Haber WP8.1 Update2 (GDR2) Güncellemesine İlişkin Haber ve Bilgiler

Sponsorlu Bağlantılar

wpfurkan

wpfurkan

Üye
Hey cortana yerine hey lumia falan olsaydı daha mantıklı ve samimi olurdu. Sonuçta cortana değil telefon açılıyor.
Goodbye Lumia deyince de kapansa on numara olur ama o zamanda düşünsenize metro yada dolmuş yada öyle bir şeyde oturuyorsunuz ve adamın teki tam çıkarken goodbye lumia diye bağırıyor :)
Bizim millet bir tadına varsa suyunu çıkartır valla ;)

• Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll ve sfgnrl

Emre

Üye
Windows Phone 8.1 gdr2 güncellemesi ile hey Cortana özelliği telefonu kapalıyken bile aktif edilebiliyor.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Cortanadan Devre Dışı Bırakırız Olur Biter..
yanlız Microsoft Html5 Daha Fazla Geliştirmesi Lazım Küçük Ekranda Video İzlerken İleri Geri Bazen Kayboluyor ses kapatma tuşu yok..

Esendağlı

Esendağlı

Üye
İçimde biz bunları hep böyle videolarda göreceğiz gibi bir his var:)

saynesim

saynesim

Üye
Bekleyip göreceğiz bu günleri ölmesek tabi

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hey cortana yerine hey lumia falan olsaydı daha mantıklı ve samimi olurdu. Sonuçta cortana değil telefon açılıyor.
Goodbye Lumia deyince de kapansa on numara olur ama o zamanda düşünsenize metro yada dolmuş yada öyle bir şeyde oturuyorsunuz ve adamın teki tam çıkarken goodbye lumia diye bağırıyor :)
Bizim millet bir tadına varsa suyunu çıkartır valla ;)
Sen Cortana'yı Asiye olarak adlandırırsın Oy Asiye diye seslenirsin olmaz mı:)

• Beğen
Tepkiler: wpfurkan, trepcan, Murat Alper ve 2 diğerleri

Emre

Üye
Şarja Takınca Kendi kendine açılma özelliği güzel.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
:hmmm

cortananın bu özelliğini kullanmak için mikrofon sürekli aktif olmak zorunda. Böylece şarj ömrü azalabilir ve telefon dinlemeleri kolaylaşır diye düşünüyorum ???

• Beğen
Tepkiler: ceza87
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Sen Cortana'yı Asiye olarak adlandırırsın Oy Asiye diye seslenirsin olmaz mı:)

Cortana ya asiye türküsünden kafayı yer yada kafası bozuk efkarlı olduğunda kullanıcısına şurdan benim türküyü açsana der durur

• Beğen
Tepkiler: mzcoools
luckysleven

luckysleven

Üye
Bu cortana bence sadece araba kullanirken ise yarar onun disinda kullanici hevesini alana kadar is gorur sonra kenara atilir gider. Yani bence istanbulun hava durumu nedir diye soracagima uygulamaya girip bakmak daha pratik.. Zaten cok buyuk ihtimal verilen komutlari 2-3 kerede anlayacak anlasada cevap yerine google da abuk subuk kaynaklara yonlendirecek tabi daha Turkcesi gelecek falan filan : )

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Windows Phone 8.1 gdr2 güncellemesi ile hey Cortana özelliği telefonu kapalıyken bile aktif edilebiliyor.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Yanlış hatırlamıyorsam sadece üst düzey telefonlar için aktif edilecekti bu özellik
Hangi telefonlara geleceği ile ilgili bir bilgi var mı?

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Bu cortana bence sadece araba kullanirken ise yarar onun disinda kullanici hevesini alana kadar is gorur sonra kenara atilir gider. Yani bence istanbulun hava durumu nedir diye soracagima uygulamaya girip bakmak daha pratik.. Zaten cok buyuk ihtimal verilen komutlari 2-3 kerede anlayacak anlasada cevap yerine google da abuk subuk kaynaklara yonlendirecek tabi daha Turkcesi gelecek falan filan : )

Türkçe iki seneye anca diyorum

• Beğen
Tepkiler: luckysleven
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yanlış hatırlamıyorsam sadece üst düzey telefonlar için aktif edilecekti bu özellik
Hangi telefonlara geleceği ile ilgili bir bilgi var mı?
Snapdragon 400 ve üzeri chipset kullanan tüm cihazlara gelecek.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve Rock Ve Roll
dücane

dücane

Üye
Ben Cortana´nin almanca versiyonunu kullaniyorum, daha Alpha olmasina ragmen cok ama cok begendim. Sarki söylüyor, fikra anlatiyor, mesaj yaziyor, arama yapiyor, takvime not ekliyor ve arada bir sohbet ediyoruz. Anlatmak istedigim gayet güzel ve basarili olmus. Aplha´si böyle ise tam´i acaba nasil...

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, ceza87, emz ve 1 kişi daha
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ben Cortana´nin almanca versiyonunu kullaniyorum, daha Alpha olmasina ragmen cok ama cok begendim. Sarki söylüyor, fikra anlatiyor, mesaj yaziyor, arama yapiyor, takvime not ekliyor ve arada bir sohbet ediyoruz. Anlatmak istedigim gayet güzel ve basarili olmus. Aplha´si böyle ise tam´i acaba nasil...
İddia oynarken maç sonucu bile tahmin edebiliyor beta sürümünde.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, byibo, Rainesto ve 2 diğerleri
dücane

dücane

Üye
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Gelirse ödevlerimi yaptırcam ben

• Beğen
Tepkiler: emz, Rainesto ve Serhan
Rainesto