[Yeni Adreno Grafik Kartı Sürücüleri][NEW GPU DRİVER]Daha fazla grafik performansı,Daha akıcı arayüz

Sponsorlu Bağlantılar

Bysalih41

Bysalih41

Üye
Hosgeldin @sir mordred usta gecmis olsun

• Beğen
Tepkiler: sir mordred

Mücteba

Mücteba

Üye
Tekrar aranıza dönmüş olmaktan mutluyum arkadaşlar

45 tlye tamirci jtag kablosu ile 3 dakikada(ciddiyim 3 dakikada)
Telefonumu yaptı

Ben seni nasıl bırakırdım wonder :)Bu kadar kolay yapılacağı aklımın ucundan geçmemişti gerçekten jtag kablosumuydu jig kablosumuydu özel bir kabloyla tamirci telefonu download modda açmayı başardı sonrası malum odin..stock...cwm..cm11

Hepinize destekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar
hoşgeldin kardeşim

• Beğen
gwonder_13

gwonder_13

Üye
Olmayacak birşey yoktur hocam neyse yeniden hoşgeldin aramıza hocam :-D

• Beğen
Bysalih41

Bysalih41

Üye
İse koyuldum ben @sir mordred senin kerneli bekliyorum yarin basliyorum bi aksilik cikmazsa senden haber bekliyorum

• Beğen
alieroglu04

alieroglu04

Üye
@sir mordred hocam valla çok sevindim. Tekrar hoşgeldin. :)

• Beğen
genco15

genco15

Üye
Tekrar aranıza dönmüş olmaktan mutluyum arkadaşlar

45 tlye tamirci jtag kablosu ile 3 dakikada(ciddiyim 3 dakikada)
Telefonumu yaptı

Ben seni nasıl bırakırdım wonder :)Bu kadar kolay yapılacağı aklımın ucundan geçmemişti gerçekten jtag kablosumuydu jig kablosumuydu özel bir kabloyla tamirci telefonu download modda açmayı başardı sonrası malum odin..stock...cwm..cm11

Hepinize destekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar
Geçmiş olsun usta bu yazilim isine neden bu kadar para aliolar anlamiorum sigir masrafla maksimum kazanc kablonun kendisi o kadar etmiyordur ne telefonculara nede bilgisayarcilara güvenmiyorum bu yuzden bu anakart bide iphonemu onlara kaptirdiktan sonra bidaha ölsem gitmem kendi fotmatimi donanim degisikligimi kendim yapiom bozulursada canim sagolsun onlara kaptırmaktan iyidir bak yine sinirlendim :) neyse tekrar hosgeldin:)

• Beğen
Tepkiler: sir mordred ve yokartk

yokartk

Üye
Mordred oncelikle gecmis olsun. Telefonun yaptirabilmene sevindim. Bu jtag ile ilgili videolar vardi semibrick leri cozmek icin onceden gorsem soylerdim bir kac gundur bakmamistim foruma. Gecmis olsun tekrar umarim tekrar yasamazsin.

• Beğen
bayfeat

bayfeat

Üye
Hoş geldin hocam geçmiş olsun :)

• Beğen

emrah166

Üye
Hosgeldin hocam :)

• Beğen
hasaneness

hasaneness

Üye
Zaten izin almamistin bizden :) :ehe nereye oyle :)

• Beğen
Tepkiler: bayfeat, sir mordred ve Bysalih41

lavasoft95

Üye
@sir mordred kardeşim büyük geçmiş olsun tabiri caizse forumca gidiyosun diye içimize sıçtık ya :D

• Beğen
Tepkiler: sir mordred ve ONUR5544
sir mordred

sir mordred

Üye
    Konu Sahibi
@sir mordred kardeşim büyük geçmiş olsun tabiri caizse forumca gidiyosun diye içimize sıçtık ya :D

teşekkürler kardeşim

o değilde brick olmuş telefonun bu kadar kolay tamir edildiğini gördüm ya artık wonder'ımı eriyene,çatlayana kadar kullanıcam :)bu arada sonunda droid razr hd'nin kitkat güncellemesinin adreno sürücülerini almayı başardım

biraz zor oldu ama(motorolanın orijinal sitesinden droid razr hd için kitkat güncellemesini indirmek(750 mb :)).... daha sonra içinden system.img'i çekmek... daha sonrada... linux ortamında system imajını(system.img) parçalamak...

