Xperia neoyu adam 1.9 ghz yapmiş

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
enes-1907

enes-1907

Üye
    Konu Sahibi

ICS 4.0.4 CM9 yüklü.ama orjinal romda bile galaxy s Neo dan daha hızlı onu belirteyim :)
sölesene bastan orjinal rom deil die beni çıldırtcaktın az daha ya offff neodan daha hızlı derken neyi hızlı hiç youtube izlemedin galiba
bi tek ram fazla oda 768 overlock yapmıs samsung haberin varmı geri kalan herseyde neo alıyo

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Galaxy S'i hızlı yapan nedir?

klongs

klongs

Üye
galaxy s in gpusu yeter

klongs

klongs

Üye
PowerVR SGX540 adreno 205 ten daha iyi

• Beğen
Tepkiler: El~PisToLeRo
djhiguramos

djhiguramos

Üye
Hocam adam overclock lamış ama şarjdan bahsetmemiş ki isterse overclock la 2.5 e çeksin yarım saat dayanmıyorsa işe yaramaz bence sonuçta cep telefonu taşıyabileceğimiz bir alet olmalı evde adaptöre bağlı kalmamalı.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
sgx530 N9'da var.Ama Adreno 205 de PowerVR sgx540 da 28 milyon polygon çiziyorlar.Denk güçteler.

Optimus black ile aynı sanıyodum gpu larını ama 540 mıs. 540'ın rakibi 220 oluyor genelde yani 540 daha iyi 205 ten

enes-1907

enes-1907

Üye
    Konu Sahibi
beyler siz neyin davasındasınız testlerde bi bakın amoled ekran da şu anda herkes tarafından en iyi ekran olarak biliniyor ama değil işte sony bravia engine ekran daha iyi aslında bu galaxy w nin ve neonun işlemcisi eşit kıyasla .com da işlemcilerin ikiside 1 ghz olsa bile hangisinin daha güçlü olduğunu söylüyor iki cihazı karşılaştırdığımızda ikiside aynı diyor yani sonuç iki işlemcide aynı ama galaxy s in ram daha fazla overlock ile birde alın buda amoled ekranın tırtladığının kanıtı alttaki videoda

PriZm

PriZm

Üye
beyler siz neyin davasındasınız testlerde bi bakın amoled ekran da şu anda herkes tarafından en iyi ekran olarak biliniyor ama değil işte sony bravia engine ekran daha iyi aslında bu galaxy w nin ve neonun işlemcisi eşit kıyasla .com da işlemcilerin ikiside 1 ghz olsa bile hangisinin daha güçlü olduğunu söylüyor iki cihazı karşılaştırdığımızda ikiside aynı diyor yani sonuç iki işlemcide aynı ama galaxy s in ram daha fazla overlock ile birde alın buda amoled ekranın tırtladığının kanıtı alttaki videoda

ekran ne alaka?

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Ram'in bellek degeri overclock ile arttırılabiliyo mu :ehe

enes-1907

enes-1907

Üye
    Konu Sahibi
iyi oku anlarsın alakayı diyorumki amoled ekranda yüzde yüz herkes tarafından en iyi ekran biliniyodu ama değil bu işlemci işi de öle diyorum galaxy s daha ii deniyo ama değil ikiside aynı diyorum

klongs

klongs

Üye
harbiden ekran ne alaka ve videodaki testte cok sacma ikisininde %100 parlaklikta actigini videoda gostersin ondan sonra videoyu acsin

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~
PriZm

PriZm

Üye
Ram'in bellek degeri overclock ile arttırılabiliyo mu :ehe
hayır ama benim koyduğum resimde gördüğün gibi ram hızıda arttırılabiliyor :) bus frekansından overclock yapınca telefondaki herşey overclock oluyor.
iyi oku anlarsın alakayı diyorumki amoled ekranda yüzde yüz herkes tarafından en iyi ekran biliniyodu ama değil bu işlemci işi de öle diyorum galaxy s daha ii deniyo ama değil ikiside aynı diyorum
tamamda konu ile ne alakası var?!?

Edit:ayrıca hiçbir ekran Samoled ve Samoled + 'ın verdiği kontrastı veremiyor.siyahlar tam siyah.bravida daki gibi griler yok.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye

hayır ama benim koyduğum resimde gördüğün gibi ram rızıda arttırılabiliyor :) bus frekansından overclock yapınca telefondaki herşey overclock oluyor.

tamamda konu ile ne alakası var?!?

Saat hızı ayrı bellek degeri ayrı hocam hız artar ama bellek kapasitesi artmaz.
He bu arada arkadas çogu yere bu ekran videosunu koyuyo benim ilk raslayısım degil :D

• Beğen
Tepkiler: klongs ve ~N.A.W.Y~
PriZm

PriZm

Üye
He bu arada arkadas çogu yere bu ekran videosunu koyuyo benim ilk raslayısım degil :D
bende saat hızından bahsettim zaten :) ha belleği arttırabilirsin sanal olarak.swap sistemi kurarsın ama hafıza kartı daha çabuk ölür ve en az class 10 gereklidir(tam performans için)

Superfan

Superfan

Üye

Benchmark testine nasıl bakacaz?

klongs

klongs

Üye

1-2 kere daha görmüştüm bu videoyu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt