Xperience™ Final! v2.0 RM-356|5800 Stabil Sürüm

İki dosyayıda indirdim ben flashlayarken MCU'ya tıkladım 2 dosyanın ikisininde içini boş gösteriyor yani içindeki dosyaları JAF görmüyor nasıl yapacağım ?

PuGatorY

Üye
dostum yüklemeden önce ve sonra yapılacakları bi yazsan iyi olur

çok gereksiz uygulama var ve kaldırılamıyor ve o yüzden ram boşuna dolu

eski yazılımda 69 mb ram gördüm şimdi 58 mb ram zor görüyor

flash live ev ekranında alt menüyü kullandığımda rehber zırt pırt çıkıyor gıcık oldum

tema güzel olmuş teşekkürler

sonuç olarak önce ki yazılım bazı hatalar ve eksikler hariç mükemmeldi öyle yazılım yapan böyle bişey yapamaz diyorum

yazılımların çok güzel oluyor bende severek kullanıyorum ve daha iyilerine bekliyorum

((((lütfen!)))

Konu Sahibi
yüklemeden önce aynı.yine eski yamaları aktif edeceksiniz bu kadar

MCU'da ne seçeceğim COr dosyası yok. :S

Konu Sahibi
arkadaşım masaüstüne v1.1'in arşivini çıkar.içinden rofs2'yi sil.daha sonra v2 beta'nın rofs2'sini bu klasöre kopyala.klasörü c:\programfiles\nokia\phoenix\products klasörü içine kopyala.sonra use iniyi işaretleyip telefon modelinden 5800D-1 İşaretle ve flashla.

Use dediğin nedir tam anlayamadım.

Nokia\phoenix\products yok Nokia var içinde de Ovi ve Connectivity Cable Driver var.

Tepkiler: PuGatorY
RM-356_52.0.101_prd.core.COO bunun uzantısını mı değiştireceğim ?

Nokia\phoenix\products yok Nokia var içinde de Ovi ve Connectivity Cable Driver var.

PuGatorY

Üye
RM-356_52.0.101_prd.core.C0r bunun uzantısını mı değiştireceğim ?

evet dostum sonra neere inmişse seçip flashlayacaksın neticeyi bildir

PPM'ye geldi sıra orada VO2 yok hangisini seçeyim ?

Anladığım kadarı ile bu v51 için v52 değil.

Konu Sahibi
@Pugatory çok gereksiz dediklerin benim ve birçok kişinin günlük hayatta kullandığı uygulamalar

rehber çıkar çünkü ev ekranından sağ seçim kısayolunu menü olarak ayarlamamışsın.

ram 58'den yukarı çıkmıyor demişin samsung widget açıkken gayet doğal??

tema bu sefer gerçekten tam oturdu

bu haliyle eskisinden daha iyi sonuçta tek bi kişi için hazırlamıyoruz dimi ama

Tepkiler: burak.golcuk ve PuGatorY

PuGatorY

Üye
ben v52 yi yükledim senin bileceğin iş

----------Eklendi @ 17:56:39 ---------- Yazıldı @ 17:47:39 ----------

benim için değil ama olsun lazım olur

hakkını yedim 61 mb oldu ram saol önerin için

aynen dostum allah yolunu açık etsin güzel yazılımlar yapıyon

Tepkiler: burak.golcuk
    Konu Sahibi
önmli değil fakat sırf programlar yüzünden xperience'ı tercih etmemeni anlamadım neyse yeni versiyon eskisinden hızlı.bu programlarla 67 mb aldım.final hazırladım şimdi onu flashlayacağım.bakalım onda performansı ne kadar yukarı taşımısım

PuGatorY

Üye

hayır dostum program kalsın ben yazılım peşindeyim tabiki kullanacam böyle yazılımlar kaçar mı delimiyim ben bırakaym

prozik

Üye
dostum t9 u cöz walla mıllete msj yazamıyorum...

Konu Sahibi
t9'u çözdüm.donmayı kesin ve kesin çözdüm.mini qwerty yeniden ekledim.görsellik tavan yaptı yeni tema ekledim performans tavan yaptı en yüksek browser performansı için ayarladım xperience v2.0 finali bekleyin..

PuGatorY

Üye

her gün girip yeni yazılım kovalıyorum galiba bununla beraber öyle bi amacı kalmayacak

Konu Sahibi
Müjde!!! Donma Sorunu ve T9 Sorunu Tarihe Karıştı en kısa zamanda konu güncellenecek.

aga yine ben her yerden takipteyim bakalım ilk nerde yayınlıcan

bLnmz

Üye
Açık test sürümünü verdiğin dosyalar ile flasladım telefonuma ancak T9 yok.Ellerine sağlık ama hızlı bir yazılım yapmışsın yine.Finali bekliyorum.Hadi Furkan.Bu arada MSN eklersen sevinirim.

Ne yazıkki mesaj kısmı yine donup kalıyor.