erndrdyk
Üye
Bana gelmez gibi geliyor martta 1330 cihazı tanıtılacakmış ve onda yüklü olarak göstereceklermiş martı bulur bence...Şubatta ön izleme sürümü gelir
Bana gelmez gibi geliyor martta 1330 cihazı tanıtılacakmış ve onda yüklü olarak göstereceklermiş martı bulur bence...Şubatta ön izleme sürümü gelir
Evet mart hatta nisana da kalabilir tam sürümün gelmeside haziran temmuz u bulur,microsoft çok yavaşBana gelmez gibi geliyor martta 1330 cihazı tanıtılacakmış ve onda yüklü olarak göstereceklermiş martı bulur bence...
sen uydurdun diye bi kelime kullanmadım zaten,sorun microsoft da,"Cyan" için sözünü tutsada baya bi bekletmişti,"denim" aralık sonuna kadar tüm cihazlara verilcek dendi fakat ocağa kaldı,üstelik "denim" küçük bir güncellemeYazmış olduğum tarih ben veya bir başka site tarafından uydurulan bir tarih değil.
Windows Phone 8.1 beta dağıtımı başlamadan önce resmi Windows blog sayfasında güncelleme ile ilgili bir sayfa oluşturulmuş ancak bu sayfaya 8.1 beta yayınlanmadan önce erişim engellenmişti.
Yine aynı durum söz konusu resmi Windows bloğunda 11 şubat 2015 i işaret eden ve güncelleme içeriği ile ilgili bir sayfa oluşturulmuş ancak şuanda 8.1 döneminde olduğu gibi ilgili sayfaya erişilemiyor. Bundan dolayı 11 şubat tarihi şuan için güvenilir bir tarih olarak görülebilir.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ben öyle bişey de demedim zaten@ArMaGeDdOn_87 mesajım bir kişiye cevaben yazılmamıştır. Genel olarak bir bilgilendirmedir.
Sanırım Güzel Bir Güncelleme Olacak Blogda Yayınladıklarına GöreYazmış olduğum tarih ben veya bir başka site tarafından uydurulan bir tarih değil.
Windows Phone 8.1 beta dağıtımı başlamadan önce resmi Windows blog sayfasında güncelleme ile ilgili bir sayfa oluşturulmuş ancak bu sayfaya 8.1 beta yayınlanmadan önce erişim engellenmişti.
Yine aynı durum söz konusu resmi Windows bloğunda 11 şubat 2015 i işaret eden ve güncelleme içeriği ile ilgili bir sayfa oluşturulmuş ancak şuanda 8.1 döneminde olduğu gibi ilgili sayfaya erişilemiyor. Bundan dolayı 11 şubat tarihi şuan için güvenilir bir tarih olarak görülebilir.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

ben wp 10 güncellemesini bekliyormSanırım Güzel Bir Güncelleme Olacak Blogda Yayınladıklarına Göre![]()
tam sürüme daha 1 yıl varben wp 10 güncellemesini bekliyorm

Tarihe Bakılırsa Daha Var W8.1 Tam Tamamlanmamış 2016 Filan Full Olur WP10.ben wp 10 güncellemesini bekliyorm
aynen ama ben önizleme sürümünden bahsetmiştimTarihe Bakılırsa Daha Var W8.1 Tam Tamamlanmamış 2016 Filan fu ll Olur WP10.

Windows Phone 8.1 gdr2 güncellemesi ile hey Cortana özelliği telefonu kapalıyken bile aktif edilebiliyor.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
iyi telefon açıldıktan sonra Cortana çıkıp "ne var, ne uyandırıyorsun beni?!" demiyorWindows Phone 8.1 gdr2 güncellemesi ile hey Cortana özelliği telefonu kapalıyken bile aktif edilebiliyor.

iyi telefon açıldıktan sonra Cortana çıkıp "ne var, ne uyandırıyorsun beni?!" demiyor
yalnız telefon kapalıyken bile bizi sürekli pasif dinlemede olması?? şarj?? gizlilik??
orası öyle de, artık konuşmalarımızın da gizliliği düşündürmeye başladı yavaş yavaşŞarj olayında haklısın da gizlilik deyince şunu hep derim akıllı telefonlar varken neyimiz gizli Allah aşkına
Yazın 930 yada 1520 almak istiyorum. Microsoft amblemli cihazlar hiç hoş durmuyor. Çakma telefon gibi duruyorWindows Phone 8.1 gdr2 güncellemesi ile hey Cortana özelliği telefonu kapalıyken bile aktif edilebiliyor.

Resmen tepkim bu oldu.Windows Phone 8.1 gdr2 güncellemesi ile hey Cortana özelliği telefonu kapalıyken bile aktif edilebiliyor.