Telefon Tavsiyesi xperia z ve s4 arasında kaldım

Sponsorlu Bağlantılar

fastbrian

Üye
    Konu Sahibi
xperia z ve s4 arasında kaldım
arkadaslar ben xperia z almaya karar verdim fakat s4 te geldi türkiyeye ve kafamı karıstırdı acıkcası kafamda birçok soru işareti var yardım edeceginizi umuyorum..
s4 8 çekirdek ama aynı 4 çekirdek performansi verir diyorlar ve 4.2.2 android sistme sahip xperia z de cok cok güzel alanlar memlun sistemi 4.1.2 ama sony güncelleme sözünü kullanıcılara verdi tabi su gecirmezligi falanda extra özellikleri fakat oyunlarda falan birçok yerde arastirdim sanki z görüntü kalitesi olarak biraz dha önde ve tasarım olarak tabi ki bna göre ve kamerasi cok net.
cok arastirdim herkez birşey söylemiş yardımlarınızı bekliyorum..

Matthe

Matthe

Üye
Xperia Z al pişman olmazsın

TheMadness

TheMadness

Üye
S4

aksitman

aksitman

Üye
kardeşim eğer oyun oynuyacam diyosan s4 ü al ama benim için şiklik görünüş foto video ve 5 inc ekran önemli diyosan xperia z al ama benden sana tavsiye biraz daha dişini sikabilirsen sony xperia sp yi çikariyo ve z den tek farkı su ya karşı koruması yok her gün telefonu yarım metre suya atmıycak san biraz daha bekle ve xperia sp yi al derim benim hangi yelefonu kullandığımı mrakediyosan ben xperia ion hspa kullanıyorum :)

• Beğen
Tepkiler: kedi006
comando_legend

comando_legend

Üye
Hepsi bir arada diyosan Xperia Z. (Tasarım özellik kalite)

fastbrian

Üye
    Konu Sahibi
aslında z de oyunlarda cok basarılı grafik gösterimi s4 dha iyi bnce

fk555897

fk555897

Üye
Oyun için istiyorsan S4 oyunlarda daha iyi. Ama internet kullanımı vs. diyorsan Xperia Z daha şık ve daha kaliteli bir malzemeye sahip. Ama ben olsam yine de S4 alırdım.

Kerim.

Kerim.

Üye
Tabiki s4

arizalidoktor

arizalidoktor

Üye
ayni ikilem bende de var. Bugun s4u inceleme planim var. Gelecek dedi. Ona gore karar verip alcam birini. Sıkıldım artik telefon muhabbetinden. :D

fastbrian

Üye
    Konu Sahibi
hala kararsızım oyunda hangisi dha iyi acaba xperia sekliyle cok hosuma gidiyo kamera olarakda cok iyi

Türe

Türe

Üye
S 4

fk555897

fk555897

Üye

Burada son çıkan telefonların kamera karşılaştırmaları var. Kararını sen ver ama kamerada HTC One ve Galaxy S4 zirvede görünüyor.

MrExpert

MrExpert

Üye
Tabiki s4 şakamı bu :D

fk555897

fk555897

Üye
Arkadaşlar verdiğim resmi iyice inceledim. En güzel resimler iPhone 5 ve Galaxy S4 ile çekilmiş.

fastbrian

Üye
    Konu Sahibi
ben canlı olarak inceledim pc ye attgnda fark ediyo heralde peki oyunlardada s4 mü daha iyi?

fastbrian

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar ben xperia z aldım gayette memnunum.. yorumlarınız için teşekkür ederim

ahmetsuha525000

Üye
Bende aynı şekilde iki telefon arasında kalmıştım Xperia Z ve Galaxy S4.
İkisinde dün deneme fırsatım oldu.
Hız konusunda 4 çekirdek performansı tamamen yalan. O kadar hızlı ki telefon kendi hızına yetişemiyor. Tasarım konusunda zaten konuşmaya gerek yok. S2den sonra aynı iPhone gibi telefonlar tek tip üzerine kuruldu. O yüzden S4ün tasarımını değerlendirmiyorum. Bana göre süper degil ama idare eder. Zaten görünüm kişiden kişiye değişir. Bunun yapma Android sistemini en iyi kullanan firmalardan birisi Samsung. Smart scroll, air view, multi view, smart pause gibi işe yarar özellikleri var. Ekran görüntüsü kaliteli. XPeria ile arasında 2ppi fark var ama bu hissedilmiyor. Telefonun büyüklüğü ise günümüz telefonlarına göre normal denilebilir.
Gelelim XPeria Zye. Tasarım dedigim gibi kişiden kişiye değişir. Hız konusunda iyi bir telefon yani piyasadaki telefonları ezer ve şuan bütün programları çalıştırır. Fakat S4 kadar hızlı degil. Kamerası S4 ile aynı diyemem S4de çok fazla çekim modu var fakat Z biraz daha net çekiyor. Büyükleri hemen hemen aynı. Güncelleme sorunu yok. Sony bütün telefonlarına elinden geldiğince güncelleme destegi veriyor. Samsung ise sedece S serisine 2-3 yıl destek veriyor. Birde AOSP yani Android açık kaynak kod projesi denilen olayı var. Yani bir yere kadar özelleştirme imkanı tanıyor. Sony'nin kendine ait programlarıda var. Mesela WALKMAN gibi.

