Abi resmen zoom yapmışsın tabii görünürNormalde bu kadar kötü görünmemeli ctrl f5 yapar mısın ?
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
görsel büyük..
Abiciğim eline koluna sağlık, şu an hem yazı fontu hemde harfler daha belirgin olmuş tam oturaklı olmuş.Sayfalandırma ve profil bilgileri alanlarındaki gri ler koyulaştırıldı.![]()

sadece png resimler konuya resim olarak eklenebilir,diğerleri dosya gibi ekleniyor@Ozan abi dosya yüklemede sorun mu var? Örneğin resimler yükleniyor ancak konuya ekleyemiyorum. Konuyu açınca indirilecek şekilde gözüküyor sadece.

Neden böyle yapıldı?sadece png resimler konuya resim olarak eklenebilir,diğerleri dosya gibi ekleniyor![]()
önceden png hariç hiç eklenmiyordu yapılabilirse @Ozan ilgilenecektirNeden böyle yapıldı?

testPng'lerde eklenmiyor @Ozan
@OzanSadece .png mi eklenecek?Png ekleme sorunu düzeltildi![]()
Sanırım png dosyaları internete yüklemek için daha elverisli acılımi " taşınabilir ağ grafik dosyası" oluyor zaten ancak yapılacak mı konusunda kesin cevabı @Ozan verecektirSadece .png mi eklenecek?

Hayır resimlerin önizlemelerinde genel bir sorun vardı o düzeltildi, png yazıldığı için öyle söyledim.Sadece .png mi eklenecek?
Anlayamadım gerçekten.@Ozan Admin Sitenin Solunda Yer Alan Listeyi Soldan Sağa Çekişte Gelmesi Güzel Olur Diye Düşünüyorum Olabilir Yani ?