taylan08
Üye
How to install:
Reguirements:
- recovery installed (mine is not reguired, so all recovery is suported)
- unlocked bootloader
Simple place rom to the sdcard, reboot to recovery and install rom using menu "install zip from sdcard. You no need to wipe data...etc because rom will do these thing for you by default! All your personal data will be deleted, so make sure make backup of your private data before you going to install this rom!
Bootloader kilidiniz çık ve cwmniz yüklü sanırım? PC gerekmez eğer öyleyse. Romu sd karta at. Telefona rest at. Recovery moda gir. install zip from sdcard.>>> Bundan önce Wipeları yap tabi. romunu seç kurulacak.
- - - Eklendi - - -
------------
Ama şu var Warning demiş:
Farklı kernellerle deneme demiş. Altta kernelin linki var. Kernel flashlamak için pc dışında bir yöntem var mı? Ben flashtooldan yapıyorum. Fastboota alıp. Yani kernel için pc gerekecektir.
farkli kernel ile deneme demesinin amacı miu larda bi değişik bir root uygulaması var bilirsiniz LBE security falan var sadece kendi yaptığı kernel desteklediği için root uygulaması çalışıyor. farklı kerneller çalışıyor bunun üzerinde ama root kalkıyor ve cwm den yükleyincede olmuyor
TheCower hacı 1 haftadır internet paketim yok hiç açmıyordum bendede çalışmıyor şuan
iyi oldu fark ettiğin
CM tabanlı ama çok çok sadece bi rom 