Öneri Sony Xperia Sp'mi ? Motorola Moto G'mi?

Sponsorlu Bağlantılar

br1903

br1903

Üye
teşekurr ederım kardesım

heathrow

heathrow

Üye
Arkadaşlar gittim yakından baktım telefonlara Xperia SP daha şık ,arayüzü,led ışıklar vb. Moto g performans ve görüntü kalitesi olarak cidden çok başarılı ama Xperia SP'nin siyah rengini aldım. Şimdi diyorum ki şükürler olsun Moto G'yi almamışım pişman olmak istemiyorsanız Sony Xperia SP alın derim.Şık,Hızlı,Kullanışlı.
Hayırlı olsun, gule gule kullanın. Hevesinizi kırmak gibi olmasın ama başka bir konuda yazdıklarımı buraya da yazıyorum:
SP telefon ağır 155 gram. Ekran renkleri soluk, özellikle tam karşıdan değil de farklı açılardan baktığında. Masanın üstüne koydugunda dokunmatik ekran algılamıyor, eline aldıgında algılıyor. Telefon ile görüşürken sesi bazen ahize yerine hoparlöre veriyor. 4.3 güncellemesi ile kamera kalitesi düşmüş. Viber gibi voip uygulamaları çalışmıyor telefonda(son sürümde). Ahizeden az ses geliyor. 2 ay kullandım tavsiye etmem

Drexel07

Üye
    Konu Sahibi
Hayırlı olsun, gule gule kullanın. Hevesinizi kırmak gibi olmasın ama başka bir konuda yazdıklarımı buraya da yazıyorum:
SP telefon ağır 155 gram. Ekran renkleri soluk, özellikle tam karşıdan değil de farklı açılardan baktığında. Masanın üstüne koydugunda dokunmatik ekran algılamıyor, eline aldıgında algılıyor. Telefon ile görüşürken sesi bazen ahize yerine hoparlöre veriyor. 4.3 güncellemesi ile kamera kalitesi düşmüş. Viber gibi voip uygulamaları çalışmıyor telefonda(son sürümde). Ahizeden az ses geliyor. 2 ay kullandım tavsiye etmem
201 derlemesine geri döndüler. Söylediğin şeylerle karşılaşmadım NOTE 2'yi benchmarkta altına alan bi telefona haksızlık yapmışsın ve Cm 11 kurunca telefon şahlanıyor.Ekranı IPS degil ama
Bu fiyata daha fazlasını beklemek saçmalık olur zaten...

Invoke

Invoke

Üye
SP 1200 lira etiketle çıktı. IPS Panel beklemek bu açıdan saçma olmazdı ama Sony zaten daha yeni Z2de kullandı IPS paneli. O nedenle IPS panel beklemek saçma olurdu, zaten kullanmıyordu firma.

Drexel07

Üye
    Konu Sahibi
SP 1200 lira etiketle çıktı. IPS Panel beklemek bu açıdan saçma olmazdı ama Sony zaten daha yeni Z2de kullandı IPS paneli. O nedenle IPS panel beklemek saçma olurdu, zaten kullanmıyordu firma.
IPS Paneller geçen yılın mayıs ayında kaç lira etiketle çıkmış bi bak istersen.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Motorola Moto G derim :oke:

heathrow

heathrow

Üye
1299 liradan çıktı hocam. Yani 1300 lira.
IPS Paneller geçen yılın mayıs ayında kaç lira etiketle çıkmış bi bak istersen.
GMD'de bile IPS ekran var. GMD görüntü kalitesi SP'den üstün.

Üst Alt