45 tlye tamirci jtag kablosu ile 3 dakikada(ciddiyim 3 dakikada)
Telefonumu yaptı
Ben seni nasıl bırakırdım wonderBu kadar kolay yapılacağı aklımın ucundan geçmemişti gerçekten jtag kablosumuydu jig kablosumuydu özel bir kabloyla tamirci telefonu download modda açmayı başardı sonrası malum odin..stock...cwm..cm11
Hepinize destekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar
Geçmiş olsun usta bu yazilim isine neden bu kadar para aliolar anlamiorum sigir masrafla maksimum kazanc kablonun kendisi o kadar etmiyordur ne telefonculara nede bilgisayarcilara güvenmiyorum bu yuzden bu anakart bide iphonemu onlara kaptirdiktan sonra bidaha ölsem gitmem kendi fotmatimi donanim degisikligimi kendim yapiom bozulursada canim sagolsun onlara kaptırmaktan iyidir bak yine sinirlendimTekrar aranıza dönmüş olmaktan mutluyum arkadaşlar
45 tlye tamirci jtag kablosu ile 3 dakikada(ciddiyim 3 dakikada)
Telefonumu yaptı
Ben seni nasıl bırakırdım wonderBu kadar kolay yapılacağı aklımın ucundan geçmemişti gerçekten jtag kablosumuydu jig kablosumuydu özel bir kabloyla tamirci telefonu download modda açmayı başardı sonrası malum odin..stock...cwm..cm11
Hepinize destekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar
neyse tekrar hosgeldin
@sir mordred kardeşim büyük geçmiş olsun tabiri caizse forumca gidiyosun diye içimize sıçtık ya![]()
bu arada sonunda droid razr hd'nin kitkat güncellemesinin adreno sürücülerini almayı başardım
).... daha sonra içinden system.img'i çekmek... daha sonrada... linux ortamında system imajını(system.img) parçalamak...

senin işinde çok zor hocam yateşekkürler kardeşim
o değilde brick olmuş telefonun bu kadar kolay tamir edildiğini gördüm ya artık wonder'ımı eriyene,çatlayana kadar kullanıcambu arada sonunda droid razr hd'nin kitkat güncellemesinin adreno sürücülerini almayı başardım
biraz zor oldu ama(motorolanın orijinal sitesinden droid razr hd için kitkat güncellemesini indirmek(750 mb).... daha sonra içinden system.img'i çekmek... daha sonrada... linux ortamında system imajını(system.img) parçalamak...
biraz zahmetli oldu ama sonunda adreno sürücülerini çekip çıkarmayı başardım
bakalım bizim telefonda çalışacaklarmı...![]()

Bilgisayar geldi galibateşekkürler kardeşim
o değilde brick olmuş telefonun bu kadar kolay tamir edildiğini gördüm ya artık wonder'ımı eriyene,çatlayana kadar kullanıcambu arada sonunda droid razr hd'nin kitkat güncellemesinin adreno sürücülerini almayı başardım
biraz zor oldu ama(motorolanın orijinal sitesinden droid razr hd için kitkat güncellemesini indirmek(750 mb).... daha sonra içinden system.img'i çekmek... daha sonrada... linux ortamında system imajını(system.img) parçalamak...

Bilgisayar geldi galiba![]()
o değilde virtualbox'tan ubuntuyu açınca çevremdeki insanlar garip garip bakıyorlar bana napıyo lan bu diye haha 
Hahaha inan bende görüp gülmek isterdimmaalesef hala elime geçmedi laptopum o yüzden internet kafede akıyorum... hahao değilde virtualbox'tan ubuntuyu açınca çevremdeki, insanlar garip garip bakıyorlar bana napıyo lan bu diye haha
![]()

Nasa'yı hackliyon falan sanıyorlardırmaalesef hala elime geçmedi laptopum o yüzden internet kafede akıyorum... hahao değilde virtualbox'tan ubuntuyu açınca çevremdeki insanlar garip garip bakıyorlar bana napıyo lan bu diye haha
![]()

teşekkürler kardeşim
anakartın üzerindeki bandı söküp kablo bağlayarak mı yaptılar. bide şu tekefoncuların costume. rom yüklemenin zararlarını anlatmasına ayar oluyorum mutlaka konuşmuştur
neyse geçmiş olsun bu arada bir arkadaş anakart ne kadar. pahalı. olabilir. ki diye söylemiş ama ben servise götürdüğümde anakart. değiştirmek lazım 300 tl desi telefoncu hemen halletti
hocam link kırılmışOğuzhan ben demiştim. çok pahalı değil ve hızlıanakartın üzerindeki bandı söküp kablo bağlayarak mı yaptılar. bide şu tekefoncuların costume. rom yüklemenin zararlarını anlatmasına ayar oluyorum mutlaka konuşmuştur
neyse geçmiş olsun bu arada bir arkadaş anakart ne kadar. pahalı. olabilir. ki diye söylemiş ama ben servise götürdüğümde anakart. değiştirmek lazım 300 tl desi telefoncu hemen halletti
hocam link kırılmış