Xperia solo şarjda iken şarj bitmesi

Sponsorlu Bağlantılar

taylan08

Üye
hacı iyide performansı okadar iyi değil custom stock romların performansı daha iyi gibi geldi. bak yeni bir fantezi deniycem

stock .54 rom +vengeance V 1.24 (min 100 max 1.3 olan) +scrooling cache + noel macwan 8.6 oyun dalgasını yükliycem bakalım nasıl bir şey çıkacak ortaya :D

hacı munjeninin dalgası kernel gibi yani o olmuyor onun yerine kaydırma önbelliğini kapatan dalga buldum daha fazla boş ram veriyor

- - - Eklendi - - -

:-D valla hacı ben ilk ikisini denedim. 1.3 e kadar çıkmıyordu 1ghz den sonraki frekanslar yoktu. Performans konusunda haklısın. Cm biraz multitask cihazı yapıyor o kadar. Ben munjeni ile konuştum bu bizim mobile data sorununu. Bana cm romları novathor işlemcilerde stabil çalışmıyor dedi bu yüzden başka telefon satın alıp onu geliştirecekmiş. Diğer telefonlarda çalışan cm romlar stock romlara nazaran 2 kat fazla performans sağlıyor. Kernel ile işlemci sorunu epey fazla imiş.

Biraz zor ama senden birşey isticem. Stock ics kurduktan sonra cwm den backup yapıp bana atar mısın :-D çok lazım değil ama gereksiz de değil. Stock üzerinde denemeler yapıp gereksiz program silip stabil hale getirmeyi düşünüyorum. Sistem uygulamaları da greenify ile durdurabiliyorum. Zram desteğini de sağlayan bir kernel ile performans hat safhada olabilir. Deep sleep nasıl olacak stock romda halen bilmiyorum kafasına göre takılıyor sanıyorum. Bir de şarj yüzde 10 un altına düşünce telefonu kurcalamaya gelmiyor hemen bitiyor şarj.

hacı 1.3 e kadar çıkabiliyorsun sıkıntı yok ama oyun performansı veren mod sıkıntı yapıyor galiba. bunun 7.4 ünü denemek lazım bide o gereksizleri silme için mod var bende debolading gibi bir ismi vardı cwm den yüklüyon telefon tertemiz oluyor :D 220 küsürden 160 küsüre düştü uygulamalar :D bide hacı o backup işini yapmadım daha önce kaç mb tutar tahminen

TheCower

TheCower

Üye
    Konu Sahibi
Valla 500 den fazla çıkabilir. Eğer kota derdin veya başka birşey varsa uğraşma. Her defasında pcden flashlayacağıma backupden geri yüklerim diye düşündüm.

taylan08

Üye
hacı indirme hızım iyide upload hızım kötü 7 mb lık dosyayı 15 20 dk da upload ediyor yandexdiske

TheCower

TheCower

Üye
    Konu Sahibi
Ooo boşver o zaman ben pc alınca başlarım o işe. Ama şu hali ile çok stabil telefon. Oyun oynuyorum falan kasma yok.

taylan08

Üye
Ooo boşver o zaman ben pc alınca başlarım o işe. Ama şu hali ile çok stabil telefon. Oyun oynuyorum falan kasma yok.

hacı sen neler kurdun telefona? ben şuan stock .54 rom vengeance 1.24 kernel 100 mhz ve 1300 mhz çalışıyor gpu ya 57 mhz oc yapan bir mod kurdum şuanlık iyi. bir build.prob dosyası eksik onuda hallederim xda da var

TheCower

TheCower

Üye
    Konu Sahibi
Şu anlık mod kurmadım. Sadece greenify var.

TheCower

TheCower

Üye
    Konu Sahibi
Sen şu 57 mhz lık overclock yaptığın romu atar mısın onu deneme yapayım.

taylan08

Üye
rom değil hacı mod bu şuan stokc ics + modlar var işte

TheCower

TheCower

Üye
    Konu Sahibi
Onu bunu geç de bak ne yaptım.
EXperience v2 + sliding xsola 3.4 kernel + 256 mb zram :-D
Swappiness 85-100 arası.
System control pro indir ve memory e gir. Lmk sistemini düzenlemek için. Hidden apps 8-16 mb arası
+Greenify
+fmr memory cleaner
Governor Pegasusq + sio

taylan08

Üye
hacı benim şuan iyi deepsleep sıkıntısız çalışıyor kullanmayınca öyle çok gitmiyor şarj ama bi ara denerim bu fanteziyide :)

TheCower

TheCower

Üye
    Konu Sahibi
Ne kullanıyosun onu da bir yazarsan güzel olur :-D

taylan08

Üye
hotplug +cfq kullanıyorum gerçi romda tüm governorlarda deepsleep çalışıyor sıkıntı yapmıyor

TheCower

TheCower

Üye
    Konu Sahibi
Stock ics kurdum, arayüz biraz sıkıntılı ancak şu an deniyorum. 256 mb zram yaptım. Greenify kurdum. Gereksiz sistem uygulamalarını kaldırdım. Swappiness 90 ve üstü. Speedy sola kerneli kurdum. Şu an stabil gibi. Governor en sevdiğim Pegasusq + sio . Eğer deep sleep çalışırsa bunda kalırım. Ayrıca gece stock rom kurup yattım her şey orjinal hali ile duruyordu. %70 de bıraktım. Yüzde 70den aldım. Ayrıca orjinal kernelde default olarak kullandığı governoru performance olarak gördüm.hacı vengeance 1.24 kerneli buraya upload yapar mısın? ya da sağlam bir link verir misin?

istisna97

istisna97

Üye
Xperia x10mu xperia Z şarj aletiyle en fazla 1 saate şarj ediyorum kendi aletiyle 2 saat felan

TheCower

TheCower

Üye
    Konu Sahibi
Xperia x10mu xperia Z şarj aletiyle en fazla 1 saate şarj ediyorum kendi aletiyle 2 saat felan
Xperia Z şarj aletinin adaptörünün üstünde yazan voltaj ve akım bilgilerini yazar msıın?

Üst Alt