Haber WP8.1 Update2 (GDR2) Güncellemesine İlişkin Haber ve Bilgiler

Sponsorlu Bağlantılar

ArMaGeDdOn_87

Üye
Bana gelmez gibi geliyor martta 1330 cihazı tanıtılacakmış ve onda yüklü olarak göstereceklermiş martı bulur bence...
Evet mart hatta nisana da kalabilir tam sürümün gelmeside haziran temmuz u bulur,microsoft çok yavaş

Bay H

Bay H

Üye
Yazmış olduğum tarih ben veya bir başka site tarafından uydurulan bir tarih değil.

Windows Phone 8.1 beta dağıtımı başlamadan önce resmi Windows blog sayfasında güncelleme ile ilgili bir sayfa oluşturulmuş ancak bu sayfaya 8.1 beta yayınlanmadan önce erişim engellenmişti.

Yine aynı durum söz konusu resmi Windows bloğunda 11 şubat 2015 i işaret eden ve güncelleme içeriği ile ilgili bir sayfa oluşturulmuş ancak şuanda 8.1 döneminde olduğu gibi ilgili sayfaya erişilemiyor. Bundan dolayı 11 şubat tarihi şuan için güvenilir bir tarih olarak görülebilir.

• Beğen
Tepkiler: RetaXter ve bulutsuzgece

ArMaGeDdOn_87

Üye
Yazmış olduğum tarih ben veya bir başka site tarafından uydurulan bir tarih değil.

Windows Phone 8.1 beta dağıtımı başlamadan önce resmi Windows blog sayfasında güncelleme ile ilgili bir sayfa oluşturulmuş ancak bu sayfaya 8.1 beta yayınlanmadan önce erişim engellenmişti.

Yine aynı durum söz konusu resmi Windows bloğunda 11 şubat 2015 i işaret eden ve güncelleme içeriği ile ilgili bir sayfa oluşturulmuş ancak şuanda 8.1 döneminde olduğu gibi ilgili sayfaya erişilemiyor. Bundan dolayı 11 şubat tarihi şuan için güvenilir bir tarih olarak görülebilir.

sen uydurdun diye bi kelime kullanmadım zaten,sorun microsoft da,"Cyan" için sözünü tutsada baya bi bekletmişti,"denim" aralık sonuna kadar tüm cihazlara verilcek dendi fakat ocağa kaldı,üstelik "denim" küçük bir güncelleme

wpfurkan

wpfurkan

Üye
Niyeyse artık bu update 2 yada onun gibi küçük güncellemeler beni ilgilendirmiyor. Bir kaç aya W10 gelecek beyaa ;)
21 Ocak bence bu update 2'den kat kat heyecanlı ve önemli.

Bay H

Bay H

Üye
@ArMaGeDdOn_87 mesajım bir kişiye cevaben yazılmamıştır. Genel olarak bir bilgilendirmedir.

ArMaGeDdOn_87

Üye
@ArMaGeDdOn_87 mesajım bir kişiye cevaben yazılmamıştır. Genel olarak bir bilgilendirmedir.
ben öyle bişey de demedim zaten
ben senin mesajından alıntı yaptım ve sende cevap olarak dediğin gibi genel bir mesaj yazdın

Emre

Üye

Sanırım Güzel Bir Güncelleme Olacak Blogda Yayınladıklarına Göre :eller:

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Win. 10 2016 Ocakta gelirse şaşırmam belki 4. Çeyrek de deneme sürümü verirler

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Windows Phone 8.1 gdr2 güncellemesi ile hey Cortana özelliği telefonu kapalıyken bile aktif edilebiliyor.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: Dexter Morgan, Murat Alper ve Esendağlı
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Windows Phone 8.1 gdr2 güncellemesi ile hey Cortana özelliği telefonu kapalıyken bile aktif edilebiliyor.
iyi telefon açıldıktan sonra Cortana çıkıp "ne var, ne uyandırıyorsun beni?!" demiyor :)
yalnız telefon kapalıyken bile bizi sürekli pasif dinlemede olması?? şarj?? gizlilik??

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
iyi telefon açıldıktan sonra Cortana çıkıp "ne var, ne uyandırıyorsun beni?!" demiyor :)
yalnız telefon kapalıyken bile bizi sürekli pasif dinlemede olması?? şarj?? gizlilik??

Şarj olayında haklısın da gizlilik deyince şunu hep derim akıllı telefonlar varken neyimiz gizli Allah aşkına

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Şarj olayında haklısın da gizlilik deyince şunu hep derim akıllı telefonlar varken neyimiz gizli Allah aşkına
orası öyle de, artık konuşmalarımızın da gizliliği düşündürmeye başladı yavaş yavaş

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Yazın 930 yada 1520 almak istiyorum. Microsoft amblemli cihazlar hiç hoş durmuyor. Çakma telefon gibi duruyor :)

dakamon

dakamon

Üye
Resmen tepkim bu oldu. :D

Üst Alt