taylan08
Üye
hacı iyide performansı okadar iyi değil custom stock romların performansı daha iyi gibi geldi. bak yeni bir fantezi deniycem
stock .54 rom +vengeance V 1.24 (min 100 max 1.3 olan) +scrooling cache + noel macwan 8.6 oyun dalgasını yükliycem bakalım nasıl bir şey çıkacak ortaya![]()
hacı munjeninin dalgası kernel gibi yani o olmuyor onun yerine kaydırma önbelliğini kapatan dalga buldum daha fazla boş ram veriyor
- - - Eklendi - - -
:-D valla hacı ben ilk ikisini denedim. 1.3 e kadar çıkmıyordu 1ghz den sonraki frekanslar yoktu. Performans konusunda haklısın. Cm biraz multitask cihazı yapıyor o kadar. Ben munjeni ile konuştum bu bizim mobile data sorununu. Bana cm romları novathor işlemcilerde stabil çalışmıyor dedi bu yüzden başka telefon satın alıp onu geliştirecekmiş. Diğer telefonlarda çalışan cm romlar stock romlara nazaran 2 kat fazla performans sağlıyor. Kernel ile işlemci sorunu epey fazla imiş.
Biraz zor ama senden birşey isticem. Stock ics kurduktan sonra cwm den backup yapıp bana atar mısın :-D çok lazım değil ama gereksiz de değil. Stock üzerinde denemeler yapıp gereksiz program silip stabil hale getirmeyi düşünüyorum. Sistem uygulamaları da greenify ile durdurabiliyorum. Zram desteğini de sağlayan bir kernel ile performans hat safhada olabilir. Deep sleep nasıl olacak stock romda halen bilmiyorum kafasına göre takılıyor sanıyorum. Bir de şarj yüzde 10 un altına düşünce telefonu kurcalamaya gelmiyor hemen bitiyor şarj.
hacı 1.3 e kadar çıkabiliyorsun sıkıntı yok ama oyun performansı veren mod sıkıntı yapıyor galiba. bunun 7.4 ünü denemek lazım bide o gereksizleri silme için mod var bende debolading gibi bir ismi vardı cwm den yüklüyon telefon tertemiz oluyor
220 küsürden 160 küsüre düştü uygulamalar
bide hacı o backup işini yapmadım daha önce kaç mb tutar tahminen