Duyuru Yeni 2016 Forum Tasarımı Tüm Detaylar ve Öneriler

Sponsorlu Bağlantılar

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Ya @Ozan abi şuraya artık bir el at, nedir bu böyle ya rakamları okuyamaz oldum, bazı yerlerdeki gri tonlu başlıkları da okumada zorluk çekiyorum. Lütfen Allah aşkına şuna bir çözüm bulur musun??

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Normalde bu kadar kötü görünmemeli ctrl f5 yapar mısın ?
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Normalde bu kadar kötü görünmemeli ctrl f5 yapar mısın ?
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Abi resmen zoom yapmışsın tabii görünür :D görsel büyük..
hala aynı ayrıca neden grinin üzerinde gri var ? neden siyah değil ? zaten tasarım yeterince beyaz, üzerine de yazı kısımların hepsi gri üzerine hafif gri olması inan abi gözleri gerçekten çok yoruyor! :dry:
O yüzden en azından bazı yerleri siyah yapsan, mesela o sayfa rakamları ile konuiçi profil bilgilerini bir siyah yap bi bakalım güzel durursa, beğenirsek kalır çirkin/bet durursa zaten söyleriz. ama inan ağırlığın beyaz tonda olması yazı vb gibi şeylerde gri olması sayfayı okumakta büyük sıkıntı çektiriyor. :terli:

Bir ClearType ayarı yapayım, belki düzelme olur, ama söylediğim gibi renk tonları çok göz yoruyor abi :/
Ayrıca Ana Yazı Fontu biraz kötü duruyor, kalın başlıklarda ve sitenin yazılarında (hızlı cevapla, benzer konular, kategori kısmı vb) kısımlarda daha belirgin duruyor bozuk göründüğü, o yüzden başka bir font seçmeyi denesen abi?

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Sayfalandırma ve profil bilgileri alanlarındaki gri ler koyulaştırıldı. :anlas:

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Sayfalandırma ve profil bilgileri alanlarındaki gri ler koyulaştırıldı. :anlas:
Abiciğim eline koluna sağlık, şu an hem yazı fontu hemde harfler daha belirgin olmuş tam oturaklı olmuş. :)
Boşluk buldukça incelip dönüş yapalım.
İlgin için gerçekten sağ ol abi, diğer sitelerdeki gibi aradaki farkı fazlasıyla gösteriyorsun :masum:

• Beğen
Tepkiler: Ozan
Şehriyar

Şehriyar

Üye
Tebrik ediyorum gayet sade, kullanışlı ve minimalist bir tasarım olmuş.
Ellerinize sağlık :anlas:

• Beğen
0MG90

0MG90

Üye
@Ozan abi dosya yüklemede sorun mu var? Örneğin resimler yükleniyor ancak konuya ekleyemiyorum. Konuyu açınca indirilecek şekilde gözüküyor sadece.

• Beğen
Tepkiler: djhiguramos
cihanata_1

cihanata_1

Üye
@Ozan abi dosya yüklemede sorun mu var? Örneğin resimler yükleniyor ancak konuya ekleyemiyorum. Konuyu açınca indirilecek şekilde gözüküyor sadece.
sadece png resimler konuya resim olarak eklenebilir,diğerleri dosya gibi ekleniyor:)

0MG90

0MG90

Üye
Png'lerde eklenmiyor @Ozan

• Beğen
Tepkiler: djhiguramos
Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Png ekleme sorunu düzeltildi :oke:

cihanata_1

cihanata_1

Üye
Sadece .png mi eklenecek?
Sanırım png dosyaları internete yüklemek için daha elverisli acılımi " taşınabilir ağ grafik dosyası" oluyor zaten ancak yapılacak mı konusunda kesin cevabı @Ozan verecektir:)

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: 0MG90
osmnbabaoglu

osmnbabaoglu

Üye
Ellerinize sağlık :)
:yuru:biggrin:

• Beğen
Tuna-TR

Tuna-TR

Üye
Çok güzel olmuş her şey. Elinize sağlık. En güzeli de reklam olmaması.

• Beğen
KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
@Ozan Admin Sitenin Solunda Yer Alan Listeyi Soldan Sağa Çekişte Gelmesi Güzel Olur Diye Düşünüyorum Olabilir Yani ?

Üst Alt