Haber WP8.1 Update2 (GDR2) Güncellemesine İlişkin Haber ve Bilgiler

Sponsorlu Bağlantılar

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Benimde bazı isteklerim olacak ama burda açıklayamam :sirit: :D

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Cortana Türkçe olana kadar elimizdeki telefonlar çok eskimiş olacak. Hatta çoğumuz başka telefonlar almış olacağız. Örneğin ben elimdeki L920 ile Cortana'nın tadına varabilecek miyim sizce? Yada sizler? Tahminleri alalım. Sizce elinizdeki telefonlar değişmeden Cortana yetişebilecek mi?

emz

emz

Üye
Cortana Türkçe olana kadar elimizdeki telefonlar çok eskimiş olacak. Hatta çoğumuz başka telefonlar almış olacağız. Örneğin ben elimdeki L920 ile Cortana'nın tadına varabilecek miyim sizce? Yada sizler? Tahminleri alalım. Sizce elinizdeki telefonlar değişmeden Cortana yetişebilecek mi?

Ben kesinlikle 526'i değiştirmiş olurum o dönemde. En fazla güncelleme desteği bitene kadar kullanırım telefonumu. O da maksimum 2016. E o zamana kadar da anca gelir. Ama alpha sürümü ermen gelirse ona bir şey diyemem.ama en azından tam sürüme kadar herkes değiştirir. :)

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ben ilk fırsatta 1520 ye geçmeyi planlıyorum 1020 yi malum siteye satışa koydum bile, şunu anladım ki sistemden tam anlamıyla verim alabilmek için sanırım en az S800 işlemcili cihazlara sahip olmak gerekiyor.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, byibo ve bulutsuzgece
KenanK

KenanK

Üye
hey cortana komutu L920 ye geliyorsa Denimden sonra Telefonu ingilizce olarak kullanıcam. Yoksa TR gelene kadar biz çoktan WPden vazgeçmiş oluruz zaten. Ayrıca bence TR olması ile ilgili bir gelişme olduğunu zannetmiyorum.

L920 ye geliyor sanırım ?

Son düzenleme:

ArMaGeDdOn_87

Üye
Ben ilk fırsatta 1520 ye geçmeyi planlıyorum 1020 yi malum siteye satışa koydum bile, şunu anladım ki sistemden tam anlamıyla verim alabilmek için sanırım en az S800 işlemcili cihazlara sahip olmak gerekiyor.
şu aşamada 920 deki donanım wp için yeterli sen daha fazla donanım ile farkı ancak yüksek uygulama ve sadece oyunlarda farkı görürsün

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
hey cortana komutu L920 ye geliyorsa Denimden sonra Telefonu ingilizce olarak kullanıcam. Yoksa TR gelene kadar biz çoktan WPden vazgeçmiş oluruz zaten. Ayrıca bence TR olması ile ilgili bir gelişme olduğunu zannetmiyorum.

L920 ye geliyor sanırım ?
Türkçe senin de dediğin gibi uzak bence de hayal denecek kadar umutsuz

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Sırf Cortana yüzünden Dingilizce dilini öğrenmeye zorluyorum kendimi. :alsana:

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
dakamon

dakamon

Üye
Cortana olayını 2016'ya kadar beklemeyin hiç. Ucundan bile. Win10 ile pclere gelecekmiş. Belki pc ker için Türkçeleştirme yaparlarsa bize de gelir. Yoksa uğraşmazlar Türkçe ye. Satışlar samsung gibi olsa bak nasıl yaparlar.

• Beğen
Tepkiler: StartTheGame, suyunsesi ve dilmenibrahim
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Cortana olayını 2016'ya kadar beklemeyin hiç. Ucundan bile. Win10 ile pclere gelecekmiş. Belki pc ker için Türkçeleştirme yaparlarsa bize de gelir. Yoksa uğraşmazlar Türkçe ye. Satışlar samsung gibi olsa bak nasıl yaparlar.
Haklısın ne kadar Apple olsada piyasada Samsung uçmuş durumda

suyunsesi

suyunsesi

Üye

yardımcı olabilir belki :kıskıs:
Hocam yükledim zaten ama fırsat bulamıyorum ki bakayım :). Malum iş hali ev hali vs. Abi işte patron baskısı, evde eşimin ve kızımın baskısı, sokakta toplum baskısı, okullarda da patates baskısı gerçi onu ilk okulda geçmiştim. :P

• Beğen
Tepkiler: Invoke, Aybin.Kilic, ceza87 ve 1 kişi daha
og1907

og1907

Üye
Ne gelen var ne giden denim yok başka güncelleme yok işler baya kesat bu aralar

wpfurkan

wpfurkan

Üye
Ne gelen var ne giden denim yok başka güncelleme yok işler baya kesat bu aralar

Aman iyi bir W10 çıkarsınlar yeter. Şimdi küçük bir güncelleme yerine sonunda doğru düzgün bir W10'nu tercih ederdim.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Invoke, suyunsesi, serinaga ve 5 diğerleri
og1907

og1907

Üye
Allah neşenizi artırsın kardeşlerim şu güncellemeler gelsede hepimiz neşelensek :D

Bay H

Bay H

Üye
İnatla kendinden söz ettiriyor bu güncelleme.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Krnl386, Sensation, Aybin.Kilic ve 2 diğerleri

Üst Alt