Xperia Ray 4.1.B.1.13 [Stock] [ICS]|Vodafone_DE|

Sponsorlu Bağlantılar

nikenroll.kz

nikenroll.kz

Üye
:) ben 20 30 tane screenshoot aldim. Tamam hadi sizden allah razi olsun iyi geceler. Oralari kurcalamam teli bozarim filan.

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
:) ben 20 30 tane screenshoot aldim. Tamam hadi sizden allah razi olsun iyi geceler. Oralari kurcalamam teli bozarim filan.

Eyvallah, size de iyi geceler. İlk sayfada paylaştıklarımı yapın, hoş oluyor telefon. :)

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi

nikenroll.kz

nikenroll.kz

Üye
Anlamadim hangi paylastiklariniz

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Anlamadim hangi paylastiklariniz

Keyboard, Bootanimation, bir de onların altındaki skydrive linkinde Clock(üstteki resimdeki gibi olacak saat uygulamanız, yeni sonylerdeki uygulama bu :) ) ile Note uygulaması var ve bir de sonysketch(yazı tipi)
Kurulumlarını anlattım 2.sayfada.

nikenroll.kz

nikenroll.kz

Üye
Haa ben onlari yaptim telefon degisti cok guzel

nikenroll.kz

nikenroll.kz

Üye
Hocam Selamunaleykum benim icin freexperiaproject veya cm10 based kernel bulabilirmisiniz ben google'de arastirdim fakat bulamadim anlamadigim icin.. eger bulursaniz link verirmisiniz

posluu

Üye
ya beyler kamera açıyoru mbellek dlu dıyor + xperia galeri açılmıyor ya ne dandik bi iştir bu :S

hsynkrc10

Üye
bottloder kilidini açmak gerekiyo mu kernel flashlaMAK İÇİN

Yok ya, ben geceleri uyanığım zaten :D

Yazarım da hepsi aklımda değil ki: Titanium bakcupda screenshot alın, Güç düğmesi+ Ses kısma ile. Koyun buraya söyleyim.

- - - Eklendi - - -

Bunların orijinal konusunu bulamayınca pcden upload ettim, sorun olmaz herhalde :D Sonysketch güzel bir font, ben hep kullanırım tavsiye ederim, diğeri de Xperia S note ve Saat uygulaması ben bizde ki saat uygulamasını sildim, bunu kullanıyorum bu daha iyi. Nasıl kurulacağına gelince:
Öncelikle marketten X-plore indirip, ayarlarından root erişimi yazan yerden superuser+mount yazabilme yetkisini seçin, en alttaki yetki.
İndirdiğimiz note uygulamasını ve clock uygulamasını /system/app yoluna kopyalayın ya da taşıyın siz bilirsiniz. Daha sonra üzerine uzun basın, gelen menüden izinleri seçin. RW-R--R-- şeklinde işaretleyin altta mode yazan yer 644 olmuş olacak. Tamam'a basın izinleri verip, her ikisine de.
Sonra indirdiğiniz sonysketchin içindeki dosyaları kopyalıyorsunuz şu adrese: /system/fonts tümünü üzerine yaz diyorsunuz. Yazılar bozulacak şekiller kayacak, korkmayın, kapatıp açınca düzelecek.
Telefonu yeniden başlatın.
bu işlemleri telefon üzerinde mi yapacaz yoksa bilgisayardan yapabiliyormuyuz?

