Telefon Tavsiyesi One - S4 - Xperia Z (Cihaz alındı HTC One)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MaxiHan

MaxiHan

Üye
bence sen nokiacıysan ona en yakın olan sony çünkü samsungun sony kadar sağlam telefon yapamadığı bir gerçek ben s4 alırdım ama sen xperia z al nokianın taş telefonuna alışıksındır sen s4 bi düşerse 2000tlnin çöpe gitme olsılığı çok büyük ki garantide ahım şahım değil ı yüzden sen xperia z al ama güncellemeler geç gelir onun dışında bir sorun olmaz

Sony güncelleme sözü verdi sıkıntı yok :D

ahmetsuha525000

Üye
Ya güncelleme falan hikaye ama güncelleme işini en iyi Sony yapıyor geç verir ama verir güncellemeyi. Diger üreticilerde en fazla 1 yıl ama Samsung S serisine özel 2 yıl destek veriyor. Tasarım konusunda konuşmaya gerek yok. Kişiden kişiye değişir. Ben S4 tasarımını begendim. Hız konusundada 4 çekirdek süper zaten. Ama akıllı telefom piyasasımda herşey olabilir. Hangisini istersen onu al. Ben bu hafta S4 alacam

Samet.25

xperia z kesinlikle hdr video çekim 441ppi 4 çekirdek su geçirmez

Anußis

Anußis

Üye
    Konu Sahibi
Yorum yapan herkese teşekkürler kararım HTC One 'dan yana oldu .

xperia z kesinlikle hdr video çekim 441ppi 4 çekirdek su geçirmez

bu arada ekranda htc diğer iki cihaza göre daha fazla piksel yogunlugu taşıyor yanılmıyorsam HTC one 469ppi

emreli01

emreli01

Üye
HtcOne tasarım ses yazılım hepsi ile mükemmel

PriZm

PriZm

Üye
Herkes karar verirken ve hayal ederken One'ı hayal ediyor ama çoğunluğu S4 alıyor..

• Beğen
Tepkiler: Penci Hoca
Anußis

Anußis

Üye
    Konu Sahibi
Siparişi verdim umarım en kısa sürede gelir distribitörlerin eline yeni ulaşmış cihazı avea'dan aldım 5 güne geleceğini söylediler insallah pişman etmez SADECE kamera testlerinde çok endişeliydim ancak buradaki testlerle bana kendini kanıtlamış oldu doygun renkler ve karanlıktaki performansı şahaneymiş

fk555897

fk555897

Üye
Siparişi verdim umarım en kısa sürede gelir distribitörlerin eline yeni ulaşmış cihazı avea'dan aldım 5 güne geleceğini söylediler insallah pişman etmez SADECE kamera testlerinde çok endişeliydim ancak buradaki testlerle bana kendini kanıtlamış oldu doygun renkler ve karanlıktaki performansı şahaneymiş

Bence doğru bir karar vermişsin memnun kalırsın inşallah.

Türe

Türe

Üye
Alınca düşüncelerini yazabilirsen iyi olur. Bende iPhone 5 ile Htc One arasindayim

Anußis

Anußis

Üye
    Konu Sahibi
cihaz elime ulaştı kasası ve ses kalitesi bariz mükemmel donma takılma yada uygulamalarda stabilite sorunu göremedim , iphone 5 ile karşılaştırıldıgında baya karışık geldi bana ilk başta kafam karıştı tabiki :) ama tam bir multimedia telefonu hayran kaldım kameraya gelince netlemelerde iphone daha iyi geliyor bana ancak gece cekimlerden htc cok iyi cıktı böyle beklemiyordum umarım beni üzmez ileriki günlerde :)

PriZm

PriZm

Üye
Hayırlı olsun

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
hayırlı olsun guzel günlerde kullanmanız dilegiyle konu :locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt