Haber Windows 10 Mobile Anniversary Update için Tarih Belli Oldu

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Windows 10 Mobile Anniversary Update için Tarih Belli Oldu
Microsoft, 2 Ağustos tarihinde itibariyle Windows 10 Anniversary Update güncellemesini yayınlamaya başlaması ile birlikte milyonlarca Windows 10 bilgisayar ve tablet kullanıcısı nu güncellemeyi yüklemeye başlamıştı. Fakat ne var ki beklentiler bu yönde olmasına rağmen Windows 10 Mobile Anniversary Update güncellemesinin ileri bir tarihte yayınlanacağı açıklanmıştı.

Yapılan açıklamalarda Windows 10 Mobile Anniversary Update güncellemesinde bulunan bu hatalar nedeni ile bu güncellemenin ertelendiği belirtilmişti. Windows 10 Mobile Anniversary Update güncellemesinin "cihaz boşta beklerken ya da ekran kilitli iken aşırı batarya tüketimine neden olan bir sorunu nedeniyle yayınlanmadığı" belirtiliyor. Bununla birlikte güncellemenin 9 Ağustos tarihinde "Open market" yani country varyant dediğimiz cihazlar için 16 Ağustos tarihinde de operatör cihazları için yayınlanacağı belirtiliyor.

Yayınlanacak olan sürümün Yapı 14393.10 olacağı tahmin ediliyor fakat son günlerde gelen bilgilerde ortaya çıkan Yapı 14393.67 sürümünün de yayınlanma ihtimali bulunuyor. Öte yandan internete sızdırılan ekran görüntülerine göre Microsoft, Windows 10 Mobile Yapı 14900.1000 sürüm numarası ile Redstone 2 güncellemesinin de testlerine başlamış durumda.

Windows 10 Mobile Anniversary Update güncellemesi Microsoft Edge tarayıcıda geliştirmeler, kilit ekranı geliştirmeleri, Ayarlar menüsünde yeni tasarım düzeni be gelişmiş bildirim özellikleri ile geliyor. Merakla beklenen Split Screen, gelişmiş görev yöneticisi gibi özelliklerini ise Ağustos ayından itibaren Redstone 2 güncellemesi ile test edilmeye başlayacağı iddia ediliyor.
Windows 10 Mobile Anniversary Update için Tarih Belli Oldu
 


Üst Alt