Xperia z sugeçirdi ve aksilikler ard arda.. Acill

Sponsorlu Bağlantılar

asdasdres

Üye
    Konu Sahibi
Xperia z sugeçirdi ve aksilikler ard arda.. Acill
arkadaşlar bende xperia z aldım 4 gün oldu ilk gün evde bir tabağa su doldurup içine attım 1 dk gibi bir süre durdu ve sorunsuz kullandım 3 gün daha ve 3. günü telefonun denize gittik 3 arkadaş ben denize sokmadım hiç telefonu ne olur ne olmaz diye tuzlu su sonuc olarak tercihim havuzda çekim yapmaktı. havuza girdik ve telefonun kapaklarını kontrol ettim girmeden herşey yolundaydı biraz suya soktum herşey harika sorun yok biraz çekim yapmaya başladık telefon 5 yada 10 ar saniyelik arayla suya girip cıkıyordu sürekli suyun altında değildi ve havuz 1.60 derinliğinde ve yarıya kadar bile girmedi telefon ardından çekim yaparken telefon kapandı ön kamera buğlandı ardından arka kamerada buğlandı ve rezil oldum herkese basta telefonu açamadım hiç form sitelerine baktım bu nedenle gönderilince kullanıcı hatası denip 600 -1400 lira arası bi masraf cıkıyormus ama telefoncu 40 liraya hallediyormus diye bir yazı okudum ve telefoncuya gittim ürün su geçirdikten 4-5 saat sonra adam hemen arka kapaığı açtı sökmeye başladı ana kartta sorun yok dedi alt kısım oksitlenme olmus biraz halledilir 40-50 liraya dedi yarın sabah 12 gibi gel alırsın dedi ve çıktım . ertesi gün yani bu gün oluyo o gün telefonu almaya gittim mutlu bir şekilde içeri girdim ve adam bana demezmi ekranın değişmesi lazım güç geliyor ama görüntü yok ne kadar tutar dedim 300 lira yan sanani 600 lira orjinal parça dedi yan sanayi nasıl oluyo anlamadım dedim görüntü kalitesi daha düşük diyince benim içim el vermedi dedim hocam sen telefonu tak tekrar birleştir ve ver bana geri adam taktı telefonu herşeyi takarken ben 4 günlük telefonu buraya getirdim diye garanti dışı olurmu diye sordum ben elimden geldiği kadar düzgün kapattım dedi anlamazlar ama garanti veremem dedi bende bu telefonu hangi şikayetle veriyim aldığım yere diye sordum ve adam bana su geçirdi de dedi . bende ekran gelmiyor diye versem nasıl olur dedim su geçirdi dersem formda okuduğum arkadasların yorumları ile kullanıcı hatası diceklerdi adam tamam o zaman öyle de ama anlarlar bence ben temizledim içini ama anlasılır izlerden dedi. bende çıktım ve aldığım yere gittim adama telefonun ekranı gelmiyor dedim şarj oluyor ışık yanıyor dokununca titriyor ama ekran gelmiyor dedim adam bi şarja taktı kapaklara baktı falan servise gönderelim o zaman dedi bende 4 günlük telefon ya nasıl olur ayağı çektim ürün değişimi istiyorum dedim . adam gönderelim büyük ihtimal ürün değişimi olur zaten dedi 4 günlük telefon çünkü dedi bi program mı yükledin ondan sonra mı gitti ekran dedi bende hayır cebimden cıkardım bi baktım ekran gelmedi dedim bu gün gitti bakalım arkadaşlar yardımcı olun sonuc ne olur garantiden cıkmısmıdır yada anlarlarmı cıktıysa sonuc ne olur yapmazlarmı yada ürün değişme ihtimali nedir ?

• Beğen
Tepkiler: doqukans2

UpOneTR

UpOneTR

Üye
okumaya üşendim
allah yardımcın olsun :)

By_Casparov

By_Casparov

Üye
ben okudum sonuna kadar. Sana sadece allah yardmcın olsun diyorum iyi günlerin olsun.

OnurErtas

OnurErtas

Üye
bence ürünü değiştirirler gibi geliyor ama. yinede canını sıkma hallolur bi şekilde.

• Beğen
Tepkiler: doqukans2
Invoke

Invoke

Üye
Gemiş olsun, bence anlarlar serviste, keşke açtırmasaydın telefoncuya. Garanti dışı diyebilirler. İnşaallah yapar yollarlar.

.caner.

.caner.

Üye
Açtırdıysan kesin anlarlar geçmiş olsun :(

asdasdres

Üye
    Konu Sahibi
inşallah bakalım ya değiştirirlerse süper olur

- - - Eklendi - - -

garanti dışı dediler atıyorum olayı nedir bu garanti dışının yani kullanıcı hatası diyip 1400 lira ittiriceklerse eğer garantideyken garanti dışı ne olur

Invoke

Invoke

Üye
inşallah bakalım ya değiştirirlerse süper olur

- - - Eklendi - - -

garanti dışı dediler atıyorum olayı nedir bu garanti dışının yani kullanıcı hatası diyip 1400 lira ittiriceklerse eğer garantideyken garanti dışı ne olur

Bakmazlar, para verip yaptırırsın, garantideyken de garanti dışı bir sebepten dolayı bozulduğunu iddaa ederek 1400 ittiriyorlar yani fark yok.

