Xperia neoyu adam 1.9 ghz yapmiş

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

enes-1907

enes-1907

Üye
    Konu Sahibi
remics yüklü galaxy player bile 2000lerde

- - - Eklendi - - -

evt ya ekran ın cpu ile ne alakası var
iyi okuyun kardeş ya verem ettiniz ha demek istediğim şuydu amoled ekran da galaxy s işlemcisi gibi iyi biliniodu oda tırt çıktı dedim anladınmı

- - - Eklendi - - -

harbiden ekran ne alaka ve videodaki testte cok sacma ikisininde %100 parlaklikta actigini videoda gostersin ondan sonra videoyu acsin
videonun sonunu izlemezsen ekran parlaklığını göremezsin sonunda ekran parlaklığını gösteriyo ikiside yüzde yüz... bu arada ekran ne alaka demişsin örnek verdim ben dedimki galaxy s in işlemcisi iyi biliniyo ya forumlarda ,,,işte ona amoled ekranı örnek verdim amoled ekranda bravia engine den kaliteli biliniodu tırt çıktı die

PriZm

PriZm

Üye
iyi okuyun kardeş ya verem ettiniz ha demek istediğim şuydu amoled ekran da galaxy s işlemcisi gibi iyi biliniodu oda tırt çıktı dedim anladınmı

- - - Eklendi - - -

videonun sonunu izlemezsen ekran parlaklığını göremezsin sonunda ekran parlaklığını gösteriyo ikiside yüzde yüz... bu arada ekran ne alaka demişsin örnek verdim ben dedimki galaxy s in işlemcisi iyi biliniyo ya forumlarda ,,,işte ona amoled ekranı örnek verdim amoled ekranda bravia engine den kaliteli biliniodu tırt çıktı die
eğer sen buna ekran kalitesi diyorsan bende sana tırt diyorum.
videoya bakıyorumda sen sanırım parlaklığa bakarak direkt bravianın daha iyi gösterdiğini sanmışsın.dünyadaki en iyi ekran Samoled + Hd olarak biliniyor.
Hd olan amoledi geçtim.Samoled vs bravia karşılaştırmasında bravia parlaklık olarak daha iyi.ama kontrastı öldürüyor.ne olursa olsun Bravia Samoled kadar yüksek kontrastlı gösteremez.

[video=youtube;L7KPTYPpOVU]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=L7KPTYPpOVU[/video]

enes-1907

enes-1907

Üye
    Konu Sahibi

videoya bakıyorumda sen sanırım parlaklığa bakarak direkt bravianın daha iyi gösterdiğini sanmışsın.dünyadaki en iyi ekran Samoled + Hd olarak biliniyor.
Hd olan amoledi geçtim.Samoled vs bravia karşılaştırmasında bravia parlaklık olarak daha iyi.ama kontrastı öldürüyor.ne olursa olsun Bravia Samoled kadar yüksek kontrastlı gösteremez.
ben sana tırt felan dedimmi çocukmusun sen samsung cebine paramı koyuyo destekleyince ya arkadaşım araştır öle gel tmm mı senle tartısmıcam burda arastır linkini at bana kanıtlanmış bişeyi iddiaa etme bana ayrıca terbiyenden de ödün verme hiçbir zaman

PriZm

PriZm

Üye

ben sana tırt felan dedimmi çocukmusun sen samsung cebine paramı koyuyo destekleyince ya arkadaşım araştır öle gel tmm mı senle tartısmıcam burda arastır linkini at bana kanıtlanmış bişeyi iddiaa etme bana ayrıca terbiyenden de ödün verme hiçbir zaman
bende senle uğraşamıyacağım dünyada bilinen ,kanıtlanmış bir gerçeği bir kullanıcının çektiği video ile değiştirmek istiyorsun.
ha bu arada 18 yaşındayım.kendince çocuk diyebilirsin. terbiyemi bozduğumuda düşünmüyorum.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap

[video=youtube;L7KPTYPpOVU]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=L7KPTYPpOVU[/video]

Soldaki daha karanlık :ehe

PriZm

PriZm

Üye
  • Beğen
Tepkiler: El~PisToLeRo
enes-1907

enes-1907

Üye
    Konu Sahibi

Soldaki daha karanlık :ehe

furkan sen soldaki diyosun adam ne dio :kop:

boşver furkan video da gördüğümüz kadarıyla yeter bize amoled renkleri daha tok göstercek die karanlık video mu izlicez al görünen köy klavuz istemez ispatlayabilen varsa video atsın ben ispatladım varmı üstüne kardeş al sana link atim bide ordan incele sony bravia engine kalitesini

klongs

klongs

Üye
kontrast diyor sen siyah diyorsun ben alinin yerinde olsam seninle tartışmam bile ali gene kaale alıyor sana cevap veriyor

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
furkan sen soldaki diyosun adam ne dio :kop:

boşver furkan video da gördüğümüz kadarıyla yeter bize amoled renkleri daha tok göstercek die karanlık video mu izlicez al görünen köy klavuz istemez ispatlayabilen varsa video atsın ben ispatladım varmı üstüne kardeş al sana link atim bide ordan incele sony bravia engine kalitesini

Moruk koydugun video'nun ön izlemesine baksan anlıyacaksın farkı.Amoled de yesillik ve toprak zemin belli olurken bravia da mas mavi gözüküyor adeta deniz gibi !

enes-1907

enes-1907

Üye
    Konu Sahibi
kontrast diyor sen siyah diyorsun ben alinin yerinde olsam seninle tartışmam bile ali gene kaale alıyor sana cevap veriyor
benmi siyah diyorum bn sadece karanlık dedim gerçekten de öle..alinin yerinde olmadığına göre bnce hiç konusma kaale alma tmm

- - - Eklendi - - -

Moruk koydugun video'nun ön izlemesine baksan anlıyacaksın farkı.Amoled de yesillik ve toprak zemin belli olurken bravia da mas mavi gözüküyor adeta deniz gibi !
ben bilmiyomuyum aradaki farklar ne tamam okey amoled renkler doygun ama karanlık oluyo o yüzden de forumlarda tercih yapanlar bnde dahil bravia engine diyorum anladınmı zevkler ve renkler tartışılmaz sen karanlık olsun renkler doygun olsun dersin bn parlak olsun renkler doygun olmasada olur derim

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Hangisi iyi simdi daha iyi anlasılıyo sanırım. He?

enes-1907

enes-1907

Üye
    Konu Sahibi
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Zevk ve renk tartısması için 2 saattir yaygara kopardın hocam :nono:
Ayrıca zevk meselesinden öte bu durum.
Hangisi iyidir apaçık ortada yani.

enes-1907

enes-1907

Üye
    Konu Sahibi
Zevk ve renk tartısması için 2 saattir yaygara kopardın hocam :nono:
Ayrıca zevk meselesinden öte bu durum.
Hangisi iyidir apaçık ortada yani.
ya nese boşver koyver gitsin ya aynen devam beyler bu arada nova 3 oynayan varmı bi bölümü geçemedimde

klongs

klongs

Üye
hangi bölüm

enes-1907

enes-1907

Üye
    Konu Sahibi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt