gs_1991_apo
Üye
apo kardeş telefonun servisten gelince bize bilgi verirmisin . nasıl oldu . telefona herhangi bi zarar verdiler mi . kaç günde geldi vs vs . senin bilgine ihtiyacım var . bende hiç memnun deilim ıcs den ona göre servise göndericem . birde sen ankaraya mı gonderdin yoksa istanbula mı gonderdin?
Arda , çoğu insanın ıcs den memnun deil . ben nasıl 2.3.4 e donulcegini yazdımda yoruma burdan çok etkili olmuyor . 2.3.4 e donme ile ilgili bir konu açarsak çoğu insana yardım etmiş oluruz . benim pek bilgim olmadıgı için bu konu açöa işlerinde senden rica ediyorum.
---------- Eklendi @ 19:22:21 ---------- Yazıldı @ 19:19:07 ----------
Cümlemizden.
daha çıkmadımı arkadaşlar bilgisi olan yok mu
S.a ben geldim
4.0.4 çıktı ama benden başka memnun olan yok kardeşim
vallaha hacı direk update service i indirdim onu kurdum onla yaptım nasıl yapılacağını zaten o anlatıyor ama söyleyeyim benden başka beğenen yok benim hoşuma gittiS.a ben geldimAga güncellemeyi telefondan yapmıstım herşey mukemmeldi fakat menu geçişleri bariz bir şekilde kasıyordu o yuzden 2.3.4 e geri döndüm . şimdi tekrar android 4.0.4 yüklemek istiyorum . Yorumlarına bakıyorumda sen memnunsun güncellemeyi nasıl yaptıgını anlatırmısın
ben sd kartı biçimlendiricem ardından teli fabrika ayarlarına alıcam . uptade serviceden güncelleme yaparken teli fabrk ayarlarına al öyle güncelleme seçenegini seçip güncellecegim . eğer bunları yapmama ragmen kasma donma vs bişey olursa ben bişey demiyorum
vallaha hacı direk update service i indirdim onu kurdum onla yaptım nasıl yapılacağını zaten o anlatıyor ama söyleyeyim benden başka beğenen yok benim hoşuma gitti
ben sd kartı biçimlendiricem ardından teli fabrika ayarlarına alıcam . uptade serviceden güncelleme yaparken teli fabrk ayarlarına al öyle güncelleme seçenegini seçip güncellecegim . eğer bunları yapmama ragmen kasma donma vs bişey olursa ben bişey demiyorum
ben dediklerini yapmadım ama yine de donma kasma yok bende
Aga video çekerken kasma sorunu var mı ?
Birde wifide problem var diyolar sen wifi ile ilgili bir problem yaşadın mı?
Aga video çekerken kasma sorunu var mı ?
Birde wifide problem var diyolar sen wifi ile ilgili bir problem yaşadın mı?
- - - Eklendi - - -
Telefonumu Android 4.0.4 sürümüne güncellemeye karar verdim . Sd cartı sıfırladım fabrika ayarlarına aldım uptade service den güncellemeyi yapmaya başladım o an birşey dikkatimi çekti . İndirdigi dosyanın boyutu 212 mb di yani . 4.0.3 sürümünün boyutuydu . bende hemen iptal ettim fakat pc companıonda derleme numarası olarak android 4.0.4 ün numarası gozukuyor . Sence bunun sebebi ne aga ?
4.0.4 ile derleme numarası değişmemiş 4.0.4 farklı bir versiyon değil stabilize edilmiş versiyon
wifi konusunda şunu söyleyeyim ağ bulma ve ağa bağlanma hızı gözle görülür şekilde artmış kasma donma yok menü geçişlerinde sıkıntı yok kamera daha yüksek boyutta resim çekiyor video çekerken kasma donma yok bence pc companion da bir sıkıntı var hatalı yükleme mi yapıyor ne başka forumlarda da var update centre ile güncelleme yapıp memnun olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?