Anußis
Üye
One - S4 - Xperia Z (Cihaz alındı HTC One)
Merhabalar uzun zamandır foruma giremiyorum bi hayli oldu
neyse hemen soruma geçmek isterim öncelikle ben deli bi nokia'cıyım durumu cok iyi olmasada (hep böyleydi) sürekli telefon değiştiriyorum en son lumia 920 bile denedim ancak hiç tat alamıyorum. şuana kadar satmadıgım tek cihazım 4s ve 5 oldu hala kullanıyorum sıkılmadan başka cihazları kullanırken hep iphone imreniyorum neden bilmem s4 veya one gibi albenisi olmasada kendi içimde öyle ancak artık android kullanmaya karar verdim daha önce 1 kere android macerası yaşadım o da 1 ay kullandıgım htc desire c idi cok karmaşık geliyor bana android ama dediğim gibi kullanmak istiyorum
şimdi baya bi araştırdım ancak son zamanlarda apple kullandıgım için bana biraz çetrefilli gelmeye başladı bazılarınız S4 ün S3'ün rötuslanıp büyütülüp sürüldüğünü söylüyor bazılarınız One şuan tasarımı ve ekranıyla en iyi telefon oldugunu belirtiyor kafamda bi hayli karışık bunun yanı sıra toz geçirmeyen (çok titizimdir bu konuda) Xperia Z mevcut ancak sony veya SE u hiç kullanmadım desem yeridir. bana tarafsız olarak bu cihazlardan hangisi daha kullanışlı onu söylemeniz (en iyisini demiyorum çünkü her konuda bir birlerinden üstün tarafları olduğu için tamamen en iyisi değil) evet değerli yorumlarınızı bekliyorum
HTC One alınmıştır (yorum yapan herkese teşekkürler)
neyse hemen soruma geçmek isterim öncelikle ben deli bi nokia'cıyım durumu cok iyi olmasada (hep böyleydi) sürekli telefon değiştiriyorum en son lumia 920 bile denedim ancak hiç tat alamıyorum. şuana kadar satmadıgım tek cihazım 4s ve 5 oldu hala kullanıyorum sıkılmadan başka cihazları kullanırken hep iphone imreniyorum neden bilmem s4 veya one gibi albenisi olmasada kendi içimde öyle ancak artık android kullanmaya karar verdim daha önce 1 kere android macerası yaşadım o da 1 ay kullandıgım htc desire c idi cok karmaşık geliyor bana android ama dediğim gibi kullanmak istiyorum
şimdi baya bi araştırdım ancak son zamanlarda apple kullandıgım için bana biraz çetrefilli gelmeye başladı bazılarınız S4 ün S3'ün rötuslanıp büyütülüp sürüldüğünü söylüyor bazılarınız One şuan tasarımı ve ekranıyla en iyi telefon oldugunu belirtiyor kafamda bi hayli karışık bunun yanı sıra toz geçirmeyen (çok titizimdir bu konuda) Xperia Z mevcut ancak sony veya SE u hiç kullanmadım desem yeridir. bana tarafsız olarak bu cihazlardan hangisi daha kullanışlı onu söylemeniz (en iyisini demiyorum çünkü her konuda bir birlerinden üstün tarafları olduğu için tamamen en iyisi değil) evet değerli yorumlarınızı bekliyorumHTC One alınmıştır (yorum yapan herkese teşekkürler)