Amaru Shady
Üye
ben de xe yi begenmiyorum xe saten xe yi savunmuyorum
arkadaşlar xperia s imi aldımbeyaz olanından dış görünüşü süper cihazın kamera performansı desen 10 numara okulda herkes telefonu istiyo fotoğraf çekilmek için internet performansıda iyi oyunlarda da iyi ama daha yüksek boyutlu oyunlar oynamadım şu an angry birds ve asphalt 6 oynadım ikisinide rahat rahat oynadım almak isteyen arkadaşlara öneririm özellikle nfc olayı çok iyi sabah uyanamadığımda nfc ye tutuyorum telefonu arkadan hali sezai isyannn çalıyo uykum hemen açılıyo
arkadaşlar xperia s imi aldımbeyaz olanından dış görünüşü süper cihazın kamera performansı desen 10 numara okulda herkes telefonu istiyo fotoğraf çekilmek için internet performansıda iyi oyunlarda da iyi ama daha yüksek boyutlu oyunlar oynamadım şu an angry birds ve asphalt 6 oynadım ikisinide rahat rahat oynadım almak isteyen arkadaşlara öneririm özellikle nfc olayı çok iyi sabah uyanamadığımda nfc ye tutuyorum telefonu arkadan hali sezai isyannn çalıyo uykum hemen açılıyo
bence android grubu kuralim
fan club kuruluyor havada kaliyor o yuzden
bende galaxy s2 icin dusundum de vazgectim
way hayırlı olsun kardeşim bende forumda yalnızlıktan yakınıyordumandroid markete girince sony yazısına tıkla orda sega nın yapmış olduğu bir tenis oyunu var bu kadar grafikleri harika ve gerçekci oyun görmedim tenis oyununun kralı ve telefonun ekran kalitesinde mest oluyorsun oynamaya tavsiyemdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?