Öneri Sony Xperia Sp'mi ? Motorola Moto G'mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Drexel07

Üye
    Konu Sahibi
Sony Xperia Sp'mi ? Motorola Moto G'mi?
Arkadaşlar benchmark testinde xperia sp %20 lik daha iyi bir sonuç elde ediyor ama moto g'nin piksel segmenti, sesi ve ıps paneli yani Görüntüsü,Sesi en önemli 2 şeyi daha iyi. ek olarak resmi kitkat güncellemesi var ve daha alıcakmış gibi duruyor. Ben Moto G'yi düşünüyorum ama önerilere açığım. Siz objektif bir şekilde hangisini önerirsiniz?

Moto G 687 TL. (istanbulbilişim)
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
clock speed 1.2 GHz Quad Core
RAM 1 GB
size 4.5 inches
resolution 720p - 326 ppi

Xperia SP 860 TL. (istanbulbilişim)
clock speed 1.7 GHz Dual Core
RAM 1 GB
size 4.6 inches
resolution 720p - 319 ppi

DETAYLI BİLGİ;

Son düzenleme:

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
İki cihazida dun inceledim kesinlikle moto g

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
moto g ama sp'de güzel cihaz

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Guncelleme destegi bitti sp nin

Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
Sp sony için arka planda kalmış bir cihaz.Bence moto g almalısın

Xelord

Xelord

Üye
Moto G.

Drexel07

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar gittim yakından baktım telefonlara Xperia SP daha şık ,arayüzü,led ışıklar vb. Moto g performans ve görüntü kalitesi olarak cidden çok başarılı ama Xperia SP'nin siyah rengini aldım. Şimdi diyorum ki şükürler olsun Moto G'yi almamışım pişman olmak istemiyorsanız Sony Xperia SP alın derim.Şık,Hızlı,Kullanışlı.

br1903

br1903

Üye
arkdaşlar motorola g de hangı grafık ıslemcısı kulllanılıyor o oneım adreno 320 den ıyı bır gpu ıse motorola g derım

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
arkdaşlar motorola g de hangı grafık ıslemcısı kulllanılıyor o oneım adreno 320 den ıyı bır gpu ıse motorola g derım

Telefonda Adreno 305 mevcut. Çok iyi bir GPU değil ama iş görüyor. Modern Combat 4, Dead Trigger 2, Asphalt 8, FIFA 14 gibi oyunlar rahatlıkla oynanıyor. Fakat NOVA 3'ün kastığını gördüm bir videoda. Ama telefon genel olarak çok akıcı.

fk555897

fk555897

Üye
Arkadaşlar Moto G'yi denemiş ve beğenmiş. Ben denemedim ama güzel bir telefon olduğunu okudum.

br1903

br1903

Üye
Telefonda Adreno 305 mevcut. Çok iyi bir GPU değil ama iş görüyor. Modern Combat 4, Dead Trigger 2, Asphalt 8, FIFA 14 gibi oyunlar rahatlıkla oynanıyor. Fakat NOVA 3'ün kastığını gördüm bir videoda. Ama telefon genel olarak çok akıcı.
yanı xpreia sp ama ben lg nexus 4 u onerırımbeyler ekranı catlak 920 yıı ıphone 4 16 gb takas etmek ne kadar dogru dokunmatık halen calısıyor

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
yanı xpreia sp ama ben lg nexus 4 u onerırımbeyler ekranı catlak 920 yıı ıphone 4 16 gb takas etmek ne kadar dogru dokunmatık halen calısıyor

Tamir Ettirmeye Kalksan Ne Kadar Tutuyor Fiyat

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
telefoncular birisi 280 tl deıd dıgerı 350 tl servısde 300 tl ye yapıyor ?

Sen Telefonu En İyisimi Sat Takasda Etme Camı Çaltlak Telefonu Kolayı Kolayına Kimse Bakmadan Almaz Takas Etmeye Kalksan Adamda Sana Verdiğin Cihaz Gibi Bir Cihazla Muamele Yapar O Yüzden Sat Takasa Girme Sonra Üstüne Allah Ne Verdiyse Koy Kafana Yatanı Al :oke:

br1903

br1903

Üye
kardesım adamdan resımlerı atmasını soledım eger temız ıse degısırım ıphone delısı cok alsam bıle onu takas etcek adam cok

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
kardesım adamdan resımlerı atmasını soledım eger temız ıse degısırım ıphone delısı cok alsam bıle onu takas etcek adam cok

4s Al Alıyorsanda Para Koy Yıl Olmuş 2014 Ne iphone 4'ü İos 7'yi Bile Kasıyor İos 8'i Alamayacağı Büyük Bir İhtimal

br1903

br1903

Üye
kararsız kaldım baska takas gelmzese edecez mecbur pkeı oyunları acmada s2 s3 kadar ıddıalmı ?

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
kararsız kaldım baska takas gelmzese edecez mecbur pkeı oyunları acmada s2 s3 kadar ıddıalmı ?

İos Zaten Başlı Başına Bir İddia Oyun Konusunda Sorun Olmaz Her Türlü Açar Ama Bazen Donmalar Olur Şahzen Ben 4s'i Bile Dondurdurdum Bir Galaxy Kullanıcısı Olarak 4'ü Sen Düşün En Çokda Tarayıcı Ve Oyunda Dondurdum

br1903

br1903

Üye
benı ceken tarafda ıos zaten bılmıyorum ıp4 den baska takas gelmzse ederım belkı

• Beğen
Tepkiler: KinG Tornado

Üst Alt