Oy verildiğinde otomatik olarak mesaj şeklinde gönderilme özelliğini kapatmıştık. Şimdi de üyelerin kendi konularına puan verememesini ayarladık. Yani üyeler kendi konularına yıldız veremez.Yeni forum arayüzüne iyice alıştım ben. Konuyu değerlendirme olayına sınırlandırma getirilmeli bence. Kendi konusuna oy vermek saçma geliyor bana. Sonuç olarak kötü bir konu 5 yıldız almış gibi gözüküp içeriği zayıf olabiliyor.
Oy verildiğinde otomatik olarak mesaj şeklinde gönderilme özelliğini kapatmıştık. Şimdi de üyelerin kendi konularına puan verememesini ayarladık. Yani üyeler kendi konularına yıldız veremez.
ister begenin ister begenmeyin, Vbulletin kadar hızı yok şuan bu forumun, reklamlar, üstte banerlar falan üye girişine bak, misafirlerden daha az ikibuçuk milyonluk bi sayıya göre, benim girdiğim vbulletinde üyeler tavan, kusura bakmayın![]()
sayın Anıl üstad doğrudur belki sistemlerden kaynaklanan bir olayda olabilir hız meselesiXenForo çok daha hızlı ve işlevsel bir yapıya sahip. Yeni tema ve üye girişlerinde reklamsız site ile Maxicep çok daha hızlı. Ayrıca XenForo'yu geliştirenler arasında Vbulletin kurucuları yer alıyor.

pc bölümünde bulunan tarayıcılar kısmına chrome falan varda opera forumunu da açabilirmisiniz acaba birde konu dışı bölümünde görünmese forumun üst kısmında son cevaplar üst kısmında yeni konu açınca son cevaplar kısmında görünse nasıl olur acabaOy verildiğinde otomatik olarak mesaj şeklinde gönderilme özelliğini kapatmıştık. Şimdi de üyelerin kendi konularına puan verememesini ayarladık. Yani üyeler kendi konularına yıldız veremez.
Normalde nasıl görünüyor sitenin üstü ekran görüntüsü verir misiniz? Nereye basıyorsunuz da bildirimler geliyor onu da anlamadım ?ben mobilden giriyorum ve bildirimler kısımı falan gözükmüyor fakat bastığım zaman açılıyor bununla ilgili bir şey yapabilir miziniz
Opera alt kategorisi açıldı "internet tarayıcıları" forumuna. Diğer talebi ise anlayamadımpc bölümünde bulunan tarayıcılar kısmına chrome falan varda opera forumunu da açabilirmisiniz acaba birde konu dışı bölümünde görünmese forumun üst kısmında son cevaplar üst kısmında yeni konu açınca son cevaplar kısmında görünse nasıl olur acaba

evet,fontlar şuan güzel olmuşFont ile ilgili ilk gun baya elestiri vardi ve bugun itibari ile tum fontlar buyukluk ve ailelerine kadar degistirildi. En ideali bulduk diyebilirim su anki font secimiyle...

Ana sayfadaki FORUM bağlantısı aynı sekmede açılacak hale getirildi.birkaç gündür beni sinir eden sorunu söylemek istiyorum ,
forumda gezinirken üst headerdeki logoya tıkladığımda portala yönlendiriyor forum ana sayfasına gitmiyor oda kabul sonra oradan sağ tarafta forum butonuna tıkladığımda ise yeni sekmede açıyor , lütfen şuna bir çeki düzen verin ya forumdaki logodan forum ana sayfasına yönlensin yada portaldaki forum butonu aynı sayfa içerisinde açsın...
teşekkürlerAna sayfadaki FORUM bağlantısı aynı sekmede açılacak hale getirildi.