Xperia solo şarjda iken şarj bitmesi

Sponsorlu Bağlantılar

taylan08

Üye
hacı sen benim dediğim gpu modunu kur o daha yararlı sürücülerle ilgili dalgalarla oynuyorlar geçiş farklarını anlarsın menüde lag 0 oyunlardada yararı oluyor biraz bu arada kerneli deneyeyim bana performans lazım batarya önemli değil eğer performansı bundan iyise kullanmaya devam ederim

- - - Eklendi - - -

hacı menü geçişlerinde falan lag olmaya başladı senin kernelde bende eski kernel e döndüm dediğim gibi bana performans lazım onun için bu rom ile en iyi kombinasyonlarda biri bu kernel bence ama batarya sıkıntı oluyor sende dene istersen

TheCower

TheCower

Üye
    Konu Sahibi
Tamam ben senin dediğin modu kuruyorum. Kerneli flashla,dıktan sonra wipe cache ve wipe dalvik yap. Daha sağlıklı olur.

taylan08

Üye
yaptım konuya baktım öyle yazıyordu zaten

TheCower

TheCower

Üye
    Konu Sahibi
Mod gayet güzel. Pegasusq + sio gayet akıcı. Deep sleep işini de becerse cm gibi daha iyi olurdu.

taylan08

Üye
hacı ben interactivex ve sio kullanıyorum oda akıcıda bize deep sleepli bi governor lazım bence deneye deneye bulalım yada setcpu ile ekran kapanınca işlemci hız dalgalarını ayarlayalım ama pek sağlıklı çalışmıyor bu program buna benzer bi program lazım :/

Invoke

Invoke

Üye
ondemandX deneyin? :D

- - - Eklendi - - -

gerçi o da interactiveX gibi. güzel bir governer+ ı/o bulursanız bana da söyleyin :D

TheCower

TheCower

Üye
    Konu Sahibi
Ya aslında evet deneye deneye bulmalıyız. Mesela bu gece yüzde 30 da bıraktım teli sabah kalktığımda bitmiş şarj. Çok kötü bir durum. Bir ara cm kullanıyordum. On - on iki saat dursun en fazla yüzde 2 iniyordu.

Adam akıllı governor da yok ki. Nightmare + deadline iş yapar gibi duruyor. 800 e kilitliyor işlemciyi. Uykuya geçerse çıkmayabilme ihtimali de var tabi :-D

taylan08

Üye
Powersave + sio da ekran kapalıyken arama gelince aramayı cevaplamak ciddi bir mesele oluyor :)

TheCower

TheCower

Üye
    Konu Sahibi
Nightmare %100 de bıraktım. Yarım saat olmadı. İki kez telefon çaldırdim cevaplama ekranı 1 sn gecikme ile geldi yani normal :-D ancak şarj 93e indi. Farklı governor deneyeceğim. Ancak emwnos kernelşarj tutma konusunda bu kernelden daha iyi gibi duruyor. Bir de transendence diye bir kernel var. Onu daha çözemedim bana sadece tüm aralıkları eklenmiş boş bir kernel olarak gözüküyor. Performance olanı da deneyeceğim. Telefonun bataryası haşat olacak :-D

taylan08

Üye
onuda kullanmıştım ama batarya durumuna dikkat etmemiştim :D dediğin gibi aralıklar eklendiği için birazda olsa ordan tasarruf yapabilir

TheCower

TheCower

Üye
    Konu Sahibi
Speedy sola kernel ile ekran kapandığı zaman conservative + noop iyi gibi. Ben normal olarak kullanıyorum bakalım nasılmış.

taylan08

Üye
hacı sliding kernel iyi gibi duruyor dene istersen interactivex sio kullanıyorum şarj daha iyi gibi quadropus a % 29 da başladım 25 dk falan oynadım %13 oldu biraz artış var sanki

TheCower

TheCower

Üye
    Konu Sahibi
Denemediğim tek kernel oydu hatırlattığın için sağol. Bu gece şarja doysun bakalım telefon da yarın ona da bakarım. Önemli olan deep sleep yapabiliyor mu ona bak.

TheCower

TheCower

Üye
    Konu Sahibi
Son versiyonda mobil data çalışmadı bende. Sende de aynı sorun var mı? Hat avea

TheCower

TheCower

Üye
    Konu Sahibi
Ve şunu kurmayı düşünüyorum. Az bakabilir misin pc gerekli mi? Ve miui rom mu yani mobile data çalışır mı? Bunda deep sleep yapıyormuş bayağı iyi imiş sonuçta munjeni yapmış. Benim pc iflas etti on senedir çalışıyordu.

Invoke

Invoke

Üye
How to install:
Reguirements:
- recovery installed (mine is not reguired, so all recovery is suported)
- unlocked bootloader
Simple place rom to the sdcard, reboot to recovery and install rom using menu "install zip from sdcard. You no need to wipe data...etc because rom will do these thing for you by default! All your personal data will be deleted, so make sure make backup of your private data before you going to install this rom!

Bootloader kilidiniz çık ve cwmniz yüklü sanırım? PC gerekmez eğer öyleyse. Romu sd karta at. Telefona rest at. Recovery moda gir. install zip from sdcard.>>> Bundan önce Wipeları yap tabi. romunu seç kurulacak.

- - - Eklendi - - -

------------

Ama şu var Warning demiş:
Farklı kernellerle deneme demiş. Altta kernelin linki var. Kernel flashlamak için pc dışında bir yöntem var mı? Ben flashtooldan yapıyorum. Fastboota alıp. Yani kernel için pc gerekecektir.

TheCower

TheCower

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler. Ancak benim sorum da o idi zaten eğer herşeyi kernel dahil kuruyorsa bir sorun olmaz. Eğer cwm giderse ya da kerneli yanlış yüklersem ve bozuk olursa pc bulup rom atmam şart.

Invoke

Invoke

Üye
Benim bildiğime göre kerneli pc dışında kurmanın bir yolu yok :/

TheCower

TheCower

Üye
    Konu Sahibi
Yok kuruluyor zip içinde. Kuruluyor da acaba bu da kurulacak mı? Neyse indirip deneyeyim bakalım.

Invoke

Invoke

Üye
Olmazsa ne olacak :D

- - - Eklendi - - -

Olmazsa kernelin değişmez zaten, şuan kullandığın romuda indir olmadı onu flashlarsın. cwmye girilir yine. Boot ekranında takılı kalır.

Üst Alt