Gelmezmi abi çiğköfteyi duyunca koşa koşa gelirBöyle dersen gelir mi
Elini sıcak sudan soğuk suya sokmayacağım; bir dediğini iki etmeyeceğim diyeceksin![]()
Cortana Türkçe olana kadar elimizdeki telefonlar çok eskimiş olacak. Hatta çoğumuz başka telefonlar almış olacağız. Örneğin ben elimdeki L920 ile Cortana'nın tadına varabilecek miyim sizce? Yada sizler? Tahminleri alalım. Sizce elinizdeki telefonlar değişmeden Cortana yetişebilecek mi?

Ben ilk fırsatta 1520 ye geçmeyi planlıyorum 1020 yi malum siteye satışa koydum bile, şunu anladım ki sistemden tam anlamıyla verim alabilmek için sanırım en az S800 işlemcili cihazlara sahip olmak gerekiyor.Cortana Türkçe olana kadar elimizdeki telefonlar çok eskimiş olacak. Hatta çoğumuz başka telefonlar almış olacağız. Örneğin ben elimdeki L920 ile Cortana'nın tadına varabilecek miyim sizce? Yada sizler? Tahminleri alalım. Sizce elinizdeki telefonlar değişmeden Cortana yetişebilecek mi?
şu aşamada 920 deki donanım wp için yeterli sen daha fazla donanım ile farkı ancak yüksek uygulama ve sadece oyunlarda farkı görürsünBen ilk fırsatta 1520 ye geçmeyi planlıyorum 1020 yi malum siteye satışa koydum bile, şunu anladım ki sistemden tam anlamıyla verim alabilmek için sanırım en az S800 işlemcili cihazlara sahip olmak gerekiyor.
Türkçe senin de dediğin gibi uzak bence de hayal denecek kadar umutsuzhey cortana komutu L920 ye geliyorsa Denimden sonra Telefonu ingilizce olarak kullanıcam. Yoksa TR gelene kadar biz çoktan WPden vazgeçmiş oluruz zaten. Ayrıca bence TR olması ile ilgili bir gelişme olduğunu zannetmiyorum.
L920 ye geliyor sanırım ?
Sırf Cortana yüzünden Dingilizce dilini öğrenmeye zorluyorum kendimi.![]()

Haklısın ne kadar Apple olsada piyasada Samsung uçmuş durumdaCortana olayını 2016'ya kadar beklemeyin hiç. Ucundan bile. Win10 ile pclere gelecekmiş. Belki pc ker için Türkçeleştirme yaparlarsa bize de gelir. Yoksa uğraşmazlar Türkçe ye. Satışlar samsung gibi olsa bak nasıl yaparlar.
Hocam yükledim zaten ama fırsat bulamıyorum ki bakayımLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
yardımcı olabilir belki![]()
. Malum iş hali ev hali vs. Abi işte patron baskısı, evde eşimin ve kızımın baskısı, sokakta toplum baskısı, okullarda da patates baskısı gerçi onu ilk okulda geçmiştim. :PNe gelen var ne giden denim yok başka güncelleme yok işler baya kesat bu aralar
Ne gelen var ne giden denim yok başka güncelleme yok işler baya kesat bu aralar

Bu yorumu şöyle okudum:
Ne gi-denim var ne de...![]()

o da gelir elbetAllah neşenizi artırsın kardeşlerim şu güncellemeler gelsede hepimiz neşelensek![]()