Telefon Tavsiyesi One - S4 - Xperia Z (Cihaz alındı HTC One)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Anußis

Anußis

Üye
    Konu Sahibi
One - S4 - Xperia Z (Cihaz alındı HTC One)
Merhabalar uzun zamandır foruma giremiyorum bi hayli oldu :) neyse hemen soruma geçmek isterim öncelikle ben deli bi nokia'cıyım durumu cok iyi olmasada (hep böyleydi) sürekli telefon değiştiriyorum en son lumia 920 bile denedim ancak hiç tat alamıyorum. şuana kadar satmadıgım tek cihazım 4s ve 5 oldu hala kullanıyorum sıkılmadan başka cihazları kullanırken hep iphone imreniyorum neden bilmem s4 veya one gibi albenisi olmasada kendi içimde öyle ancak artık android kullanmaya karar verdim daha önce 1 kere android macerası yaşadım o da 1 ay kullandıgım htc desire c idi cok karmaşık geliyor bana android ama dediğim gibi kullanmak istiyorum :) şimdi baya bi araştırdım ancak son zamanlarda apple kullandıgım için bana biraz çetrefilli gelmeye başladı bazılarınız S4 ün S3'ün rötuslanıp büyütülüp sürüldüğünü söylüyor bazılarınız One şuan tasarımı ve ekranıyla en iyi telefon oldugunu belirtiyor kafamda bi hayli karışık bunun yanı sıra toz geçirmeyen (çok titizimdir bu konuda) Xperia Z mevcut ancak sony veya SE u hiç kullanmadım desem yeridir. bana tarafsız olarak bu cihazlardan hangisi daha kullanışlı onu söylemeniz (en iyisini demiyorum çünkü her konuda bir birlerinden üstün tarafları olduğu için tamamen en iyisi değil) evet değerli yorumlarınızı bekliyorum

HTC One alınmıştır (yorum yapan herkese teşekkürler)

tapatalk

tapatalk

Üye
S4 al

Anußis

Anußis

Üye
    Konu Sahibi
Neye dayanarak ? bunu belirtirsen sevinirim kardeşim albenisi nedir 8 cekirdeği falan geçtim 4 çekirdekli cihazlar bile herşeye yetiyorken sadece göz boyama oldugunu düşünüyorum benchmarklar dışında hani ses kalitesi , kullanım kolaylıgı yere düşerse gibi ne olacak

enterneoll

enterneoll

Üye
sen s4 al kurtul htc telefonlarına destek vermiyor ve xperia z'de çok iyi bir telefon değil (tasarım ve su geçirmeme hariç)

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Kesinlikle htc one ...
Her yönüyle kusursuz bir cihaz .

Dejavuex

Dejavuex

Üye
Xperia z :) tasarımı ekrandaki pixel yoğunluğu okadar iyiki harika diyebilirim :)

Telefon elinde havuza gir konuş at suyun içine çıkart toz moz da girmez tasarım kötü diyen kim ? tasarımı harika . kamera desen 10 numara ses 10 numara eee başka ? hız desen 10 numara başka :))))

burhankoxp22

Üye
htc destek vermiyor derken ? yazılımsal olarak zaten kimse yeni orjinal rom cıksın diyen yok herkes cyanogen mod vs kullanıyor ve kişieslleştire biliyor şimdi ben arkadaşa yardımcı olayım toz konusunda birşey diyemem telefon tamircisiyim iphone 5-4-3-2 bile tamir ettim htc samsung nokia sony ve bir çok marka telefonun içini bilirim ama benden tavsiye ben telefonu alırım biraz takılırım sonra satarım vs diyorsan samsung al yok ben telefonu alırım uzun kullanırım canını çıkartana kadar kullanırım diyorsan htc al derim sony bilmiyorum duruma göre degişiyor ama htc sony nokia saglam telefon iphone yi hesaba katmıyorum onun çizgisi degişik :D

Kerim.

Kerim.

Üye
Yine mi bu konu:zzz:

Anußis

Anußis

Üye
    Konu Sahibi
htc destek vermiyor derken ? yazılımsal olarak zaten kimse yeni orjinal rom cıksın diyen yok herkes cyanogen mod vs kullanıyor ve kişieslleştire biliyor şimdi ben arkadaşa yardımcı olayım toz konusunda birşey diyemem telefon tamircisiyim iphone 5-4-3-2 bile tamir ettim htc samsung nokia sony ve bir çok marka telefonun içini bilirim ama benden tavsiye ben telefonu alırım biraz takılırım sonra satarım vs diyorsan samsung al yok ben telefonu alırım uzun kullanırım canını çıkartana kadar kullanırım diyorsan htc al derim sony bilmiyorum duruma göre degişiyor ama htc sony nokia saglam telefon iphone yi hesaba katmıyorum onun çizgisi degişik :D

iphone'u sevmemin sebebi 2.elde değer kaybı yaşamıyorum. diğer cihazların fiyatları bi anda düşüyor. sağlam telefon listene samsungu almadıysan bi bildiğin var :)

Kesinlikle htc one ...
Her yönüyle kusursuz bir cihaz .

Benimde gönlüm HTC'den yana teşekkürler

skylinegti

skylinegti

Üye
Tabiki HTC One bence arayüz ve tasarım yönünden eşsiz bir telefon...:oke:

Ali58_58

Ali58_58

Üye
bence sen nokiacıysan ona en yakın olan sony çünkü samsungun sony kadar sağlam telefon yapamadığı bir gerçek ben s4 alırdım ama sen xperia z al nokianın taş telefonuna alışıksındır sen s4 bi düşerse 2000tlnin çöpe gitme olsılığı çok büyük ki garantide ahım şahım değil ı yüzden sen xperia z al ama güncellemeler geç gelir onun dışında bir sorun olmaz

Kurfali66

Üye
Note 2 aldım Kasım 2012 de şuan telefon alcak olsam HTC one alırdım ama aklım Sony z de kalırdı biraz. Arkadaşlar z aldı teması çok karanlık, 440 ppi diyorlar note 290 ppi note 2 nin ekranı daha parlak ve canlı. Ben htcye sesi için vuruldum artı kasası falan zengin gösteriyor.

alyuz41

alyuz41

Üye
htc one!

fingerback5

fingerback5

Üye
Ben HTC one derim fakat androide yeni geçiyorsan nexus 5i bekleyebilirsin zira kullanımı kolay ve güncellemede 1 nodur.Tabi 3ü içinden HTC derim ses kalitesi yeter.

saynesim

saynesim

Üye
Bence htc one kesinlikle ama Windows Phone diyorsan lumia 928 bekle diyorum

Türe

Türe

Üye
Htc one

Byceo7716

Üye
xperia z pekde performans açısından iyi değil ama bencede htc one

LimePie

LimePie

Üye
htc one al

Astrosman

Astrosman

Üye
Htc one

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Xperia z gerçekten harika bir telefon gerek tasarımı gerek donanımı. Tam sana göre diyebilirim anlattıklarına bakarak. Z alırsan pişman olmazsın emin ol :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt