Xperia z alicam 1429 tl fiyatli site var . Güvenilirmi?

Sponsorlu Bağlantılar

onur03500

Üye
    Konu Sahibi
Xperia z alicam 1429 tl fiyatli site var . Güvenilirmi?
Slm xperia z alıcaktım. uygun fiyata bir site buldum ​BİZDEUYGUN.COM yapılan yorumlar da fena değil

fakat vodafone bayi sahibi arkadasım kafamı karıstırdı.

o fiyata bu telefonu alamazsın , kesin 6 aya falan ımei kilitlenir. ben sana geliş parasına distbüritör ürün satayım dedi ( 1700 - 1850 arasıdır kesin ücreti)

internetten alacağım telefonda distbüritör. güvenmelimiyim ?

tek sorun arada gelen telefonların adaptörleri türkiye uyumlu olmuyormus.

ne yapmalıyım sizce ?

By_Casparov

By_Casparov

Üye
ben olsam onun yerıne o fiyata daha uygun bi cihaz alırdım. cihazın su gecirmezliğinden baska HİÇBİR ALBENİSİ YOK

Kefelon

Üye
Soruna cevap ben o kadar para veriyor olsam riske girmem almisken guvenilir bi yerden alirim benim onerim ise xprria z yanlis secim satranc inda dedigi gibi su gecirmezliginden baska albenisi yok

• Beğen
Tepkiler: By_Casparov

onur03500

Üye
    Konu Sahibi
ben xperia almak konusunda ısrarlıyım bnm kafamı karıstıran sitenin güvenirliliği ve cihazın orjinalliği.

bunun hakkında yorumlarınızı bekliyorum.

bu arada görüşün için tskrler

EneSismanoglu

EneSismanoglu

Üye
200-300 TL Ucuz vereceğim diyipte riske girme bence. Almışken güvenilir bir yerden al biraz daha fazla verip. Sonra cihaza bir şey olur daha çok uğraşmak zorunda kalırsın.

onur03500

Üye
    Konu Sahibi
200-300 TL Ucuz vereceğim diyipte riske girme bence. Almışken güvenilir bir yerden al biraz daha fazla verip. Sonra cihaza bir şey olur daha çok uğraşmak zorunda kalırsın.

öyle insanlar var ki aynı ürünü güvenilir olsn dye tanıdıktan alıyoruz olan bizm paraya oluyo.

bu sitedeki ürün dist mi bi blgisi olan var mı

EneSismanoglu

EneSismanoglu

Üye
öyle insanlar var ki aynı ürünü güvenilir olsn dye tanıdıktan alıyoruz olan bizm paraya oluyo.

bu sitedeki ürün dist mi bi blgisi olan var mı

Güvenilir bir insandan alma zaten. Git bir teknoloji mağzansından al garantili filan bence.

Üst Alt