Sonuç olarak hız istiyorsan ve özel özellikle istiyorsan Galaxy S4 seni 2-3 sene götürür. Ama yok fazla iyi olmasın özelleştirme olsun ve güncelleme destegi verilsin birde performans olarak şuan piyasadaki programları donmadan açsın dersen ve dayanıklı olsun dersen XPeria Z.
Bana ne alacağımı sorarsan ben S4 düşünüyorum. Ben teknolojiyi ve biraz hava atmayı severim. Şu gözle kontrol olması falan çok hoşuma gitti. Birde hız önemlidir benim için. Extra olarak oyun oynamam fazla ama oyun oynarsam en ağır oyunları oynarım. Bu yüzden S4 alıyorum. Zaten Samsung benim için Android konusunda 1 numara.

- - - Eklendi - - -

Xperia Z almana sevindim hayırlı olsun.

RecepKayaTR

RecepKayaTR

Üye
Xperia Z Hertürlü bu telefonu alırdım su altı kamerası gibi telefon hem sadece oyuna bakma dier özelliklerine de bak kardeş

- - - Eklendi - - -

Bende aynı şekilde iki telefon arasında kalmıştım Xperia Z ve Galaxy S4.
İkisinde dün deneme fırsatım oldu.
Hız konusunda 4 çekirdek performansı tamamen yalan. O kadar hızlı ki telefon kendi hızına yetişemiyor. Tasarım konusunda zaten konuşmaya gerek yok. S2den sonra aynı iPhone gibi telefonlar tek tip üzerine kuruldu. O yüzden S4ün tasarımını değerlendirmiyorum. Bana göre süper degil ama idare eder. Zaten görünüm kişiden kişiye değişir. Bunun yapma Android sistemini en iyi kullanan firmalardan birisi Samsung. Smart scroll, air view, multi view, smart pause gibi işe yarar özellikleri var. Ekran görüntüsü kaliteli. XPeria ile arasında 2ppi fark var ama bu hissedilmiyor. Telefonun büyüklüğü ise günümüz telefonlarına göre normal denilebilir.
Gelelim XPeria Zye. Tasarım dedigim gibi kişiden kişiye değişir. Hız konusunda iyi bir telefon yani piyasadaki telefonları ezer ve şuan bütün programları çalıştırır. Fakat S4 kadar hızlı degil. Kamerası S4 ile aynı diyemem S4de çok fazla çekim modu var fakat Z biraz daha net çekiyor. Büyükleri hemen hemen aynı. Güncelleme sorunu yok. Sony bütün telefonlarına elinden geldiğince güncelleme destegi veriyor. Samsung ise sedece S serisine 2-3 yıl destek veriyor. Birde AOSP yani Android açık kaynak kod projesi denilen olayı var. Yani bir yere kadar özelleştirme imkanı tanıyor. Sony'nin kendine ait programlarıda var. Mesela WALKMAN gibi.

Sonuç olarak hız istiyorsan ve özel özellikle istiyorsan Galaxy S4 seni 2-3 sene götürür. Ama yok fazla iyi olmasın özelleştirme olsun ve güncelleme destegi verilsin birde performans olarak şuan piyasadaki programları donmadan açsın dersen ve dayanıklı olsun dersen XPeria Z.
Bana ne alacağımı sorarsan ben S4 düşünüyorum. Ben teknolojiyi ve biraz hava atmayı severim. Şu gözle kontrol olması falan çok hoşuma gitti. Birde hız önemlidir benim için. Extra olarak oyun oynamam fazla ama oyun oynarsam en ağır oyunları oynarım. Bu yüzden S4 alıyorum. Zaten Samsung benim için Android konusunda 1 numara.

- - - Eklendi - - -

Xperia Z almana sevindim hayırlı olsun.

PixelWolf

Üye
S4 .

Ufukcan77

Ufukcan77

Üye
oyunlarda s4 çok daha iyi ayrıca internettede s4 daha iyi sadece tasarımı adamı cazbediyo ;:)

Üst Alt