Invoke
Üye
Xperia Ray 4.1.B.1.13 [Stock] [ICS]|Vodafone_DE|
Geçtiğimiz aylarda yayınlanmış bir rom. Bundan önceki 4.1.b.0.587 idi. Yine 4.0.4 ics. Zaten sony jb vermeyeceğini açıklamıştı.
İndirmek için:
Bildirim ledindeki problemi hala çözmemişler
Aynı kernel, değişmemiş.
587den daha iyi olduğu söyleniyor
Ekran daha iyi cevap veriyor.
Numara çevirici daha hızlı daha çabuk açılıyor. Bildiğiniz gibi eskiden 7-8snye de gelirdi hatta ondan önce .431de saymıştım da 13-14snye sürmüştü.
xdadaki adam rom için şöyle demiş:
sony are u playing us? video recording still laggy. (sony bizimle oynuyor musun? video kaydında hala kasmalar var) **ben bir kasma göremedim bu arada. ve adam yine demiş ki hala gb kullanıyorsan boş ver güncelleme demiş. Ben yeni kurdum romu bu arada vodafone romu bu içinde saçma bir iki uygulama var bir roota bakar.
Uzun süre port jellybean kullandıktan sonra demin tekrar stock icsye döneyim dedim
Çünkü şuan ciddi anlamda beni mutlu eden bir jb romu yok. PAC'a gıcık oldum.
Romu kurmak isteyenler flashtooldan flashlayabilirler.
İndirmek için:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bildirim ledindeki problemi hala çözmemişler
Aynı kernel, değişmemiş.
587den daha iyi olduğu söyleniyor
Ekran daha iyi cevap veriyor.
Numara çevirici daha hızlı daha çabuk açılıyor. Bildiğiniz gibi eskiden 7-8snye de gelirdi hatta ondan önce .431de saymıştım da 13-14snye sürmüştü.
xdadaki adam rom için şöyle demiş:
sony are u playing us? video recording still laggy. (sony bizimle oynuyor musun? video kaydında hala kasmalar var) **ben bir kasma göremedim bu arada. ve adam yine demiş ki hala gb kullanıyorsan boş ver güncelleme demiş. Ben yeni kurdum romu bu arada vodafone romu bu içinde saçma bir iki uygulama var bir roota bakar.
Uzun süre port jellybean kullandıktan sonra demin tekrar stock icsye döneyim dedim
Çünkü şuan ciddi anlamda beni mutlu eden bir jb romu yok. PAC'a gıcık oldum.Romu kurmak isteyenler flashtooldan flashlayabilirler.