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Bootloader kilidini açmanız gerekmez. Flashtool konusunda daha detaylı bilgi istersen imzamdaki linke tıklayabilirsin.
Diğer işlemleri ise telefon üzerinden yapacaksınız.

hsynkrc10

Üye
Bootloader kilidini açmanız gerekmez. Flashtool konusunda daha detaylı bilgi istersen imzamdaki linke tıklayabilirsin.
Diğer işlemleri ise telefon üzerinden yapacaksınız.
telefon xperia ray daha önce flashtool ile ftf dosyalarını flashladım ama kernel flashlamamıştım normalde ses kısma tuşuna basarak giriyorduk peki kernel yüklerken yine aynı ses kısma tuşuna basarak mı yoksa ses açma tuşuna basarak mı(bazı sitelerde öyle söylemiş te )şimdiden teşekkürle

nikenroll.kz

nikenroll.kz

Üye
Arkadaş kernel yüklemen için Flashtool kullanman lazım ...

hsynkrc10

Üye

hsynkrc10

Üye

Ben romu kurduktan sonra, hemen bu kerneli flashladım. İndirme linki sayfanın altında. Sonrasında da yine ordaki if u need root for stock rom yazan yerden indiriyorsunuz iki dosyayı da yani bunları:

Ve attığım sıra ile önce cwm supersu'yu sonra alttakini kuracaksınız, rootlanacak. CWMden install zip from sdcard diyerek kuruyorsunuz. Kerneli de flahtooldan fastboot modu ile flashlıyorsunuz, çok kolay bir işlem :oke:
Doomlord denemedim ama sanırım o da çalışır.
Rootladıktan sonra titaniumbackup ile hemen temizlik yapın derim :)
yardmlarnz içn teşekkürler benim takıldğm yer şu rom yükledim tamam sonra arkadaş demş ya ardndan bu kerneli flashladım cwm otamatik yükleniyo kerneli flashladgnda snra görseller.i cwmdn yükleyin diye işte fastboot modunda kerneli flaşhladim ama cwm gelmiyo anlatmda yazlnlbri yaptm acaba ylnş gdn ne bu kernelin flashlandinı anlayabilirmiym yada hala flahlamadan önceki kerneldemdr yardmlarnz içn teşekkürler benim takıldğm yer şu rom yükledim tamam sonra arkadaş demş ya ardndan bu kerneli flashladım cwm otamatik yükleniyo kerneli flashladgnda snra görseller.i cwmdn yükleyin diye işte fastboot modunda kerneli flaşhladim ama cwm gelmiyo anlatmda yazlnlbri yaptm acaba ylnş gdn ne bu kernelin flashlandinı anlayabilirmiym yada hala flahlamadan önceki kerneldemdr
hersey tamam Root ve cwm yuklendi telefon takir takir calisior ALLAH razi olsun sizden HOCAM ,,, bi mahsuru yoksa ZUbootanimation zukeyboard honami sistemui nasil yapilir , cwm ile flashliyomuyuz? linkleri verebilirmisiniz??
kerneli flashladın mı cwm ve root yapmadan önce?

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
@hsynkrc10

Hangi arkadaş demiş cwm otomatik geliyor diye? Konuyu ben açmıştım zaten. Cwm otomatik gelmez. Püf Noktası - Cwm>>Neo/Arc/ArcS/Ray/Pro/Play/Active/Mini/Mini Pro/Live With Walkman Buradan yükle cwmyi.
Benim orada(1.sayfa 4.yorumda) anlattığım şey cwmden root yapmak. O dosyaları flashlıyorsun cwmden rootlu oluyor cihazın, tabi eğer lupus kerneli flashladıysan.Yapmak istediğin neyse direkt yaz. @hsynkrc10 Hatta bootloaderın açıkcasa JB 4.2.2 stabil, kur. Bu romu napacan =P

• Beğen
Tepkiler: hsynkrc10

hsynkrc10

Üye
teşekkürler belkide ben yalnış anlamışımdır:)cwm yi falan kurdum root ta yaptım ama boot açık diil onu da açarım... sade bi şekilde anlatım var mı jb 4.2.2 stabil öneri2011 Xperia | Legacy Xperia Rom [4.2.2][JB][CM10.1] [Stabil] gerçi burada anlatmışsın ama telefonda vodafone romu kurulu şu an tekrar 587 ye dönmek gerekir mi bu romu kurmak için

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Hayır, gerekmez.

Üst Alt