foreverthe

foreverthe

Üye
Arkadaşım naptın sen ya ? Niye telefoncuya götürdün ki ? 7 gün içinde iade edebiliyorsun istediğin gibi, soruna kronik derdin geçerdin yenisini ya da parayı iade etmek zorundalar. Çabuk aldığın yere götür böyle de.

vegatablo

vegatablo

Üye
kardesim haline üzüldum insallah degistirirler ama dursuk yere niye telefonu suya sokuyorsun o telefon su gecirmez degil suya dayanikli

asdasdres

Üye
    Konu Sahibi
telefonu verdim. şimdi nasıl yani suan gidip sorun kronik ya yeni telefon yada paramı mı verin diyim

- - - Eklendi - - -

Arkadaşım naptın sen ya ? Niye telefoncuya götürdün ki ? 7 gün içinde iade edebiliyorsun istediğin gibi, soruna kronik derdin geçerdin yenisini ya da parayı iade etmek zorundalar. Çabuk aldığın yere götür böyle de.

????

- - - Eklendi - - -

arkadaslar yeni gelişme! babam uğramış bide o telefonun sorunundan haberi yok dedim ekran acılmadı verdim dedim su falan girdi demedim . babam gitmiş aldığımız yerin müdürüyle konusmus demiş tek bi torna vida değerse bu telefonu geri almam demiş 4 günlük telefon demiş 15 günde bekleyemem demiş adamda tama abi merak etme yazılım hatasıdır zaten yükleyip geri gelicek demiş bi arıza varsa zaten direk değiştiririz demiş ... sizce sonuç ne olurr ??

foreverthe

foreverthe

Üye
telefonu verdim. şimdi nasıl yani suan gidip sorun kronik ya yeni telefon yada paramı mı verin diyim

- - - Eklendi - - -

????

- - - Eklendi - - -

arkadaslar yeni gelişme! babam uğramış bide o telefonun sorunundan haberi yok dedim ekran acılmadı verdim dedim su falan girdi demedim . babam gitmiş aldığımız yerin müdürüyle konusmus demiş tek bi torna vida değerse bu telefonu geri almam demiş 4 günlük telefon demiş 15 günde bekleyemem demiş adamda tama abi merak etme yazılım hatasıdır zaten yükleyip geri gelicek demiş bi arıza varsa zaten direk değiştiririz demiş ... sizce sonuç ne olurr ??
Kardeşim 4 günlük telefonu verip yenisini versinler niye uğraşıyorsunuz bu kadar anlamıyorum kronik sorun var diyip geçin. İnşallah yenisini vermeseler bile düzelir. Garantide birde vica açıldığını çakmasınlarda. Geçmiş olsun şimdiden kardeşim

asdasdres

Üye
    Konu Sahibi

Kardeşim 4 günlük telefonu verip yenisini versinler niye uğraşıyorsunuz bu kadar anlamıyorum kronik sorun var diyip geçin. İnşallah yenisini vermeseler bile düzelir. Garantide birde vica açıldığını çakmasınlarda. Geçmiş olsun şimdiden kardeşim
sağol kardeşim iyi dileklerin için. inşallah bakalım ya ne diyim

asdasdres

Üye
    Konu Sahibi
ama dediğin kadar kolaymı bu olay ver 4 günlüğü al sıfırı nedensiz yere :hmmm:hmmm

Invoke

Invoke

Üye
Neden var işte ekran gitmiş, su geçirmiş.

orhan424

orhan424

Üye
Ben de havuza salmıştım 10dakika falan ancak hiç bir şey olmadı.Bir az dikkatli kullanmak lazım.Ne de olsa xperia z-ni havuza ya da tuzlu denize salmak olmaz.

asdasdres

Üye
    Konu Sahibi
ya bence birazda şans işi 10 tane xperia z telefon alsan aynı anda suya bıraksan hepsini 10 dk sonra cıkarsan 3ü geçirir bence banada denk gelen o üçünden biri diyelim :) çünkü bazıları 2-3 metreye soktum 40 dk 45 dk bişey olmadı derken bazıları bardağa attım boğuldu diyebiliyo yani ...

Invoke

Invoke

Üye
ya bence birazda şans işi 10 tane xperia z telefon alsan aynı anda suya bıraksan hepsini 10 dk sonra cıkarsan 3ü geçirir bence banada denk gelen o üçünden biri diyelim :) çünkü bazıları 2-3 metreye soktum 40 dk 45 dk bişey olmadı derken bazıları bardağa attım boğuldu diyebiliyo yani ...

Kısmet :/

taylan08

Üye
kardesim haline üzüldum insallah degistirirler ama dursuk yere niye telefonu suya sokuyorsun o telefon su gecirmez degil suya dayanikli

böyle değişik değişik yorum yapmayın arkadaşlar.olay benim başımdan geçmiş olsa sana derim ki telefon benim değilmi istediğim gibi kullanırım canım sıkıldıkça suya sokarım zaten telefon suda tanıtılıyor bunun bir amacı var heralde adam 160 cm nin yarısa kadar da sokmadım diyor neyse konuya döneyim

telefoncuya gitmeden servise gönderseydin büyük ihtimal ya yeni telefon yada sorunları giderilmiş olarak gelen bir telefonun olurdu kardeşim ve büyük ihtimalde servis telefonun açıldığını anlar kayıtlara bakar daha önce servis görmüşmü diye. ki görmemiş kullanıcı hatası diyip yollarlar malesef :/ şahsi düşüncem budur

• Beğen
Tepkiler: Invoke

Üst Alt