Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Xperia z su geçiriyo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sponsorlu Bağlantılar
Astrosman
Üye
Geçmiş olsun
mrgoxel
Üye
IP55 ve IP57 sertifikaları kafadan uydurma değildir araştırma yapınız.
bkz örn:
de_la_vega_66
Üye
tamamen senin şanssızlığın. bende de xperia z var ve suyun altına da soktum yıkadım hiçte bişey olmadı. sadece ıslandığı için hoparlörden ses bi süre kısık geldi yarım saat sonra tekrar normale döndü
tamamen senin şanssızlığın. bende de xperia z var ve suyun altına da soktum yıkadım hiçte bişey olmadı. sadece ıslandığı için hoparlörden ses bi süre kısık geldi yarım saat sonra tekrar normale döndü
sans deil bu tamamiyle bilgisizlik xperia z nin arka kamerasinin ustune 2-3 dk son seviyede cesme suyu tut bakalim ne oluyo
- - - Eklendi - - -
eger su girdigine inanmayan arkadaslar varsa lutfen tellefonlarini alip arka kamerasina 2-3 dk basincli su altina tutsunda gorsun su geciriyomu gecirmiyomu
fingerback5
Üye
Su geçirmez ama onun da belli bir basınç seviyesi var zaten o yüzden belli bir derinlikten sonra su geçirme başlıyor basınç arttığı için.Yani basınçlı suyu kamera lensine tutmak ayrı bir mesele.Geçmiş olsun keşke ilk su aldığında pirinç kavanozunda bekletseydin.
Su geçirmez ama onun da belli bir basınç seviyesi var zaten o yüzden belli bir derinlikten sonra su geçirme başlıyor basınç arttığı için.Yani basınçlı suyu kamera lensine tutmak ayrı bir mesele.Geçmiş olsun keşke ilk su aldığında pirinç kavanozunda bekletseydin.
iyi güldüm harbiden iyi dedin valla xperia az bende olsa genede denemeye korkardım
comando_legend
Üye
kapakların biri açık kalmış olabilir
aksitman
Üye
Konu Sahibi
arkadaşlar hepiniz tavsiyeler için çok saolun telefonuma kavuştum içindeki tüm sular çıkarılmış ve şu an çok iyi durumda bide bir tavsiye eğer xperia z nizin içine su girerse bütün kapaklarını açıp 2-3 saat yüksek cpulu oyunlar oynarsanız içindeki su buharlaşir
MaxipmaN
Üye
gayet normal telefonlara kırılmaya karşı dayanıklı diyorlar kırılmıyor mu ? tabiki kırılıyor
Invoke
Üye
Ücret ödediniz mi servise? Yoksa garanti kapmasımında mı sayıldı?
Lohengram
Üye
Valla S3 ümü ekranına su döküp sabunlayarak yıkıyorum ama suya aşırı derece sokmuyorum Şimdilik bi sorun yoktu fakat servise gitti halada gelmedi :S