biraz zahmetli oldu ama sonunda adreno sürücülerini çekip çıkarmayı başardım :)

bakalım bizim telefonda çalışacaklarmı... :)

• Beğen
Tepkiler: lavasoft95, alieroglu04, hasaneness ve 2 diğerleri
bayfeat

bayfeat

Üye
teşekkürler kardeşim

o değilde brick olmuş telefonun bu kadar kolay tamir edildiğini gördüm ya artık wonder'ımı eriyene,çatlayana kadar kullanıcam :)bu arada sonunda droid razr hd'nin kitkat güncellemesinin adreno sürücülerini almayı başardım

biraz zor oldu ama(motorolanın orijinal sitesinden droid razr hd için kitkat güncellemesini indirmek(750 mb :)).... daha sonra içinden system.img'i çekmek... daha sonrada... linux ortamında system imajını(system.img) parçalamak...

senin işinde çok zor hocam ya :)

• Beğen
hasaneness

hasaneness

Üye
teşekkürler kardeşim

Bilgisayar geldi galiba :)

• Beğen
Tepkiler: bayfeat ve sir mordred
sir mordred

sir mordred

Üye
    Konu Sahibi
Bilgisayar geldi galiba :)

maalesef hala elime geçmedi laptopum o yüzden internet kafede akıyorum... haha :D o değilde virtualbox'tan ubuntuyu açınca çevremdeki insanlar garip garip bakıyorlar bana napıyo lan bu diye haha :D

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: alieroglu04, bayfeat, burak_102 ve 3 diğerleri
hasaneness

hasaneness

Üye
maalesef hala elime geçmedi laptopum o yüzden internet kafede akıyorum... haha :D o değilde virtualbox'tan ubuntuyu açınca çevremdeki, insanlar garip garip bakıyorlar bana napıyo lan bu diye haha :D
Hahaha inan bende görüp gülmek isterdim :)

• Beğen

lavasoft95

Üye
maalesef hala elime geçmedi laptopum o yüzden internet kafede akıyorum... haha :D o değilde virtualbox'tan ubuntuyu açınca çevremdeki insanlar garip garip bakıyorlar bana napıyo lan bu diye haha :D
Nasa'yı hackliyon falan sanıyorlardır :D

• Beğen
Tepkiler: sir mordred, hasaneness ve ONUR5544
burak_102

burak_102

Üye
teşekkürler kardeşim

Oğuzhan ben demiştim. çok pahalı değil ve hızlı :) anakartın üzerindeki bandı söküp kablo bağlayarak mı yaptılar. bide şu tekefoncuların costume. rom yüklemenin zararlarını anlatmasına ayar oluyorum mutlaka konuşmuştur :) neyse geçmiş olsun bu arada bir arkadaş anakart ne kadar. pahalı. olabilir. ki diye söylemiş ama ben servise götürdüğümde anakart. değiştirmek lazım 300 tl desi telefoncu hemen halletti :)hocam link kırılmış

• Beğen
sir mordred

sir mordred

Üye
    Konu Sahibi
Oğuzhan ben demiştim. çok pahalı değil ve hızlı :) anakartın üzerindeki bandı söküp kablo bağlayarak mı yaptılar. bide şu tekefoncuların costume. rom yüklemenin zararlarını anlatmasına ayar oluyorum mutlaka konuşmuştur :) neyse geçmiş olsun bu arada bir arkadaş anakart ne kadar. pahalı. olabilir. ki diye söylemiş ama ben servise götürdüğümde anakart. değiştirmek lazım 300 tl desi telefoncu hemen halletti :)hocam link kırılmış

linki bilerek kırdım kardeşim(dosyayı paylaşımdan geri çektim)
nedeni yeni cm11 sürümünün en son sürüm(burdakinin aynısı) adreno sürücleriyle birlikte gelmesi bu sebepten en son sürüm tarihli cm11 kurarsanız üstüne burdaki aynı sürücüleri kurmanıza gerek yok o yüzden kaldırdım :)

Üst Alt